Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,multumim de cafea plateea
rau imi pare sa aud ce soacra/poama ai!...da' nu ai tu,draga mea,2 urechi?ce o lasi sa te afecteze? pe mine m-a calit fosta mea soacra de am devenit otel de calitate superioara de la atata calire...... stiu ca-i greu,dar gandeste-te doar la bbTO si sotul tau[si la tine,ofc]
referitor la vaccin,eu am inceput cu pentaxim,cu el continui...infarix e cam la 240 lei,ziceadecenuelala farmaciile dona www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=infanrix" target="_blank">AICI...dar uite un pont[experimentat de je ] : traiasca netul!cauti la farmacii si afli ce preturi sunt...aici vad ca sunt 2 tipuri de infanrix,amandoua mai scumpe decat a luat soacra...
www.sensiblu.com/index.php?page=search&pag=1&searchword=infanrix&x=0&y=0&option=com_search&Itemid=" target="_blank">infanrix
pentaximul la sensiblu e 200,iar la o farmacie de cartier am facut comanda si aduce cu 180...tot merg la plimbare cu pispirica,asa ca am facut una productiva,ca am vreo 7 farmacii in cartier ...so..aici era mai ieftin,de ce nu? doar e acelasi produs...poti incerca si tu pt infanrix...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Neatza!

de cafea plateea

plateea sa vii cu esti bune de la pediatru

LML celor de ieri si de azi

io mama loca....azi noapte cand sa ma pun in pat...s-a trezit matza si i-am dat tzitzi....si auzeam io ca nu respira k lumea..si m-am gandit sa-i pun ser...apai sa vedeti atunci scandal...ca era adormita..ma mir ca nu au venit vecinii sa-mi zica sa dau "muzica" mai incet

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

neata si de la noi!
nu stiu cn dadu cafeaua in dim asta dar multam. si noi treb s acumapram vaccinul de 4 luni.super.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ah si uitam azi facem cinste ca facem 4 lunite!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

feteleeeeeeeeeeeeeeeeee
cititi www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-pentaxim-difteric-tetanic-pertuss-I26608" target="_blank"> aici si va cruciti! cris d. ti-am gasit la 174 lei in sect 4... ca in sect 6 e 241 ... or fi oameni cu bani mai multi...... la aceeasi farmacie,acelasi produs la preturi diferite,nu as fi crezut!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

ah si uitam azi facem cinste ca facem 4 lunite!

la multe lunitze!
multumim de tratatie!

btw...tot vreau sa-ti spun ca feciorul tau cel mare are combinatia de nume "de sfinti" de la ai mei...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cam tarzie ora, dar nu va las fara sa va pup ca plec si mai intru abia luni.

Pe ultima suta de metri:

Miremia, eu am auzit de Monti dupa ce a pus Andre_lina reteta de dovlecei cu feta si mi-au placut. Am citit sceptica si cartea si cand am ajuns la faza ca e buna ciocolata am zis ca incerc si eu.

Ruxita, m-ai dat pe spate! Poate vom mai fi pe aici peste vreo 14 ani sa ma temperezi si pe mine cand o da fi-miu la liceu. Esti asa degajata ca eu ma simt comunista...

Plateea, offfffffff soacrele astea... si eu ma duc maine la a mea. Vreti sa pun pariu ca face cartofi la cuptor? Va spun luni, dar bag mana in foc.

Gata, pa!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

drum bun si distractie placuta[in limita posibilitatilor] macar pt gargaritz,daca altfel nu se poate!...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vroiam sa le multumesc la fetele care au pus posturi in legatura cu diversificarea...eu le-am salvat pe toate. Inca nu ma stresez prea tare cu acest subiect, dar incerc sa ma informez cat de mult pot. Cred ca o sa fie o perioada cam dificila...

Eu am si o colega cu bb mic de aproape 7 luni si o verisoara care a nascut in aceeasi saptamana cu mine, deci tot aproape 4 luni are si bb-le ei...colega deja a inceput sa-mi spuna ca ea ii da outz si carnita si ca bb papa ciorba cot la cot cu tati lui. Si nu de azi, de ieri...ci de mai bine de-o luna...pai daca el acum are aproape 7 luni...ma intreb...de fapt, nu ma mai intreb nik...fiecare e liber sa faca ce vrea.
Verisoara insa m-a mustrat...cand i-am spus ca eu ii dau san si atat...nimic altceva...mi-a zis...vaaaai, dar de ce? ca io ii dau si lapte de vaca si ceai...inca de la 2 luni. Normal ca am intrebat-o: dar nu ai avut laptic sau ce s-a intamplat??? La care ea: "ba am avut lapte, dar eu am vaca...si normal ca-i dau lapte de vaca ca e mai bun".
Na, concluzia: io de aia ii dau san....ca n-am vaca...cat de tuta poa' sa fie?!! Doamne iarta-ma!!! dar totusi nu m-am suparat, am lasat-o in legea ei...e greu sa explici unui om care nu a avut acces la informatie si nu are educatie prea multa si care e indoctrinat de mic cu 'sfaturi babesti' ca de fapt e total altfel decat crede el...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

demential!!!!!!!!!nici io nu am vaca...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata fetele mele dragi

multam de cofe...cui a dat-o
noi raportam noapte super linistita...a dormit de la 8 la 6 si a stat treaza 2 ore...akm doarme iar ... mi se pare k de knd o culc in sac...doarme mai mult

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

mamidepuiuti... esti o comoara la casa omului!
norocosi grachii tai!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput