Cum stati cu ... liliacul

Cum stati cu ... liliacul | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Aveti liliac in casa? Va place mireasma lui?
Acum cativa ani am avut o lunga si frumoasa conversatie cu toatele despre faptul ca ... mergem la furat liliac. Sunt fericita sa va spun ca azi am reusit sa culeg un brat mare de liliac de la mine din curte ... deci am renuntat in acest an la ... furtul de liliac din alte gradini de margine :))

Deci cum stati cu liliacul? Mergeti la furat de liliac? asa o ramurica doua?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Categoric nu! Imi place de mor mirosul de liliac, insa nu merg la furat! Daca mi se face dor de miros, cobor in fata blocului si merg 2 scari mai incolo, unde exista o gradina plina de liliac si care miroase extraordinar. Plus ca vad o gramada de femei rrome cu bratele pline de liliac (posibil furat), pe care il vand la coltul strazii pe nimic. Pacat!

Plus ca nu-i feng shui absolut deloc sa tii flori taiate in casa! Cica, murind, elimina energie negativa. De asta prefer sa am numai plante si flori in ghivece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Imi place foarte mult, dar nu pot sa il fur. Ma gandesc ca daca el e asa frumos acolo, de ce sa ii stric eu armonia. Nu ma dau sfanta, pur si simplu asta e realitatea

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am o matusa care locuieste in Israel. A fost acasa acum o luna si stiti cu ce-a plecat in bagaj? Cu o creanga de liliac cu tot cu radacina, un pui de fapt, pe care sa-l planteze acolo, in gradina ei! A mai incercat si acum 2 ani, dar nu s-a prins.
Si eu ador mirosul de liliac!

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Azi alergam prin targ dupa cumparaturi. Parcasem masina in spatele unor blocuri care au in jur o bucata de gazon verde. La un moment dat s-a pus pe rapait o ploaie cu stropi mari care s-a oprit in cateva minute. Cand am ajuns intr-un final langa masina, ploaia se linistise, era cald, aerul plin de oxigen, curat si ... parfumat dumnezeieste de o tufa mare de liliac de langa blocuri. Nu am putut sa nu ma opresc 10 secunde din goana mea nebuna si sa nu trag adanc o gura mare de aer parfumat. Iubesc orasul meu in mai. E o nebunie de verdeata si mireasma de flori.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Aveti liliac in casa? Va place mireasma lui?
Acum cativa ani am avut o lunga si frumoasa conversatie cu toatele despre faptul ca ... mergem la furat liliac. Sunt fericita sa va spun ca azi am reusit sa culeg un brat mare de liliac de la mine din curte ... deci am renuntat in acest an la ... furtul de liliac din alte gradini de margine :))

Deci cum stati cu liliacul? Mergeti la furat de liliac? asa o ramurica doua?

super intrebare! adoooooooor mirosul de liliac! vreau si euuuuuu!
eu "as fura" o floare/ramurica de liliac dar n-am de unde aici in Bucuresti... insa merg saptamana viitoare acasa la mama, in Nordul Moldovei unde-i aerul si atmosfera mai curata, mai parfumata (ca si la Piatra Neamt ) si ma voi delecta acolo din plin.... abia astept!

Mirela, fa o poza te rugam la vaza ta cu liliac sa ne incantam si noi ochiul!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ok karli - maine la lumina :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Am o matusa care locuieste in Israel. A fost acasa acum o luna si stiti cu ce-a plecat in bagaj? Cu o creanga de liliac cu tot cu radacina, un pui de fapt, pe care sa-l planteze acolo, in gradina ei! A mai incercat si acum 2 ani, dar nu s-a prins.
Si eu ador mirosul de liliac!

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Si mie mi-a trimis tata din Ro o creanga cu tot cu radacina de liliac alb si alte radacini de liliac mov.Au o luna si ceva de cind sunt la mine in gradina si cred ca s-au prins ,au dat deja frunzite mici .
Imi plac mult tufele de liliac si cele de magnolii,abia astept sa le am si eu in gradina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

ador mirosul liliacului inflorit primavara! si as fi tentata sa fur o crenguta de liliac sa-l miros, recunosc... insa daca-l ai in gradina ta poti sa te delectezi oricand cu mirosul lui imbatatator si sa nu mai ai aceasta tentatie...

o primavara frumoasa tuturor in mireasma liliacului inflorit!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Imi place si mie mirosul de liliac. La servici am mereu pe birou, ca-mi aduce colega mea de la ea din curte.
Cand eram mica, mergeam la furat de liliac, dar acum cred ca mi-a disparut spiritul acela nebunesc,de aventura.

Acum mi-ar fi frica sa nu ma prinda cineva si sa mooor de rusine

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput