Epilepsie (2)
Raspunsuri - Pagina 5
babette spune:
Salut fetele si copiii minunati!
Urez LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele sarbatorii de azi!
Sa fie sanatosi, fericiti, sa aiba putere sa treaca peste toate momentele grele.
Si o mare rugaminte: Votati-mi baiatul meu deosebit! Dupa ce cititi articolul (are 3 pagini) la sfarsit in coltul din dreapta (jos) sunt liste liniute oblice. Dati clik pe ele si votati.
Multumesc mult!
http://www.gandul.info/reportaj/special-gandul-romania-are-sansa-cornel-amariei-web-designer-la-7-ani-expert-in-roboti-la-16-6136069
Happiness_4_us spune:
babette, am votat!
Impresionant! Bravo lui!
Sper sa aiba norocul sa fie descoperit de o firma care sa plateasca bani grei pentru talentul pe care-l are! Merita din plin!
Sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!
Bafta sa castigati!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Multumesc din suflet pentru vorbele frumoase!
Intrebare: ce varsta au puii vostri si daca dorm in cursul zilei si cat?
Sunt si copilasi care nu dorm? Cum ii afecteaza asta?
Dr ne-a zis ca e f imp somnul ptr fluturas, dar zilnic dupa somn, are caderile alea. Ieri a fost prima zi fara somn de pranz, desi cadea de somn la un moment dat. Pe urma si-a revenit ca pasarea Phoenix.
Ma gandeam ca poate asta ar fi o varianta ca m-am saturat de crescuts i scazut medicam.
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
babette spune:
multumesc mult fetelor!
nana, Vladut doarme si el la pranz, mai scapa cate o zi in care nu vrea (de ex azi, nu vrea si pace!) si nu-l fortam, o sa se culce mai devreme diseara. Depinde mult de temperamentul copilului si de varsta. O fi somnul odihnitor,dar in timpul lui activitatea haotica a creerului este si mai intensa, si de multe ori atunci se intampla sau se accentueaza crizele (chiar daca nu sunt vizibile). Eu merg in general pe ideea de a nu forta in nici un fel copilul.Daca adoarme repede, il culc, daca nu, atunci il las. Dar spre bucuria tuturor, acum s-au oprit crizele.Cel putin, cele clinice.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, imi pare rau.
ioanacioc spune:
Alex are aprope 6 ani,doarme, dar nu mai mult de o jum. de ora ,insa sunt si zile cand nu vrea sub nici o forma .Si noua ne-a spus dr. acelasi lucru in legatura cu somnul,insa nu am sesizat nici o schimbare in rau in zilele cand nu doarme.
stefanut-08 spune:
Babbete - si felicitari ptr baiatul tau. Am votat si eu cu mare drag.
Va invit la bunatati de ziua numelui!!!
ioanacioc spune:
La multi ani!Elena,am gustat din bunatati,excelente.Sa ai parte numai de bucurii si sanatete multa!