HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Toti invoca cheltuilelile cu lapte, pampersi, hainute. Nu este o solutie sa le aduni, iar totalul sa reprezinte indemnizatia. Este ca si cum ai pune mama in stand-by. Este o mentalitate primitiva care nu tine cont ca femeia respectiva are propriile nevoi. Mama traieste si ea!!! Consuma. Mama exista de dinainte de copil si e normal sa existe in continuare, cu toate cheltuielile pe care le implica existenta ei… „ca doar n-o punem sa leviteze despuiata deasupra Podisului Tibet si sa se hraneasca cu roua florilor”, asa cum plastic se exprima pe un forum de mamici.

http://standard.money.ro/politica-si-societate/copilul-e-un-suflet-nu-o-afacere-6761.html

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

si sa te fereasca sfantul sa ai copilul bolnav!!! am fost la spitalul grigore alexandrescu! pai frateeee, trebuie sa dai bani de cand intri pe poarta! deci banii pregatiti: pentru portar sa poti intra cu masina pentru ca daca-o lasi pe bulevard platesti 700 ron ca ti-o ridica! apoi, asistenta de la internari ca sa-ti faca fisa, altfel iti inchide gemuletul in fata ca e in pauza de masa, ce daca copilul tau plange de moare in bratele tale... apoi asistenta doctorului care te "introduce", altfel te linseaza "coloratii" care stau la usa si normal tu ai venit dupa ei... doctorul-aici trebuie sa ai plic, ca se simte jignit... crezi ca zice cineva; ia-ti draga banii inapoi ca ai indemnizatia mica???????? nuuuuuuuuuu, decshid buzunarele larg ca un drept care li se cuvine... si atunci intreb iar? DIN CE? DACA NE TAIE DIN BANI?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

offtopic: no offence, dar am fost fix la gr alexandrescu in urma cu 2 sapt cu copila si nu am dat/nu ne-a cerut nimeni niciun leu; am asteptat, a fost consultata si am primit tratament. end of story

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

mea culpa! aveti dreptate, e posibil ca eu din exces de zel sa fi intins bani in stanga si in dreapta, copilul era bolnav si eram disperata...
hai sa nu ne abatem de la subiect, spaga nu e pe lista noastra si gata, sa inchidem subiectul asta.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

summertime cu tot respectul dar indemnizatia de 85% e numita Concediu de ingrijire a copilului (C.I.C). Deci chetuielile mamei NU sunt incluse. Iar daca e drept si nu ajutor social, daca e pentru copii si nu pentru rate, unghii, coafor, hainele mamei, mama iara nu e inclusa. Mama e adult cu putere de munca. Nu e pensionara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Si ca o completare, ceea ce scriu nu e atac la adresa nimanui, nu e atac la adresa inversunarii voastre sau a dreptului vostru de a apara ceea ce credeti voi ca e just. E pur si simplu parerea unui om care priveste din afara si la rece. Pentru ca la o eventuala negociere, daca ati implicat cheltuielile mamei in cei 85%, exact asta va va raspunde Guvernul. Ganditi-va bine ce intra pe lista de argumente, pentru ca veti avea de vorbit cu negociatori experimentati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

in cateva minute cei de la antena 3 sunt la mine acasa

...tineti-mi pumnii!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

summertime cu tot respectul dar indemnizatia de 85% e numita Concediu de ingrijire a copilului (C.I.C). Deci chetuielile mamei NU sunt incluse. Iar daca e drept si nu ajutor social, daca e pentru copii si nu pentru rate, unghii, coafor, hainele mamei, mama iara nu e inclusa. Mama e adult cu putere de munca. Nu e pensionara.

Madalina , mami de 2 spiriduse

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-)

Ba da Adriana, tocmai aici e confuzia. Alocatia e a copilului, Indemnizatia este pentru cresterea copilului, care include inclusiv cheltuielile mamei. Ce vreau eu sa spun cu asta este ca nu as vrea s aaud calcule gen: 8oo lei sunt de ajuns pt pampersi si haine, pt ca nu sunt de ajuns nici mai mult de atat tinand cont ca din banii astia, amma care sta acasa cu copilul are de platit si intretinerea ei, mancare, rate eventual, etc. Nici vorba de par si unghii, cu toate ca eu si pe astea le consider dreptul meu castigat prin munca si pt care "lux" am platit din greu taxe la stat

Statul nua re voie sa ma reduca la mai putin decat ce am fost pana acum doar pt ca indraznesc sa fac un copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celitia1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

in cateva minute cei de la antena 3 sunt la mine acasa

...tineti-mi pumnii!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

mult succes.....suntem cu ochii pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

camy..bafta..la ce ora sa ma uit dupa tine??
eu ma retrag.am de invatat pt sesiune.sunt ultimul an...si deja am pierdut un examen cu toata harmalaia asta.va voi citi din umbra.cand voi avea timp.
bafta fete.D-zeu fie cu voi si cu bebelusii nostri

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Madalina , mami de 2 spiriduse

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-)

Araidna, scuze, nu Adriana. As vrea s anu mai dezinformam lumea spunand ca 85% sunt exclusiv pt copil, sunt de INGRIJIRE a copilului. Eu, MAMA, imi iau o parte din ce am cotizat ca sa pot STA ACASA CU COPILUL MEU. Daca nu am dreptate, astept de la tine un citat din lege

Mergi la inceput