HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bai frate, sunt cu nervii la pamant! Macar daca s-ar strange mare branza din acesti 25% cat vor sa ne mai ia! Dar e egal cu zero la nivel macro. Fac o economie de 0,00 nu stiu cat..pentru ca nu sunt foarte multe mame cu venituri mari..din pacate!
Chiar nu-si dau seama ca au ajuns de mila?! Parca cersesc la metrou, pe bune! Dar daca au ajuns sa le taie si bolnavilor din medicamente....nu ma mai mir de nimic!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

fetelor

avem niste mesaje, e ok

mai dati-va cu parerea despre altele de sustinere a protestului in cazul in care guvernul iese si spune..

...nu va discriminam! va dam 64%..exact ce e in linkul de mai sus

in alta ordine de idei trebuie sa fim organizate
luni e posibil sa fim solicitate pt pozitii, discutii, interviuri in media: radio, emisiuni tv in direct!

e necesar sa desemnam cateva reprezentate de aici de pe forum..doua, trei...

daca sunteti de acord, si daca reusesc sa-mi fac temele bine (in we asta ne luam motzul de carliontzat)...eu ma inscriu

fetele de pe miresici.ro au stabilit deja doua fete

asadar, de maine pana luni dimi o sa fiu cam lipsa de aici
doar la telefon o sa va rog sa ma contactati pentru orice e nevoie

si pt zilele astea, propun sa se inscrie cineva voluntar pt a urmari tot ce se scrie sia compila ideile importante si cu impact care se mai scriu
luna9, ade, cami, cine se ofera??

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Puteti conta pe mine. Daca tot nu pot fi alaturi de voi fizic macar sa contribui pe alte cai.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ade

iti voi da pe PM nr meu de tel, sa putem tine legatura in caz ca nu stiu e ceva de stabilit

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu..si eu... PENTRU BRASOV!!! bine??????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:

ade

iti voi da pe PM nr meu de tel, sa putem tine legatura in caz ca nu stiu e ceva de stabilit

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

da-mi te rog nr tau de tel si mie pe PM!!!
Pt ca si eu voi vorbi luni iar si chiar nu vreau sa o dau in bara! De aici, din Brasov!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33
pai ca sa ia 1200 indemnizatie 2 ani trebuia sa aiba un venit net de 1412, adica un brut de 2000
la 2000 salariu brut angajatorul plateste contributie la asigurarile sociale 20,8% iar mamei i se retine 10,5% adica 210ron in fiecare luna.
suma de 28800 care o ia ea timp de 2 ani este acoperita din cas-ul retinut numai ei din salariu timp de 11 ani jumate.

e buna demonstratia?

Demonstratia este buna doar ca nu este corecta ... pentru ca taxele astea pe care le plateste timp de 11 ani nu se folosesc exclusiv ca sa ii acopere ei aceasta perioada de crestere a copilului. Din suma paltita de ea se intretin strazi, se plateste politia ca sa fie cat de cat liniste pe strada, sa platesc scoli, transport in comun, parcurile publice. Am mai spus asta, nu conteaza cat de neeficiente sunt aceste servicii, vorbim de costuri pe hartie, orice serviciu din acesta existent, oricat de mic si prost ar fi, costa bani si acesti bani vin din acea taxa ... deci impozitul asta se imparte in sute de
alte contributii de care, fara sa realizati, beneficiati, chiar daca sunteti nemultumite de calitatea lor.
Demonstratia ta ar fi corecta daca timp de 11 ani, mama care a stat acasa cu copilul, nu se va mai folosi de nici unul din aceste servicii - nu mai iese in parc cu copilul, nu mai circula cu transportul in comun, nu isi mai da copilul la gradinita publica, nici la scoala ... NIMIC.

daca din banii astia se intretin strazi si mai stiu eu ce, atunci de ce platim roviniete, impozite pe masini, imobile, tva, taxe la administratiile de tot felul, taxe de timbru, amenzi, etc, etc????
pe langa asta, sa nu uitam ca nu toate emdicamentele sunt compensate, in sistemul de stat sunt unele analize care se platesc, ba chiar si materiale sanitare. hai sa nu incurcam sacii cu bani

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 21 saptamani

Mergi la inceput

si al fel spun, trebuie sa ne facem un plan de bataie pentru luni, sa nu cumva sa fim luati prin surprindere de ceva...SIIIII nu lasam nimic de la noi, absolut nimic!
Vreau sa ne punem de acord asupra unor lucruri...cand ne vor intreba de ca nu acceptam macar pentru o perioada de timp micsorarea indemnizatiei..cu X procente??????
...adica eu vreau sa vorbim toate aceeasi limba...
sau de ce nu acceptam micsorarea timpului in CIC...1 an de zile...

fetelor, haideti sa intoarcem problema pe toate partile...sa ne pregatim!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetelor, mult succes!

Va sunt alaturi sufleteste (am semnat si eu petitia ) si va admir! Curaj si sa nu va lasati!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:

fetelor

avem niste mesaje, e ok

mai dati-va cu parerea despre altele de sustinere a protestului in cazul in care guvernul iese si spune..

...nu va discriminam! va dam 64%..exact ce e in linkul de mai sus /iar nu stiu cat de credibil e ce scrie acolo

in alta ordine de idei trebuie sa fim organizate sa nu-i lasam sa ne manipuleze, sa fim coerente
luni e posibil sa fim solicitate pt pozitii, discutii, interviuri in media: radio, emisiuni tv in direct!

e necesar sa desemnam cateva reprezentate de aici de pe forum..doua, trei...

daca sunteti de acord, si daca reusesc sa-mi fac temele bine (in we asta ne luam motzul de carliontzat)...eu ma inscriu

fetele de pe miresici.ro au stabilit deja doua fete

asadar, de maine pana luni dimi o sa fiu cam lipsa de aici
doar la telefon o sa va rog sa ma contactati pentru orice e nevoie

si pt zilele astea, propun sa se inscrie cineva voluntar pt a urmari tot ce se scrie sia compila ideile importante si cu impact care se mai scriu
luna9, ade, cami, cine se ofera??

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Alina, spunem ca nu acceptam. Nu pot schimba regulile jocului in timpul lui. Si ca pentru fiecare leu luat de la gura copiilor nostri, ii vom da in judecata.

Ma ofer si eu sa ajut, sau sunt prea mult 2 persoane?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu stiu daca s-a mai adus asta in discutie, dar vreau sa subliniez un aspect. In momentul in care indemnizatia pentru CIC s-a transformat din suma fixa de 600 ron in procentul de 85%, legea a fost aplicabila doar mamelor care urmau sa nasca dupa ce intra legea in vigoare.
Acum inteleg ca vor sa aplice legea din momentul votului pentru toate mamele cu copii cu varsta pana la 2 ani!
Pai cum vine asta? Pentru unii muma, pentru altii ciuma???

Nu ca ar fi ok sa se schimbe situatia chiar si numai mamelor care urmeaza sa nasca...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput