Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 19
dudurutza spune:
Ma bucur sa aud vesti bune despre Micul
in continuare. Simo, Dumnezeu o sa va ajute si nu o sa va lase 
Kya, o sa fie bine la gradi, Zana o sa se integreze repede si tu o sa te obisnuiesti
O
Maria pe ea de sefa micutza
Vali, multumesc de poze, esti o frumoasa, sunteti toti niste frumosi
, sa fiti sanatosi!
pentru Nicoleta soferita! Sanatate micului vienez
O
mare de tot pt Zoze, bine ca ai trimis scrisoarea 
luny spune:
nicoleta, imi pare rau de analizele proaste.. cine stie, or fi virusati si de acolo modificarile, calmeaza-te pana nu vezi care-i treaba concret.. cu problemele de piele ale Mufului, nu sunt ca ale Sanzianei, el are alte manifestari, nu pielea uscata.. deja a fost vazut de pediatru si 2 dermato, si au zis ca ar fi o piele cu tendinte atopice, alergice.. de oxiuri a scapat, de bubitele cu mancarimi pe care le avea inainte de Paste am zis, a fost de la ceva ce a mancat, si nu i-a priit lui.. acum se mai scarpina pe la incheieturile mainilor si la ceafa/gat, la fel ca intotdeauna.. cateodata sunt niste bubite mici, alte dati, nimic.. nu stiu nici eu ce sa mai cred.. de mjancat mananca f bine de ceva timp, nu cred ca e giardia..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Olgutza, a fost mega incantat sotzul. M-a pus aseara sa vizionez DVD cu concertul de la Madrid (asta asa ca pedeapsa ca n-am fost la concert
). Adevarul e ca sunt monstri din ce am vazut eu. Au cantat non stop 2 ore cu pauza 20 de minute de solo de chitara. Era in transa al meu care e bolnav cu muzica. Doar ca a suferit ca lojele erau prea departe de scena. Cei drept a putut sa stea jos ca la cele 6 ore cat a durat toata distractia cam greu sa stai numai in picioare. De asta si eu sunt cam confuza. Nu stiu ce bilet sa iau. Ca in loja clar nu iau, dar sa stau 6 ore in picioare nu stiu daca imi da voie coloana mea.
raluca2107 spune:
Am vazut super petrecerea Teutzei care e o scumpete,frumoasa rau , iar mami la fel , frumoasa si sexy
. Zana seamana cu Elena Udrea
, o fi fost chiar ea ?

ramo_cata spune:
ma bucur sa aud vesti bune despre micul Siluan..asa puiutz mic ,lupta ,lupta cat poti tu ..D-zeu te iubeste,toata lumea te iubeste si vei fi Micu' Invingator
simosa nu-ti pierzi increderea in DD ,el nu ne lasa la geru ,dar uite ca ne pune la niste incercari prea mari uneori..
si Doamne ajuta in continuare
in rest ce sa va zic..sanatate puiutilor bolnaviori,olga sa scapi cat mai repede de greturi,mstela ai o puiuta tare draguta
...acum va las merg la plimbare cu Andrusca ..pa pa
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
VALENTINA C spune:
Stela, am vazut petrecerea..asa de putini copii au fost? Tea se uita asa atenta la Zana.
..Sarbatoritii erau gemeni sau prieteni?
Noi am facut Pneumo23 pt ca a facut pneumonie si e bine sa fie protejat, dar nu cred ca il fac decat copiii care intra in colectivitati...sau nu???![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
tonic spune:
Buna!
Ma bucur ca sunt vesti bune de la Simo. Ne rugam in continuare sa ajunga cat mai repede acasa fara nicio pb ca tare au mai fost incercati bietii de ei.
Valentina am vazzut frumuseii bruneti,
pe tine care esti mai infloritoare ca oricand, si papa bun frumos aranjata
.
Luca e asa rotunjor si scump, iar Mateiare o poza unde pare tare serios, ca un frate mai mare ce e! Sunt sigura ca agitatia din jurul lui l-a facut mai nazdravan, de altfel e normal cred sa aiba si zilele de genul asta. 
Stela am vazut-o si pe Alba ca Zapada mica, o frumusete cu falcutele ei, si pe tine care parca esti sora ei
. Se vede si in poze ca s-a distrat si ca era topita toata dupa zana. ![]()
Nicolette multa sanatate copiilor si tie spor la condus! Am vazut pozele cu jucausii la distractie, pacat ca acum Matei e bolnavior. 
Raluca m-ai distrat cu bucatareala ta! Sa stii ca si Luk mananca "bocololo" si in general legume la abur cu orez/paste, sunt favoritele lui si ma scot si eu ca se fac repede si merg seara fara pb!
La el e mai greu cu carnea, ca nu mananca bine decat din pasare de la tara, lucru de inteles de altfel, dar greu de realizat.
Kya multa bafta Zanei la gradi, sunt sigura ca va fi un lider de la inceput cu temperamentul si curajul ei! Ma bucur ca ati scapat de pb si ca e bine.
Tie nu pot sa-ti spun decat : Fii barbat, Zoe!
VA fi bine!
Zoze sa ai grija de fetita!
Mimo si la mine se auzea perfect concertul din casa, ma bucur ca asa m-am delectat si eu cu muzica buna
, mai rar pe la mine prin cartier.
Ioana ma bucur ca te-ai linistit si pb lui DAvid nu sunt prea grave. eu am fost f multumita de Trixera, folosesc si eu acum pt intretinere, ca eu am o piele tare uscata.
burtica sa se faca mare si frumoasa!
Misha l-am vazut si pe Alex cel frumos la petrecerea de doi ani, si la voi papa tare frumos aranjata, se poate deschide o afacere pe crengutza, ca multe randunele sunt pricepute tare !
Bubu sper ca sunteti bine cu totii si ca noul job va fi mai placut si mai bine (ras)platit. 
Naty am vazut-o pe Iulia! Nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut si nu inteleg cum pot oamenii sa spuna ca e baietel, mai ales ca tu o imbraci des in rochite, dar si trasaturile sunt delicate si feminine.
Ariel si "fetita" ta cea mica a fost simpatica la dr
, iar cei care sunt deranjati de veselia copiilor au clar pb serioase (adevarate sau inchipuite) ca eu nu-mi imaginez nimic mai relaxant si mai placut decat a fi in preajma celor mici.
Cami si Naty am primit nr de tel. Am fost cu musafirii si apoi cu munca si n-am apucat sa va multumesc. Sper ca sustinerea noastra a contat pt psihicul Simonei.
Olgutza am vazut-o si pe Sophie cu codite
, tare scumpa e si abia acum mi-am dat seama ce mult seamana cu tati, cu parul desfacut nu-mi parea asa evident. Imi pare rau pt greata, stiu cum e, vezi ca sigur si oboseala are multe de spus la faza asta. Mie nu mi-a fost rau in viata mea asa cum mi-a fost in sarcini, la Luk mai rau ca la Antuca, fierea mea nu a suportat deloc combinatia. Sper sa reusesti sa te odihnesti mai mult si sa treaca totusi starea asta nesuferita mai repede.
Ramo fugi la dr fara frica, afli care e treaba si iei masuri in consecinta.
va fi bine.
Dau send si revin ca mi-e ca schimbati capitolul ca m-am intins cam mult.

Nicoleta spune:
Vesti proaste, analize cu valori ori prea mari, ori prea mici... Matei are probele hepatice modificate si este anemic (sub limita), Stefan are ASLO dublu fata de limita superioara, IgE dublu, Eozinofilele peste limita superioara... Matei a facut febra de la niste afte... Stefan a primit antibiotic 10 zile... Sunt "fericita". In plus amandoi mananca prea multe proteine animale si prea putine vegetale. Am deschis un subiect la Parintii... daca aveti idei, multumesc.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

raluca2107 spune:
Nicoleta, din ce-am citit soia, alunele contin proteina vegetala. Eu una am mari rezerve in a da copilului soia, dar alune si migdale ii dau.