Aspirante optimiste > 20 ani(499)
Raspunsuri - Pagina 11
anamira spune:
Roxi sa stii ca ar putea sa fie bebica si sa-ti spun si dc. Cumnatica mea cand a ramas insarcinata, inainte sa afle de sarcina si-a facut progesteronul si era peste limita normala. Ea s-a temut ca poate e o problema da n-a fost asa. Era doar cu ochisori
Asa ca cine stie, poate poate ne dai vestea cea buna

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
anamira spune:
Doula citind postarile anterioare mi-am dat seama ca tu esti Andreea de pe feminitate
Te felicit pt. site, e super realizat si e altfel decat siturile de profil. Se vede ca ai pus fff mult suflet in realizarea lui. Te felicit inca odata si sa-ti dea Dumnezeu un bebica cat mai repede
_
sherbi spune:
buna!
eu nu am apucat sa intru. totul a decurs bine. doctorita a reusit sa-i faca toata guritza intr-o singura sedinta. mi-a fost mila de el cand l-am vazut cum facea de la anestezie si cu branula pe mana. dar am scapat cu bine. am fost nevoiti sa ramanem peste noapte in bucuresti pt. ca nu era indicat sa vin singura cu el in masina pana la slobozia, ca sa nu se inece. sotul era cu masina lui plecat de dimineata la servici, asa ca am ajuns ieri acasa.
mi s-a luat o piatra de pe inima ca am reusit sa-i rezolv problemutza cu dintii.
cat despre z1, inca nu a venit uratul, insa de pe 13 am scurgerea un pic colorata, maronie. nu se vede pe chilot, doar daca ma uit la dus cand ma spal intravaginal.
e cam devreme, eu avand o coloratie fix cu o zi inainte de ciclu.
dar, uite asa incep sa-mi cunosc corpul din ce in ce mai bine pe zi ce trece.
nu ma simt dezamagita, ciudat lucru, pt. ca de obicei eram cu curu-n sus cand sosea uratul.
de luna asta merg la medic pt toate analizele.
sper sa fie bine totul si sa apara bb cat mai curand.
didi, imi pare rau ca-ti joaca feste nesuferitul. sa speram ca nu mai apare deloc si nu uita sa-ti cumperi test "pozitiv" data viitoare
.
mandreeac, casa de piatra si petrecere frumoasa. sa ai parte de multe impliniri si de bb cat mai curand!
camcris, imi pare rau de masinutza voastra. drum bun la socrii si week-end placut!
aditza, sa speram ca sarcina nu-ti va crea probleme. profita de perioada asta si rasfata-te cat mai mult.
cosmi, imi pare rau ca ti-e rau de la pastilute. dar poate isi fac treaba si apari cu bb luna asta.
roxi, sa speram ca rezultatul analizelor este de bun augur. hai poate vii cu vesti bune.
bun venit noilor fete si bafta la bebici.
va pup dulce pe toate si scuze daca nu nominalizez pe toata lumea:
talida, doula, nike, lia, leonardo, paula, madutza, bebelu, ikume, tanamera.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
anamira spune:
Bebelu probabil o sa scapi de starea asta de oboseala si fara chef dupa 4 luni. Sa vezi atunci ce activa o sa fii
Nasica mea nu mai stia cum sa se opreasca din lucru, facea cate 3 prajituri odata din plictiseala
, plus curatenie, cumparaturi etc Era ca o furnicuta
_
sherbi spune:
si pe tine, anamira!
poftiti la poze noi
sherbi spune:
urata vreme afara! la noi sunt si zilele sloboziei si e o agitatie in oras
. daca era cald, mai stateam la o terasa, mai mancam un mic ceva.![]()
poftiti la poze noi
cos_minutza spune:
Sherbi chiar m-am gandit la tine,ma bucur ca totul e ok si ca dintisori lui David sunt bine
Anamira tu in ce zi esti cu TB de 37,3?
Bebelu,Didi 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Ana sa sti k de ieri sunt asa mai "batuta"
pana ieri aveam chef sa ies, sa fac ceva..nu am stat.
dar cred k ma paste raceala.
tot trag de mine sa plec si parca ma ia cu ameteala asa..nici nu stiu dc sa ma mai duc sau nu. 

Sherbi ma bucur k ai rez probl cu dintisorii.
din cate stiu eu nu e prea bine sa te speli intravaginal ff des. k se distruge toata flora de acolo. aia e un fel de protectie.
dc vb prostii, ziceti-mi. dar eu asa stiam si am auzit si de la doctori asta. 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
didi32 spune:
Aha, au aparut fetele! Neata Anamira, Vio 
Ana in ce zi esti tu draguto?
Vio nu stiu nici eu ce sa zic, o sa cer un test pozitiv sa ma scoata din suspans! Bine ca s-a rezolvat cu dentistul, mie mi-a luat aproape 6 luni sa-mi rezolv problemele si n-am terminat, dar si de la asta am luat o pauza ca nu mai suportam!
in devenire
didi32 spune:
Bebelu, ia stai mata frumusel in pat si lasa drumurile! Da-i cu ceaiuri si stai la caldurica, ce sa cauti pe-afara daca nu te simti bine???
in devenire