homeopatia si vaccinurile obligatorii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulicoc

Roxy, am vorbit cu doctorita homeopata care are grija de noi si mi-a spus ca nu se anuleaza efectele in nicio directie. Eu am mare incredere in Homeopatie, mai ales ca am putut scapat cu ajutorul ei de atacurile de panica care imi innegrisera o perioada din viata. In plus, si copilelele mele tot homeopat sunt tratate cand este nevoie.
Stiu ca si remediile florale Bach dau rezultate bune in cazul tulburarilor psihoemotionale.Asta asa....ca o parere.

Mult succes in continuare!

Iuliana, mama de trei fete.

Si noi folosim remedii florale pentru alergie.

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

inca una... relativ la fricile baiatului tau - remediile florale si cele homeopate il ajuta precis sa-si gaseasca calea fireasca de maturizare. LA noi manifestarile alergice sunt combinate cu reactiile emotionale - de cand e mai putin sensibil la alergeni, a devenit mai sensibil, are alte reactii la lumea din jur, chiar daca pentru incapatanare nu gasim nici un leac

Sanatate!

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput