Prietene la bine si la greu - 14

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

hop si eu la ceas de seara
BUNA SAEARA

Noi suntem bine, in seara asta singurei ( eu si Mihnea) . Ma uit cu groaza in calendar si deja numar zilele pana pleaca tati de Mihnea. Am 1456.33 chestii de facut ( stiti voi) si mai am aproape 1 sapt pana la nunta.
Sa incep prin a ma plange:
1. la chestii din astea iti dai seama ce oameni ai in jur. Prieteni la catarama, le dai si haina de pe tine, ii anunti de nunta cu 2 ani inainte(la propriu 2 ani) iti confirma la primirea invitatiei si te anunta cu 1 sapt inainte de nunta ca e greu de bani si ei nu pot. (trece.... ma fac eu mare si nu mai cred in oameni... asa se cern prietenii)

2. Imi vine vara din Danemarca (adica a veniot deja) si mi-a tinut o predica despre sistemul danez minunat. Ca la ei se incepe diversificarea la 4 luni si ca asa ar trebui sa fac si eu. Ca la 6 luni copilul TREBUIE sa primeasca si un biberon de lapte praf, ca prea il cocolosesc cu sanul . Imi explica faptul ca fiica-sa dupa ce i-a inlocuit complet o masa nu a luat o luna deloc in greutate si i-a mai inlocuit o masa fix de asta. Ca nu se dau 2 picaturi de d3 ci 5, ca danezii sunt clar mai evoluati si stiu ei de ce ( ii explic frumos ca Danemarca e mai in nord, mai putin soare... tine de clima... ea nu si nu) . Ca sa-i dau fier neaparat... ca daca are deficit de fier.... Ii explic faptul ca vom face analize dupa nunta... si daca e cazul vom lua in functie de ce iese in analize... Nu, ca nu e bine, fier trebuie ca asa dau si danezii fara analize... Am incercat eu sa-i spun cate ceva... am cedat... dar pana la un punct cand i-am spus ca eu respect decizia ei legata de cresterea fetei si astept de la ea sa inteleaga ca e dreptul meu sa decid pentru copilul meu. I-am spus frumos ca ea crede orbeste intr-un medic ( 1 singur) si ca orice om e supus greselii... eu prefer sa ma informez. ( raspunsul la ultima chestie a fost ca e mai bine sa nu stii prea multe)

In rest suntem ok. Am interdictie de la sot sa mai slabesc... asta e culmea. A spus ca ma indoapa cand se intoarce din italica lui andre daca sunt mai slaba de atat... II TRECE

Booon.
Nu v-am mai citit de pe 14. Sa-mi fie rusine ca nu am dat de baut la 6 lunite. Dau acum... ce vreti voi...Pana serviti de pe aici: apa plata, fructe, lapte, o salata, un gratar... am verificat... merge si o tuica de cazan sau un vin de bordeaux... pe alese...Daca vreti specialitati va astept pe 21 la ziua sotului ( de nume) a mamei de nastere, si a 1/2 di familia extinsa ( sunt cam 9 sarbatoriti la noi in familie atunci) sau pe 22 la nunta...

ma bag la citit si mai scriu( sper)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput