Intre ciocan si nicovala
Raspunsuri - Pagina 6

casandra spune:
Si pentru mine cel mai ingrijorator mi se pare comportamentul sotului, care se pare ca are o toleranta extrem de redusa la stress.
Sa va fereasca Dumnezeu de necazuri si suparari, dar viata nu e chiar o croaziera pe Mediterana....
Acum il deranjeaza bunica, sotia e inca apetisanta, dar in curand va aparea bebe, care plange noaptea, murdareste, face zgomot, .... Si apoi, poate alt bebe, sotia poate mai pune in greutate, ii mai ies fire albe,... Ce o sa faca omul asta cu temperamentul asta? Asa cum isi iese din pepeni acum, asa va iesi si mai tarziu, cand nu bunica va fi impricinata, ci sotia, copilul, nepoata,...
Parerea mea e ca omul asta are nevoie de ajutor sa isi gestioneze mania.

pepene spune:
Traiul la comun e greu si pt. sot si pt. bunica. Cum se spunea si mai sus, in situatia asta, nu e numai un "vinovat", ci fiecare probabil are partea lui de vina. Se poate empatiza si simpatiza cu amandoi.
Alecsa, sotul tau si-a exprimat dorinta sa va mutati? Atunci ar trebui sa consideri si varianta lui.
Ce mi se pare insa total nelalocul lui este modul lui de reactionare. De ce injura si tranteste cand poate sa discute si sa negocieze? La alte probleme reactioneaza tot la fel? Ati discutat despre asta.

CorinaDani spune:
am ajuns deja la 6 pagini de postari la acest subiect, dar initiatoarea topicului nu a mai dat nici-un semn de viata...nu stim daca a mai intrat pe forum si daca a citit ce am scris noi pe aici...sper sa nu aiba probleme de sanatate sau, si mai rau, probleme cu sotul...
alecsa, te rog sa-mi permiti sa-ti pun o intrebare, deocamdata nu vreau sa insinuez nimic urat si nici nu vreau sa te simti jignita sau atacata, este alegerea ta daca vrei sa raspunzi cinstit sau nu, insa este posibil ca unele aspecte sa se lamureasca daca raspunsul tau este afirmativ :
sotul tau obisnuieste sa consume alcool ? daca da, ce anume si ce cantitate pe zi ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

petra spune:
Dupa postarea initiala si cele 6 pagini de raspunsuri, mie imi vine in minte o intrebare : acest sot nu are altceva mai bun de facut decat sa verifice oalele de la bucatarie pe care a pus mana bunica ??? Si ce daca a pus mana unda pe o oala ??? Nu se spala, nu se mai duce ????Dar mai bine face gura mare, streseaza sotia insarcinata, tranteste si injura ca doar asa stie el probabil ca se face inteles un barbat .
Dupa parerea mea nu prea are stofa de sot atent cu sotia, de barbat care stie ce are de facut in viata. Mai repede as zice ca el cauta motive si face din tantar -armasar pentru ca vrea inapoi acasa la fusta mamei. Daca nu a fost in stare sa asigure un acoperis pentru familia lui, de ce nu s-a trage inapoi la mamicuta lui acasa !
Foarte urat comportament fata de sotie, fata de 2 oameni in varsta care nu le-au vrut decat binele. Daca nu-i place ce i se ofera sa se apuce sa-si cladeasca singur viata si casa pentru el, sotie si bebele care vine !

camicreata spune:
Buna Alecsa_V.Din pacate nici io nu as rezista la ceeea ce-i face sotului tau bunica ta.Din propria experienta spun.Sotul meu are o bunica de 87 de ani mananca mai bine ca noi si bea.Are f multe defecte(tot avem defecte),minte joaca teatru ceea ce urasc mult,e rautacioasa etc.Da mancare la pisici pe masa,cu mainile murdare ii da la baiat sa manance,intr-un cuvant ma scoate din sarite.Imi vine sa o arunc pe geam ma cert de multe ori cu ea,cateodata nici nu-mi vine sa o salut.Bine ca nu sta cu mine in casa,ca risca mult.Face tot ce nu-mi place mie,ba tot bate la cap sa ma tund zici ca ea e stapana pe mine,ii place sa comande dar cu mine si-a gasit nanasul,is mai dracoasa ca ea.
Eu zic ca nu ai ce le face din propria experienta.Ea cand vede ca el se enerveaza tot mai multe face sa-l enerveze,asa-mi face si mie.Sper sa se rezolve desii nu cred.
Sarcina usoara ,un copil sanatos
http://picasaweb.google.it/camicreata24

alexa_bebe spune:
parerea mea:nu poti sta cu bunici parinti sub acelasi acoperis!fiecare cu obiceiurile lui,batranii au tabieturi...unii tineri nu le suporta..generati tanara mai asculta o muzica,batranii nu suporta!is multe...conflictul intre generatii a existat mereu! naspa..pentru ca tu cazi la mijloc mereu..vrei,nu vrei!
mama de prichindik poznasha