HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si pt ca la ora asta nu mai functionez, va spun noapte buna!
pe maine!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christy76 spune:

Curtea Constitutionala din Letonia a stabilit ca masurile de austeritate prin care Guvernul leton a redus pensiile, astfel incat rambursarea imprumuturilor externe sa fie onorata la timp, sunt neconstitutionale si incalca drepturi fundamentale ale cetatenilor.
Decizia luata de Curte stabileste ca masura Guvernului incalca dreptul individual la protectie sociala, precum si principiul statului de drept. De asemenea, reprezentantii Curtii au adaugat ca, intelegerile cu fondurile externe de creditare nu pot reprezenta argumente pentru limitarea drepturilor fundamentale pe care cetatenii unui stat le au.

e adevarat ca in respectiva hotarare e vorba despre pensii, insa in mare parte, aceste principii se pot aplica si cu privire la protectia sociala acordata mamei si copilului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Nu mai poc sa scriu ca asta mica e cu urechea dupa mine. Oricum s-a simtit neglijata zilele astea, ca vrea atentie absoluta
M-am lasat dusa de val si am exagerat si eu Idea e sa fiti cat mai multe la protest(si cu petitia idem) pt ca sa se vada ca reprezentati oarecum un segment semnificativ al populatiei, in speta a mamelor, un nr demn de luat in considerare ca vorbeste serios si NU are de gand sa accepte sau sa fie de acord cu ceea ce fac ei.
O alta chestia ar mai fi chiar dc este nediplomata, dar a cam trecut vremea diplomatiei date fiind circumstantele: nu putem sa punem nici un temei pe ceea ce spun/promit ei. Azi e alba maine e neagra, copiii nu se cresc in functie de cum se razgandesc ei sau bate vantul. Asa ca sa lasam sa vorbeasca legea
Si bine a mai punctat numai stiu cine, imi cer scuze:din CIC traiesc practic doua pers:mama si copilul, pt ca mama este in imposibilitate de a mai lucra. De asemenea sunt nenumarate studii prishosociologice sau cum naiba le-o zice(nu-s de specialitate )care spun clar ca un copil se dezv cum trebuie cu mami alaturi de el macar pana la doi ani, ideal 3. Nu mai discutam faza "eu cu cine il las si din ce bani?"In plus ALAPTATAREA ESTE DREPTUL COPILULUI.Nu-i mai discutam importanta ca se stie, e impanzit forumul
Alinaalex suntem inca(,)colegute, pana la menopauza
NB tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christy76 spune:

nu mai pot. va doresc si eu noapte buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

irinabobe a scris la Capitolul 1 asta:

"elara te rog mult daca se poate atrage atentia si asupra urmatoarelor probleme, bineinteles daca sunteti si voi de acord
1. pt cresterea unui copil pe langa faimosii pampersi care in opinia unora pot fi inlocuiti este nevoie de vaccinuri pe care gratuit nu le gasim si este aprox 300 ron un vaccin, vitamine, lapte praf, cereale, nemaivorbind de hainute etc...ceea ce depaseste cu mult 600 ron pe luna."

Eu zic sa nu se pomeneasca de vaccinuri, pentru ca exista schema gratuita de la stat, schema pe care am mers si eu cu Daria, pentru ca nu mi-am permis vaccinurile contra cost.

sdcristian, mie nu-mi ajung 2 cutii de Nestle Junior 900 g pe luna...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Dragele mele, am intrat doar sa va spun ca sunt cu sufletul alaturi de voi si de actiunea pe care ati declansat-o! Va doresc sa dea roade!
Un pupic special pentru Alinuk si carliontatul Andu, sa petreceti bine la taiatul motzului!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana spune:

Am mai scris intr-un post ca la Brasov Cons. Judet. a creat un comitet de criza care ofera asist. juridica gratuita persoanelor ce se simt nedreptatite de noile masuri: http://www.brasovultau.ro/Comitet-de-Criza-la-Consiliul-Judetean-33298.html
La Bucuresti o fi asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Nu era vorba de optiunea de a alege vaccinurile contracost ci de faptul ca nu se mai gasesc vaccinurile gratuite, institutul cantacuzino sau cine le producea nu mai are bani si nu se mai produc...copii care se nasc zilelel astea nu mai sunt vaccinati in maternitati pt ca nu se mai gasesc vaccinuri...si in consecinta trebuie sa le luam pe cele straine care da, costa peste 3 mil lunar;eu i-am facut schema optioanal si pana la 6 luni am dat 20mil numai pe vaccinuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

m-am trezit putin mai devreme sa mai dau un ochi aici

(plecam in afara bucurestiului)

Selene ai fost o norocoasa ca ai apucat vaccinuri..multe mamici nu au sansa asta...

am mai citit din posturile voastre....si cred ca ar fi mai bine ca maine la intalnirea cu Lavinia Sandru sa mearga o persoana de aici cu pregatire juridica, un avocat.... e important ca lucrurile sa se discute cu profesionalism

Christy, Accept92, Lucialu, ..am mentionat doar pe cele care au scris in ultimele pagini despre baza legala...
haideti fetelor..sa ne organizam

timisoara, constanta, brasovul....luna9, fulgutza, ade, elara (stiu ca tu nu poti), Cami, mteleleu, ....alte fete care s-au mai implicat, stiu ca pe toate ne doare, dar haideti sa stabilim un grup de lucru...

4-5... care sa reprezinte tot ce s-a vorbit si discutat, sa reprezinte interesul nostru comun in diferite contexte (intalniri, protest, media)

toate vom fi acolo dar e imp sa existe coordonare!!!!

va rog din suflet nu uitati de piciorushe de pancarte
8bucati 2m
8bucati 1m
si cuisoare + ciocan (daca le facem la fata locului)

picul meu a prestat de cand s-a trezit doua kkoashe puturoase... s-o pregati pt luni sau imi pregateste mie vreo surpriza!?

va rog sunati-ma... si spuneti-mi ce s-a stabilit

pup mamici curajoase!!!

si in dim asta dau cafelutza!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor v-ati ales ff bine reprezentantele, Elara si Alinuk Sunt f destepte si au discurs f bun, Elara e chiar jurist si poate atinge in discutii si aspectele legale! le felicit si pe ele si pe voi!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput