*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !!(411)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
olgu vad ca e gata raceala, aproape.. mai are ceva muci mai vascosi nite, si e cam infundat, dar se rezolva.. hai ca am intrat in priza cu Bulgaria acum, desi a-lui meu nu-i surade deloc, dar parca-parca il conving, usor asa![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
www.flickr.com/photos/olguselu/4607884335/" target="_blank">Fetita cu codite
Olga
13s cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
misha71 spune:
Un pup maaaare de tot tuturor!!! 

Va scriu in graba ca profit si eu de o vizita-fulger la o vecina, ca n-am net de aproape 3 luni
Parca-s pe alta lume. Noroc ca dimineata imi beau cafeaua la televizor ca n-as sti nici daca a picat sau nu guvernul (nu ca mi-ar pasa, ca rau va fi cu oricare dintre ei) ![]()
Am citit foarte pe fuga si sper din suflet sa nu va suparati pe mine ca nu pot sa scriu o scrisorica si sa va iau la pupacit pe fiecare pe rind, ca tare tare tare mult mi-a fost dor de voi, dar nu pot profita de bunatatea gazdei mele, ca sa nu ma alerge
.
Ce mult m-am bucurat cand am vazut pe prima pagina ca s-a ingrosat randul burticilor!!!
Sa dea Domnul sa aveti o sarcina usoara, fara probleme si o nastere la fel de usoara 

Chiar daca e foarte tirziu, va multumesc tuturor pentru toate vorbele frumoase si pentru urarile adresarte printului meu de ziua lui. Lui Arielu' i s-au cam uscat toate componentele aparatului digestiv asteptand tratatia de ziua lui Alex
, dar un pic de cura de slabire nu strica nimanui, mai ales dupa asa o perioada aglomerata de chiolhanuri
Oare sa fi meritat asteptarea?
Special pentru voi! 
Dam si noi un
maaaare si urari de sanatate si noroc tuturor puiutilor carora nu am avut cum sa-i felicitam de ziua lor si sper sa ne fie iertata o asa mare intirziere.
Sa va pove nitel despre Alex: a ajuns un razgaiat si jumatate, vorbeste continuu si mai rau, are replica pentru orice
. Un mic exemplu:
-eu: vezi ca Mona nu o sa te mai ia cu masina daca nu esti cuminte
-el: ba ma ia!
-eu: ba n-o sa te mai ia
-el: ata chezi tu! (asta s-o crezi tu!) 
Sau alta: Tac'su e oltean la origine, dar nu vorbeste cu perfectul simplu, ca-i plecat de acasa de la 14 ani la scoala. Cand a venit acasa intr-o zi, il ia Alex la intrebari de la usa: "Otene, zburashi azi?" (Oltene, zburasi azi?)
Auzise asta mai demult la un vecin, a bagat la cap si i-a servit-o la tzanc ![]()
De Paste i-am luat role (din acelea cu 4 roti). Se tine destul de bine pe picioare, chiar nu ma gandeam. Mai cade din cand in cand dar nu plange si are ambitie sa se ridice singur
. L-am filmat insa e prea lung filmul pt webshots. O sa incerc sa-i fac altul mai scurt.
Hai ca va tzuc ca tre' sa plec acasa sa-mi fac bagajelul. Plec pentru 3 saptamani la un curs la Sibiu si n-o sa pot veni saptamanal acasa ca e foarte departe. O sa mor de dorul lui, dar voi vorbi zilnic la telefon si sper sa fie bine.
Va pupicesc tare de tot pe fiecare in parte si sper sa mai prind o ocazie sa va mai dau un semn de viata. 

Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
www.flickr.com/photos/olguselu/4607884849/in/set-72157623939382783/" target="_blank">Uite asa va fac si eu! 
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihutza11 spune:
off!! sanatate mult lui Micu! sa treaca de hopul asta!
Olgutz, sanatate si fetitei cu codite
!
Mishaaa!!!
bine ai revenit!! e un dulce Alex si ce mancaruri pe acolo.. bestiale buburuzele alea!
Mica dansatoare
natynic spune:
Misha
mama pe tine si pe olteanul tau mic
.
si fetita cu codite
Luny, atat eu cat si Ariel si Ioana am fost multumite in Bulgaria. Vad ca si Raluca zicea...Dupa mine, la Nisipuri cel putin, fara sa fie niciun lux orbitor care sa te dea pe spate gen resorturile AI din Turcia sau mai stiu eu ce destinatii exotice, e o statiune ff civilizata si curata, vesela si animata, cu o plaja superba si ingrijita (bine, in general apartine pe bucati hotelurilor dar nu neaparat), plina de terase, piscine, baruri cu piscine, carciumi, etc. Preturile, repet, mie mi se par ok cam peste tot. Drumul noi l-am facut in 5,5 ore cu tot cu 2 rataciri ca GPS-ul s-a incurcat, deci fata de litoralul nostru nu e daramator de lung mai ales daca pleci devreme si prin Giurgiu. Noi acum 2 ani, cu Iulia de 7 luni, am stat la Melia Grand Hermitage care e mai scump, e de 5 stele si era un all-inclusive considerat de multi pe forumuri destul de nereusit, dat fiind ca hotelul nu a fost initial construit pt regimul asta. Cu exceptia bauturilor insa noi chiar am fost multumiti de mancare iar conditiile in hotel si curatenia au fost de nota 10. Acum inteleg ca nici nu mai e la AI ci la mic dejun sau demipensiune. Noi insa, dupa experienta greceasca de anul trecut, am zis CLAR ca luam ceva AI fiind cu 3 copii dupa noi-Iulia nu ar avea rabdare sa astepte nu stiu cat pana comandam pe undeva iar baietii vor vrea permanent sucuri, fructe, pizza, etc...al meu bere, evident
...asa ca fara AI la final iesi mult mai prost. Ioana din cate stiu a luat la Lilia doar cu mic dejun si au fost si ei f multumiti dar David era mic, erau cu borcane dupa ei, acum e alta treaba...
Noi vom merge 11-17 iulie.
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
luny spune:
eee, Mishaaaaaaaaa
, salutari! ce party meserias am vazut, si ce bunataturi
am vazut si Sohie cu codite si ochisori putin rosii, dar tot scumpa e, ce scoate ea limba![]()
naty, ioana, ariel multam, am cautat, ce gasisem eu la preturi bunicele nu i-au placut lui, iar ce i-ar placea lui e peste buget, asa ca pica varianta..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
LA MULTI, MULTI ANI MAMI DE GUDINDE!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
gudinde spune:
Multumesc!
De asemenea, ii urez multa sanatate Micului si daca cineva vorbeste cu Simo, va rog sa-i spuna ca suntem toate alaturi de ea. Doamne ajuta!