Aspirante optimiste > 20 ani(499)
Raspunsuri - Pagina 10
didi32 spune:
Stau si eu prin casa, am bagat la spalat, ma-nvart pe-aici strang una-alta, la 13.30 ma duc la mani-pedi. A, si ma gandesc ce-o fi cu mine ca nu mi s-a mai intamplat sa-ntarzie asa fara nici un semn! Bina, cu exceptia unor cosuri in frunte
in devenire
bebelu86 spune:
Cosmi bine ca te simti bine. 

imi fac acu niste ceai de lamaie sa nu ma ia. k oricum nu am ce pastile sa iau. 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
cos_minutza spune:
Bebelu daca vezi ca incepi sa racesti poti sa iei paracetamol simplu,ceiut fierbinte si in pat.Eu sper totusi sa te lase in pace raceala ca vin eu si o aranjez daca nu

Didi mai e putin pana luni si vezi ce si cum,eu oricum tin pumni sa fie cu ochisori
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Neata Cosmi, bine c-a trecut greata!
Bebelule, ia vezi ce faci cu stranutatu' ala
Oare merge vreuna din fetele noastre la medlife? Ma intereseaza daca sunt medici buni acolo ca am ocazia sa fac un abonament de sanatate foarte avantajos si-as vrea sa stiu daca merita
in devenire
didi32 spune:
Cosmi inca nu mi-am facut programare la medic, abia luni o s-o fac pt vineri, sper eu. Sa vedem ce se-ntampla pan-atunci
in devenire
bebelu86 spune:
Didi eu merg la medlife doar pt analize
de medici nu stiu ce sa-ti zic. oricum au aparatura calumea. si se poarta exemplar cu tine.
te asteptam cu vesti bune de la doctor

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
7+
didi32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Didi eu merg la medlife doar pt analize de medici nu stiu ce sa-ti zic. oricum au aparatura calumea. si se poarta exemplar cu tine. te asteptam cu vesti bune de la doctor ![]() ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+ |
Ma uitam si la ei pe site si parca n-am auzit de nici unul, de-aia intrebam, poate imi recomanda vreo fata pe cineva. Pt analize pot sa le fac gratis in abonamenul asta daca mi le recomanda un medic de-al lor, de-aia cautam un medic acolo cu care s-o iau de la capat.
in devenire
bebelu86 spune:
poate intra cineva care stie sa iti dea mai multe detalii.
poti sa dai si cautare pe google pe medici sa vezi care cum e ..
aaaa sau poti intra la nasterea un stele si e un sub acolo cu nasteri la medlife si sunt si medici
poti sa iti faci o idee 
Albumele noastre
7+
anamira spune:
Neata fetele!![]()
Lia si eu imi iau temp bazala in fiecare dimineata si sunt super fericita ca e peste 37, azi chiar 37,3
Cand nu ovulam, cu tot duphastonul nu-mi crestea asa, ci ramanea undeva la 36,6
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)