Epilepsie (2)
Raspunsuri - Pagina 9
pisellino spune:
ce fericita eram, am citit postarile de ieri...azi nu mai sunt, robi a facut o convulsie urata rau de tot nu mai stiu ce sa cred, poate i-a dat mama mea ceva ieri in cele 20 de minute cat a stat cu el, eu tot ii zic sa nu ii dea nimic dar nu stiu daca m-a ascultat, am fost la cumparaturi si robi dormea asa ca l-am lasat cu ea, cand m-am intors era treaz deci nu pot sti nimic, nici nu vreau sa o acuz pe degeaba
cetonii din urina sunt cam scazuti si de-asta ma gandesc ca i-o fi dat ceva, nu stiu, de data asta chiar m-am blocat
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
babette spune:
pisellino,
Poate ar trebui sa iei legatura cu d-na doctor. Poate ca nu dispar dintr-o data convulsiile, sti,ma gandesc ca se raresc, se raresc si apoi dispar. Nu stiu ce sa-ti spun, am trecut si eu de atatea ori prin asta ca te inteleg f bine. De aceea spun si eu ca mi-e teama, Vlad n-a mai facut, dar siguranta nu ai niciodata.
Sanatate multa si sa dea DD sa fie ultima criza, sa nu mai vina si alta.
Vio_irina spune:
Cata,fii tare in continuare,Robi va fi bine,vei vedea,dar probabil cu pasi marunti si cu multa rabdare,vezi ce zice si dr. si fii puternica,noi suntem aici sa te incurajam,sa fim alaturi de tine,intelegem prea bine prin ce treci si nu te lasam.
Sa dea bunul Dumnezeu sa nu mai faca Robi nicio convulsie de-aici inainte!
Va imbratisez!
idoina spune:
Cata,ai dreptate cu cetonii!De acolo se trage criza...stii cum sa cresti cetonii repede?Parca ti-am povestit,dar iti trimit un privat ce si cum sa faci.Pupici si numai bine tuturor!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
pisellino spune:
multumesc mult doina, asa am si facut, sper sa iasa cetonii buni diseara, acum era testuletzul roz deci nu erau buni in nici un caz.
acu io ma gandesc...daca a facut convulsia din cauza lipsei cetonilor topamaxul la ce e bun? nu il protejeaza deloc...la ce i-l mai dau?
sunt nervoasa de imi vine sa ma dau cu capul de pereti, n-o sa-l mai las pe robi nici 10 minute cu nimeni
multumesc de sustinere fetelor
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Happiness_4_us spune:
Uite aici Vio, a scris Catalina la subiectul ei de la umanitare:
Citat: |
citat din mesajul lui pisellino robi a mai facut o criza si azi dimineata, acum doarme, ieri a dormit toata ziua. multumim de sustinere POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
Sanatate multa puiului mic iar tie putere, Cata!
Un mare mare pentru Robi cel scump!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
pisellino spune:
multumesc fetelor
robi a facut azi si a doua criza, de data asta cetonii erau in regula, deci probabil nu merge nici dieta nici topamax, nu stiu, mai tin dieta oricum, vreau sa cred in ea, vreau sa cred in orice, nu mai stiu ce sa fac, sunt disperata ma agat de fiecare speranta
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
idoina spune:
Hei,Pisselino,nu dispera!Ai vazut ca nu intotdeauna poti spune imediat ce merge si ce nu!Stii ca trebuie sa continui dieta pentru cel putin 3 luni si apoi decizi daca o continui sau nu!Oricum,daca nu se astampara cu crizele nici maine,suna la spital,e posibil sa trebuiasca ajustat raportul lipide-proteine-glucide,eventual sa treci la 3:1.Sunt copii care reactioneaza mai bine pe alta formula.
Si,daca vrei o bataita de incurajare,da-mi un telefon,se aranjeaza
Pupici si lui Robi!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
stefanut-08 spune:
Buna seara,
Catalina - imi pare tare rau ca Robi a facut iar crize, dar asa cum spune si Doina, nu trebuie sa renunti si nici sa iti pierzi speranta.Sigur o sa se gaseasca si ptr Robi formula care sa ii blocheze crizele.Ne rugam ptr voi si va sustinem.
Nana - cum te mai simti?? Au trecut zilele de tristete??
Vio - multa sanatate Irinei!!
Stefanut se arcuieste pe spate de ceva timp.Aproape ca nu pot sa il duc in brate ca imediat da capul pe spate si se incovoaie ca un arc.Oare de ce face asta?? Daca sta in fundulet mai se lasa pe spate dar se ridica imediat si renunta ptr ca pe spate nu ii place sa stea deloc.Dar din brate si cand il pun in picioare face mereu asa.
De Letitia si de Tudor mai stiti ceva?? Sper ca sunt bine.
la toata lumea.