HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)
Raspunsuri - Pagina 31
![](images/user_woman.png)
Luna9 spune:
Elara, Alinuk aici pe forum s-a propus ideea mediatizarii cazului nostru/ protestului si in afara tarii.
Sunteti de acord ca acel comunicat de presa sa fie tradus in engleza si sa-l trimitem inafara? Sa le intrebam si pe fetele de pe miresici daca sunt de acord.
Se ofera cineva sa ajute in acest sens? Eu stiu engleza, dar la nivel mediu. Avem vreo profa de engleza printre noi?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana_flo spune:
Unde se afla exact Ministerul Muncii? sunt mijloace de transport in zona? Puteti sa ma indrumati putin?
dienutze spune:
Buna, fetelor
Nu am apucat sa citesc capitolul asta decat spre final.
Puteti sa imi spuneti, va rog, daca s-a aprobat mitingul de luni de la MM?
Eu am avut un mic soc in parc, cand am vorbit mamicilor despre iesitul in strada... Unele stiau, semnasera si petitia dar nu erau hotarate sa si iasa, dar au fost si unele care pareau indiferente, chiar deranjate...
Oricum, pe mine si pe puiul meu sa contati, venim cu caruciorul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna9 Elara, Alinuk aici pe forum s-a propus ideea mediatizarii cazului nostru/ protestului si in afara tarii. Sunteti de acord ca acel comunicat de presa sa fie tradus in engleza si sa-l trimitem inafara? Sa le intrebam si pe fetele de pe miresici daca sunt de acord. Se ofera cineva sa ajute in acest sens? Eu stiu engleza, dar la nivel mediu. Avem vreo profa de engleza printre noi? ![]() ![]() |
de acord
am eu o prietena
sun acum sa intreb
Alinuk
![](copilas.gif)
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
dienutze spune:
citat din mesajul lui mariana_flo Unde se afla exact Ministerul Muncii? sunt mijloace de transport in zona? Puteti sa ma indrumati putin? http://family.webshots.com/photo/2131921170104344787BlsfCF |
Pe langa Galeriile Orizont, autobuzul 300, stiu eu.
AB_AC spune:
Fetelor n-am tinut pasul cu voi si inteleg cat sunteti de afectate de shimbarea regulilor in timpul jocului. Asta am spus din prima ca-i condamnabil. In mod civilizat regulile se pot schimba pentru viitoarele mamici nu pentru cele in curs. De asemenea nu am vrut sa ma cert pentru ca voi traiti in .ro si voi o gerati. Eu nu mai votez de ani pentru ca moral trebuie sa si suporti consecintele alegerilor tale.
Totusi am dreptul la o opinie si mi-am spus punctul de vedere fara patima. In absolut eu consider ca e minunat sa se ajunga la un asemenea sistem in care sa ne putem permite ce vreti voi. Din pacate in mod realist nu-si permit asa ceva nici economii cu mult mai puternice. Si cei de aici inteleg ca nu se poate si lupta sa se schimbe ce duce la criza statul, nu pe ei personal. Daca structura e corecta incet incet e o speranta pentru fiecare. Daca structura e putreda oricat te-ai aranja tu pe o ramura sa stai bine risti sa pici in prapastie cu tot copacul. Cam asta era mesajul.
Cu trei precizari:
- politicienii din .ro sunt intr-o majoritate zdrobitoare corupti, lipsiti de bun simt si scrupule si victimizeaza pe altii pentru bogatia lor. Orice ban le dai pe mana il pui pe foc.
- pe nicaieri un singur salariu mediu nu ajunge la sustinerea unei familii cu pretentii medii(i.e. de proprietate proprie, asigurari de sanatate facultate pentru copii, doua masini un concediu pe an). Ce se castiga la salariu se poate pierde la banii de facultate sau sanatate in tari ca US.
- daca fiecare cere putin ..putin si putin si-nca putin pentru fiecare din milioanele de doritori face mult, mult prea mult fata de cat se munceste in mod legal in .ro.
Luna9 spune:
citat din mesajul lui dienutze Oricum, pe mine si pe puiul meu sa contati, venim cu caruciorul. |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
alinuk spune:
rezolvat!!!
il traduce in seara asta in engleza
il iau de pe prima pagina
cui sa-l transmit apoi????
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
Nimic nu-i intamplator!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
acum m-am uitat la stirile de pe Antena3. A vb Vass, au aratat si reportajul cu mine, si Vass a spus ca [b[s-a luat hotararea.. -25% din cei 85%[/b]
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
alinuk spune:
in 15 minute e gata comunicatul de presa in engleza!!!
Alinuk
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!