Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 4
mhldvrc spune:
Ella, Edi si Carmen
pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, poftiti la .
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Eftimie C. spune:
Buna ziua si pofta mare celor care sunt in pauza de pranz.
Lexi multam de cafea, deja am baut doua si as mai servi una, dar ma tem ca ma apuca tremuriciul de la corason.
anangel_lexi spune:
Jenn, capul sus, ce s-a intamplat?
Aici ploua, e urat, e ceata si e racoare. Ma bucur ca am profitat de zilele cu soare, cine stie cand vom mai avea parte de asa ceva.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Si la noi e inchis si rece,dar sper sa nu ploua. Lexi,merci,nu pot scrie aici.Lasa ca plecam in tara curand!
anangel_lexi spune:
Jenn, indiferent despre ce e vorba, incearca sa-ti pastrezi optimismul! Curaj!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, haideti la .
Am urmarit aseara semifinala Eurovision si mi-am facut 1000 de nervi ca nu am putut vota Romania, caci Germania nu a putut vota ieri ci doar la prima semi-finala. Nah, voi fi pe faza la finala, cu ambele telefoane pregatite.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Gabi_K spune:
Jenn capul sus, sper ca nu e ceva grav.
Aici a plouat ieri si s-a racorit... chiar ma gandeam, oare atat a fost vara?
Saptamana asta sunt in concediu, da marti ma intorc la job... sau ca e mare lucru in ziua de azi sa ai job
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
jenn spune:
Multumesc d nelor,era chiar ceva important,dar asta e,nu controlam noi totul...Gabi,ce sa zic,lasa sa ai job,ca asa oameni chinuiti ca n Romania...Ma doare ca altii pot si tara mea natala e vai si amar!Lexi,ne-am calificat si eu am votat!