*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)
Raspunsuri - Pagina 20
mihutza11 spune:
http://latimesblogs.latimes.com/movies/2010/05/cannes-film-festival-romanian-tuesday-after-christmas.html
cam ce zic americanii de filmele romanesti! 
Mica dansatoare
luny spune:
Gudinde, inca o data, la multi ani pt mami tau!
sa-mi spui ce ai preparat pana la urma si poate ai si niste poze!
![]()
Mihuta, au zis si astia p-aici ca-s apreciate filmele noastre prin State! eu n-am apucat sa vad nimic din ultimele aparute..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
pentru simo m-au terminat vestile astea...off imi pare ff rau de ce i se intampla..sper ca Bunul D-zeu sa-i ajute si sa scape cat mai repede de aceste probleme
nu stiu de ce se intampla asemenea probleme la un pui atat de mic
olga sanatate Sofiei...da este contagioasa si trebuie sa folositi prosoape diferite ,sa te speli pe maini etc..
si o sa treaca
ti-am vazut fetita cu codite
misha bine ai revenit...Alexutz e un dulce si frumos rauuu
,bunatatile
arata excelent...bafta la curs si cand mai dai o fuga pe la vecina sa ne mai scrii cateva randuri
Andreea sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa..LA mullti ani!!!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mstela spune:
SA NE RUGAM PENTRU MICUTUL SILUAN!
LA 4 CICA IL OPEREAZA!

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea copilului SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul SILUAN, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Cuscra a scris asa: "E tare grav!La 4 il opereaza!Sunt riscuri ff mari.VA ROG,RUGATI-VA PENTRU EL!"

DOAMNE,AI GRIJA DE PUIUL MIC!
DOAMNE,DA-LE PUTERE MULTA PARINTILOR SA TREACA PESTE INCERCAREA ASTA!
mami de TEA