Tratament Sovata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Erika la Sovata se trateaza diferite afectiuni genitale,locomotorii,respiratorii,dermatologice,neurologice .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Daca va intereseaza am sa va dau si preturile care se practica la baza de tratament de la hotel Danubius:-unde scurte-30,00,tampon vaginal si irigatie-30,00,irigatie+apa sarata-27,00,impacetari cu namol partial-35,00,pt cine nu era cazat la hotel platea consultatia-50,00,si mai trebuia si trimitere de la medicul de familie pt cura balneara -noua ni le-a oprit DR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si eu merg joi la sovata..dar voi sta la alunis

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Dar pt barbatii cu probleme este tratament la Sovata?

Acum sau atunci ... va fi ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucea08 spune:

Eri.ka nu se trateaza problemele de fertilitate si la barbati,stiu ca procedurile se fac numai la femei,pentru ei cred ca se poate rezolva un pic cu un tratament antistres,o verisoara care a fost in luna iulie a ramas gravida imediat in luna urmatoare,eu acum astept sa vad daca a avut efect si la mine,pogonici la Alunis se plateste parcarea un abonament de 7 zile este 60 lei,mult succes fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariss spune:

Din cate stiu eu sunt tratamente pentru femei, defapt eu pentru mine am fost.Nu stiu cat de eficient este......dar ma bucur ca am ajuns, m-am relaxat cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Si eu am auzit ca e foarte frumos. Chiar si decat pt relaxare e bine sa mergi la Sovata :)

Acum sau atunci ... va fi ceva!

Mergi la inceput

eu sunt acum la sovata..la alunis sunt cazata

ma simt f bine aici

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!!
Pogonici: Iti doresc un concediu placut!! Sa stii ca eu astept sa vii cu vestea ca ati devenit parinti cat mai repede!! Doamne Ajuta!
Si eu sunt interesata sa fac un tartament la Sovata, nu am reusit inca sa ajung......ar mai fi varianta sa va cazati la una din pensiunile de acolo si sa platiti doar procedurile la abaza de tratament.
Numai bine tuturor!!

Mergi la inceput

maria..iti multumesc de gandurile tale bune..dar la sovata am venit ptr odihna...nu tratamnet..bebele nostru nil va trimite DD pe alte cai si nu natural...caci am o poveste in spate lunga si trista...

sotul face ceva proceduri si eu ma balacesc in piscina cu apa sarata

Mergi la inceput