Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani tuturor copiilor, sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Miha, sper din suflet sa fie totul bine si Ty sa-si urmeze visul!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
carmen_vlad spune:
Helootaurase frumoase,
da greu am dat de voi, ma pierd in forumurile astea.
Eu sunt bine sa zic asa, ziua de nastere am facut-o la munte la Sinaia, o fuga asa rapida.
Piticul e bnisor sa zicem, abia astept sa termine cu gradinita ca numai cu raceli am tot dus-o.
In rest, astept sa vad daca se prinde bebe2... de cand tot sper, cine stie
Gabi_K spune:
Miha, tin pumnii. La noi se da bacul asa cum a fost stabilit, sper sa fie asa peste tot. Nu stiu daca se hotaraste la nivel de inspectorat sau la nivel de minister...
Carmen asteptam vesti bune de
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
mhldvrc spune:
Multumesc, fetelor
Si aici, Gabi, dar astea sunt doar competentele, chiar daca nu s-ar fi dat n-o afectau pe Ty(are CAE si IELTS) ... desi, aseara la stiri, un lider sindical zicea ca vor ingheta anul, iar noi parintii si elevii ar trebui sa-i intelegem si sa fim alaturi de ei ... sper sa fie bine, si sa nu le fure un an din viata, practic asta fac daca nu se v-a sustine BAC-ul si nu vor repartiza pe cei de-a VIII-a la licee ... pentru mine stresul e dublu, si la Mihai e naspa, ca-i a VIII-a.
Carmen, bafta cu 2
pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, Carmen, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si succes cu bebe2.
Mihaela, sper sa fie totul bine.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Pe unde umblati? Haideti la o si sa ne bucuram ca vine weekendul.
Eu de vreo 2 zile am reusit s-o conving pe fii-mea sa stea pe toaleta. Nu face nimic, dar macar vede ca nu cade in ea. Sper sa scapam de pampers cat mai repede ca nu se mai poate.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Bafta mare cu scapatul de pampi,Lexi!Fetelor,plec in Ro,stau ceva...Sa aveti o vara frumoasa!Revin pe la sfarsitul lui august.Acolo nu am net deci ma vindec de dependenta...
Eftimie C. spune:
Buna ziua la tauroaice!
NOi am avut serbarea de final de gradinita si eu cu greu m-am stapanit sa nu dau in .
Ce emotii!Am realizat ca Edi trece la o alta etapa din viata lui si noi pe langa el...
MIhaela succes copiilor!Sunt sigura ca totul va fi ok.
Jenn vacanta placuta in RO.Sper sa poti intra de acasa si sa ne saluti din cand in cand
Lexi felicitari Mariei!E tare greu sa renunte la Pampers, dar sunt sigura ca veti reusi in scurt timp
Silar, Cinezee, GabiK, Danelutza, Gabitz sunteti bine?Ne lipsiti!
Eu chiar daca nu scriu mult pe subiect, va asigur ca trag cu ochiul zilnic de la servici, dar nu va raspund ca sta IT-ul cu ochii pe noi si in pauze stam la masa la gramada si nu prea mai intru pe net
Weekend placut!
anangel_lexi spune:
Jenn, drum bun in RO si relaxare maxima. Ce mult mi-ar placea sa pot sta si eu cu lunile pe-acasa.
Carmen si succes micului viitor scolarel. Cred si eu ca te-au cuprins emotiile, cum altfel?
Daca vreti, va invit sa vedeti ceva poze cu floricelele mele.
Weekend placut tuturor.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Eftimie C. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Carmen si succes micului viitor scolarel. Cred si eu ca te-au cuprins emotiile, cum altfel? Daca vreti, va invit sa vedeti ceva poze cu floricelele mele. |
Multumesc pentru urari!
Ce pofta mi-ai facut cu capsunile si eu nu sunt mare fan