Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
Multumim de intrebare, jenn!
Maria e mai bine, inca mai tuseste dimineata si are nasul infundat dar in rest e bine.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Ma bucur ca vestile- s bune.Am ramas doar noi doua pe aici,dar sa stii ca eu sting lumina cand plec,ca e economic si bine pt mediu!![]()
anangel_lexi spune:
Jenn ![]()
Noi plecam in Romania maine, stam 10 zile asa ca-ti predau stafeta pentru perioada cat sunt plecata, sa nu ,lasi subiectul sa ajunga pe la arhiva.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Gabi_K spune:
Lexi drum bun! Aveti grija de voi!
La noi e multa munca, acum la inceput de an, plus teme cu scolareii mei... e o distractie totala viata asta
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
anangel_lexi spune:
Gabi, multumim!
Succes la lectii!![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
mhldvrc spune:
Neatza fetelor,
calda ![]()
pisicile mele
Dulciuri
si
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
de
si 
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
Am revenit. Speram ca in lipsa mea sa va incingeti la povesti, dar vad ca tot tacute ati ramas.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
mhldvrc spune:

Lexi, bine ai revenit! Cum a fost in Romania?
Ty e ok, Jenn, vorbim zilnic. A ajuns bine in Bradford, la universitate, s-a descurcat foarte bine in viata de zi cu zi(si eu imi faceam 10000 de griji
). Ii place , e fericita(si-a-ndeplinit visul), invata, a fost la un sit si mi-a trimis si cateva poze.
pisicile mele
Dulciuri
si
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
de
si 
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
Buna ziua, tauroaice!
Mihaela, foarte faine pozele, eram sigura ca Ty nu va avea nicio problema in a se descurca!
In Ro a fost foarte bine, am tinut-o numai in petreceri. Pe 19 a fost ziua sotului, a implinit 30 de ani si l-am sarbatorit, am avut vreo 25 de invitati si ne-am distrat la maxim, a doua zi am aniversat 5 ani de la cununia civila si am fost in oras, pe urma, sambata a fost botezul si am avut cel mai frumos finut
, a doua zi a fost baita de mir... Pe scurt, abia am avut timp sa suflu. Dar a fost frumos!
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute