Prietene la bine si la greu - 14
Raspunsuri - Pagina 20
laviniablaga spune:
in nesimtirea mea am uitat sa urez un LMA SARBATORITILOR ZILEI, DAR SI COPIILOR DIANEI!!!
Scuzele mele...dar in ultima vreme sunt atat de zapacita, ingandurata, uituca...incat imi e rusine de mine!
Cuscri ce face Maia cea draguta?????? Te-am tot vazut pe mess...dar am vazut la status ca esti ocupata cu proiectele si mi-a fost jena sa te deranjez.
LiliA, Many,Simina voi ce mai faceti?
Dominic de RamoC tu nu o mai lasi pe mami a ta sa ne mai pove despre tine deloc??????????
SA va zic doua vorbe despre strengarul meu:
E clar...e un rasfatat...vrea numai in brate...e in stare sa ma muste daca ar putea...ma trage de par...atunci cand il prinde...si l-a invatat strabunica lui sa pocneasca din degete...ii tot canta un cantec popular...si ii pocneste din degetge si al meu copil isi tine degetul mare, aratatorul si mijlociul impreunate...si se tot uita la ele...incercand si el sa faca asemeni strabunicii si scoate tot felul de sunete...care imi provoaca amuzament atat mie, cat si sotului...De asemenea, mi-am dat si eu seama ca bebelusii nu au masura la mancare...adica la saturatie...al meu ar manca non stop......dar pana acum de batuta in cap ce am fost, nu am ajuns la concluzia asta...si imi faceam griji ca nu imi ajunge laptele....Ok...sa va zic ca am introdus si eu galbenusul de ou....un sfert...dupa sfaturile primite de la monis si flavours si Rares l-a mancat fara probleme....asta s-a intamplat ieri la amiaza...si ieri toata ziua si azi l-am urmarit sa vad daca nu apare ceva semn de alergie...dar multumesc lui DD ca nu e vorba de asa ceva...pana acum...
Bun...mai vroiam sa o strig pe mama TIZULUI unde esti madame K, hai si ma zi ceva purpuriu despre Albastrel...
AA....inca ceva...Licuriciule exprima-te cum vrei...personal imi place stilul tau...e amuzant si colorat...tocmai bun de citit...si cu privire la diversificare....stai linistita...ca pana la urma Rechinasa se va obisnui...cred ca e pur si simplu indragostita de tzitzi si nu e pregatita sa renunte asa usor la ea...si apropo de tzitzi...pe voi nu va prind copiii de san cand alaptati? Ca pe mine Rares ma prinde si ma pisca...asa strange sanul ca ma doare...el saracul se joaca...dar eu uneori turbez de durere...mai ales daca are unghiutele maricele....
Shtephy tu ce mai zici???????????
lauradi spune:
Salutare,
intarziata ca de obicei,vin si eu cu niste urari:
La multi ani,Dymo si Mitzi!
La multi ani, Vlad si Dominic!
La multi ani, fulgusorilor nascuti pe 15 si 16!
La noi abia a iesit soarele,dupa vijelii si ploi urate ,dar e frig,cred ca aprindem focul la centrala in seara asta.Ralu e posesoare de 2 dintisori de astazi si de vineri cica am inceput si noi D,cu 1-2 lingurite piure de mar,de care a fost incntata.Ne-am diversificat si noi ceilalti cu dl avocat,care simplu e cahh,dar in salata a la Andre,combinata si cu alte ingrediente,cred ca tot de pe-aici salvate, a fost bun-bunutBineinteles,ca primul gand pt cand i-l voi da Ralucai,a fost "combinat cu mar,clar";apoi m-am certat singura si am zis ca nu o sa hotarasc eu ce-i place,daca mie nu-mi place(asta e la fel ca mazarea,pe care,apropo,nu i-am dat-o nici acu lui Ducu,cred ca le dau la amandoi cand o veni si vremea Ralucai) si ca i-l voi da intai simplu,sa vedem ce si cum.Si ca tot veni vorba de asta si am vazut ca ati discutat despre comportamente inoculate,Ducu impinge cu drag un carucior roz,in care uneori isi plimba bebelusul,pe care ,mai nou,il si alapteaza,da cu aspiratorul,cu mopul(cele mari,ca are si el set de curatenie de jucarie cu aspirator,matura ,faras,mop ,dar tot astea mari sunt mai interesante)in joaca desigur,desi el e foarte serios...si cand e afara de foarte multe ori "face mancare",ciorba in mod special,cred ca din cauza ca el e innebunit dupa ciorba...eu il las sa faca toate astea,chiar daca am auzit remarci de la alti,ca astea le fac fetele
Ah,mi-am amintit...pt sotul lui Ralu
si tot din amintiri,ca nu stiu daca am scris sau nu,Shtephy tare ma bucur ca ai scapat de gips;sper sa te recuperezi cat mai repede si mai bine
Bafta maine la protest!Sper sa se poata face ceva...
Nu mai pot scrie,ca vrea Ducu Baby Einstein.Va pup.
grigore_tina spune:
lavinia,pe mine daca nu ma ciupeste si nu ma strange se san ma musca de mamelon.uneori ii spun ca nu ii mai dau,dar cand il vad cum se bucura cand o vede pe tzitzi tot el iese invingator.si geo inca nu are dinti.atunci nu stiu ce o sa fac daca ma musca.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
laurairina13 spune:
Lauradi, ce frumos povestesti de Ducu, abia astept sa mai crestem si noi sa vedem ce ne face 'porcusoru de laptic'(asta e porecla noua a lu fiimea, de mananca numa lapte de la tatzici, si in rest orice e cahh; nu mai spun ca are un miros diviiin pielicica ei), ce jucarii o sa prefere si pe cine o sa imite in comportament..Abia astept!
Raluci, ce fain e cred sa il vezi cum e papacios si papa orice cu placere, cred ca e mai mare dragu sa ii gatesti, sa faci diverse combinatii si sa il vezi ca papaceste frumos! Pe mine ma ia groaza in fiecare zi cand ma gandesc, azi ce combinatie sa incerc poate binevoieste sa pape ceva..Ti-ai gasit, ia 2-3 lingurite, si pe urma tine gurita inchisa si basta..Nu mai am ce sa fac, ii cant, ma maimutaresc pe langa ea ,doar doar o fac sa rada sa ii prind gurita deschisa sa ii indes lingurita cu mancare. Si cand reusesc fenomenu de are gura deschisa, indes papica, si ea gratios o scoate afara cu limbuta, sau se face ca vomita..Asa ca am ajuns sa nu mai insist deloc ,cand vad ca refuza, inseamna ca gata, nu mai e loc de pacaleala si negociat cu ea..
Chiar asa, Kreliutz, pe unde umbli???nu ai gatat smotru de wee??
Ancutza, super e sa mai iesi din casa sa mai respiri si alt aer...a se citi chiar si aer de pubDar sta Sabinuta cu buni , o adoarme buni'sa fara probleme??
Ca noi aseara la nunta am luat po'cusoru de lapte cu noi, si soacra din dotare a pazit-o toata noaptea in camera de hotel! Daar..nu a adormit decat in brate la mine, am lasat-o cu soacra, si ne-a sunat de sus din camera sa venim ca urla si nu reuseste sa o calmeze , deci am urcat tot noi sus, am adormit cupilu, si apoi abia dezmat la petrecere..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
krelia spune:
Bonsorele!
Suntem ok, va scriu de pe calcu' mare, care este in alta camera fata de cea in care stam noi peste zi, asa ca imi este cam peste mana sa fiu on topic acum, cand leptoaca mea e la reparat. Sper sa ma intelegeti.
Pe de alta parte, suntem obositi, cu nervii prastie, cu diversificarea lu' peste care merge si nu prea, nu prea stiu ce combinatii sa-i mai fac....ma termina la "pisic" de-mi vine sa anulez tot si sa-i dau numa' lapte...maraiala la greu...adoarme foarte greu...se foieste non-stop pe timpul zilei...asa ca, timp si chef nu prea ...
Inca mai sper sa intram odata pe un fagas normal...nu stiu voi cum reusiti, dar noi nici macar nu zaresc luminita de la capatul tunelului...
Va pup. Ma gandesc la voi. Incerc sa mai intu cand mai prind moment.
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
many_bani spune:
Lavi, Tina
Sunt si eu pe aici dar nici nu prea stiu ce este cu mine, ma simt atat de rau si ochii imi curg intr-una, nu stiu ce sa mai fac, am deja 8 zile de boala. Ieri am vrut sa iesim sa-i luam ceva jucarii lui Vlad si pur si simplu nu am fost in stare nici sa ma imbrac, asa ca am stat acasa. Azi am zacut toata ziua, de Vlad s-a ocupat tati, a facut o tura de bulevard, i-a dat papa, iar la mine numai ptr. lapte la adus insa acum vreau sa ma mobilizez sa-i fac eu baita ca tati il inmoaie ca pe o carpa si gata.
Eu i-am servit copilului si pere si avocado si mango, toate i-au placut.
Si nu in ultimul rand la multi ani sarbatoritilor
Raluci ai un brat de de la mine ptr. ceea ce faci, daca ma simt mai bine si vremea tine cu noi si eu as vrea sa vin, ramane de vazut.
Krelia, Lili, Shtephy pe unde sunteti?
Lylyana ce face Alex, el cum sta cu dintzocii?
Ancutza felicitari ptr. dinte2
Vlad se chinuie rau, roade tot pumnul, baleste si plange, imi este tare mila de el.
Acum ma retrag. Pup
PS LMA soatza de Ralu_seby
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
laurairina13 spune:
Many, incearca sa iei niste vitamine, sa iti faci niste analize, sigur te vlaguieste si alaptatul asta de toate din organism, de asta iti revii mai greu.Eu asa cred, de asta sunt binevenite niste suplimente de vitamine, un elevit/centrum materna (asta daca nu le iei deja si io am uitat..)
Am uitat si eu sa o pup pe Raluci pt ca ne pune la curent cu stirile, de altfel banuiesc ca maine o sa ne puna si pozici de la protest! bravo fetelor, bafta maine, sa se intoarca nemernicii astia din hotararile drastice..
Si ...LMA pt sotzu cu alura de mare sportiv a lu Ralu! (cand imi imaginez sotzu tau mereu ma gandesc la un specimen numa pachete pachetele de muschi peste tot, iar tu o gazeluta-trastioara supla langa el)
..iaca ce treaba am si io la ora asta, in timp ce al meu cu ochii in pioneze isi adoarme po'cusoru de laptic
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Kreliutz, te inteleg perfect cum e treburili nasoale cu marea D.. Da le-om trece noi si pe astea ....mai sper inca
rechinas in pozici