HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Luna9 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus in cateva minute cei de la antena 3 sunt la mine acasa ...tineti-mi pumnii!! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
te vei descurca excelent iubita, mai ales ca acum ai experienta in declaratii
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui ariadnabr summertime cu tot respectul dar indemnizatia de 85% e numita Concediu de ingrijire a copilului (C.I.C). Deci chetuielile mamei NU sunt incluse. Iar daca e drept si nu ajutor social, daca e pentru copii si nu pentru rate, unghii, coafor, hainele mamei, mama iara nu e inclusa. Mama e adult cu putere de munca. Nu e pensionara. Madalina , mami de 2 spiriduse ----------------------------------------------------------------------------------------------- Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-) |
alocatia este exclusiv pentru copil!
indemnizatia este pentru cresterea copilului, stii ce inseamna "indemnizatie"??? adica un fel de salariu pt ca stai acasa cu copilul si nu ai alte venituri!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Danuta1979 spune:
Ca idee, fetelor, puteti sa specificati asta in demersurile facute. Caci mama care in cei 2 ani ingrijeste copilul are in continuare cheltuielile proprii plus cele ale familiei de tip: rate ca casa facute de ceva timp pt. 25-35 ani, intretinere, hrana, curent etc, plus cheltuielile copilului care nu ar putea sa supravietuiasca cu cei 200 lei primiti ca alocatie de la guvern.
Altfel astia fac calcul ca 800 lei ajung pt. pampersi si hrana copilului si uita ca mama de fapt primeste acesti bani si mama are cheltuieli de intretinere a familiei si casei.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
unducthable spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 camy..bafta..la ce ora sa ma uit dupa tine?? eu ma retrag.am de invatat pt sesiune.sunt ultimul an...si deja am pierdut un examen cu toata harmalaia asta.va voi citi din umbra.cand voi avea timp. bafta fete.D-zeu fie cu voi si cu bebelusii nostri _ ALINAde Marie Rebecca Ayanna Mariuca la tara VIATA MEA PANA LA CAPAT... " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
Mult succes ! sa scapi
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf
alra spune:
eu cred ca pierdeti ceva din vedere: "2 ani". CIC-ul platit in romania este intr-adevar mai mare in timp si bani decat in majoritatea altor tari insa dupa cei 2 ani si alocatia scade brusc la o suma mizera. asta fara sa mai punem la socoteala gap-ul de 1 an in care nu poti da copilul la gradinita si nici acasa nu mai poti sta cu el. dupa 2 ani practic ajutorul de la stat pentru copil este practic 0, asta relativ la masurile de crestere a natalitatii.
in belgia si in alte tari din vest sunt 3 luni de concediu de maternitate, e adevarat, insa alocatiile sunt mult mai mari si pe deasupra exista si o deducere de impozit din salariu pentru fiecare copil (in belgia), crescand in suma si alocatia si deducerea cu numarul de copii. si asta e valabil pana la 18 ani ai copilului, sau pana termina scoala.
eu va urez oricum succes si sper din suflet ca si romania sa atinga nivelul de trai din vest cu tot ceea ce implica asta.
lucialu spune:
Asa e Ira! super bine punctat!!!
nu mai scriu ca ma aude radarul meu, bbita si nu mai doarme
ariadna33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui summertime
Araidna, scuze, nu Adriana. As vrea s anu mai dezinformam lumea spunand ca 85% sunt exclusiv pt copil, sunt de INGRIJIRE a copilului. Eu, MAMA, imi iau o parte din ce am cotizat ca sa pot STA ACASA CU COPILUL MEU. Daca nu am dreptate, astept de la tine un citat din lege ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 21 saptamani |
pai nu trebuie citat din lege, cauta indemnizatie in DEX ce inseamna! in orice caz, copilul nu poate primi indemnizatie, ci alocatie, aia este exclusiv pentru copil.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
alinuk spune:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
care vine sa se inscrie in lista va rog
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">http://www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
summertime spune:
citat din mesajul lui IRA_LIZA Mai, eu nu inteleg de nici un fel 2 aspecte - si categoric nu am cum sa fiu de acord cu ele: UNU: de ce tre' sa justific cat si cum mi-ar ajunge sau nu banii pt CIC - cat pe pampersi, cat pe lapte, cat pe medicamente, etc; NU are nici o relevanta acest calcul, realmente! el difera de la bebe la bebe si de la familie la familie! e k si cum m-ar intreba patronu' "da ce faci cu banii de salariu?? fa-mi lista cu ce cumperi din ei!" SO: care-i treaba cu cat consuma un bebe pe luna?? NU aici e miezul problemei!! miezul problemei este, in opinia mea, asta: o lege in vigoare care stabileste un drept al meu e pe punctul sa fie incalcata, motiv pt care protestez! asta pana nu e incalcata, moment in care ma duc in instanta si ma judec cu statul! scurt! DOI: de ce tre' sa negociez? si CE anume tre' sa negociez? mai dai tu, mai las eu?? nici o negociere! Ira, mamica Elizei |
Da IRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 21 saptamani
unducthable spune:
citat din mesajul lui camy_pus Fetelor, gata..deja au filmat!!! Daca vreti sa ne vedeti, diseara la Antena 1, la stirile de la ora 19:00. Am dat si un mic (foarte scurt) interviu! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Camy , ma uit neaparat . Te pup cu drag. Diana
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf