Aspirante optimiste > 20 ani(498)
Raspunsuri - Pagina 17
aditzaC spune:
madule cum sa nu ..ia uite

..si la mai l multi , cristinelul ce face ?
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
madutza_bra spune:

am gasit chenarul

era muuuult mai la dreapta 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
tanamera spune:
Aditza
.
Madutza distractie placuta maine si multa bafta luna viitoare
,sa se lase cu
.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
madutza_bra spune:
tanamera
, multumesc. Imi pun mari sperante in luna care vine 
aditza,
Cristinelul e bine, voios, voinic. Ma uit la el cat de mult a crescut si cateodata ma minunez si parca nu imi vine sa cred ca am asa baiat mare 
Pentru multe persoane a avea un copil este un lucru absolut normal, poate chiar banal, dar pentru mine care m-am chiunit atat sa-l am este ceva extraordinar. Ma voi minuna mereu uitandu-ma la evolutia lui!
Sunt sigura ca si vi ganditi la fel !
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
bebelu86 spune:
ce fac fetelee?
eu am fost de dim sa iau trimitere pt analize si am stat vreo ora jumate pe acolo, doar pt o foaie amarata
acu sunt pe la tata si dupa ajung aksa. asta pe la un 2-3 cred
Didi imi pare rau k testu e negativ. poate e prea dvrm si ovulatia a fost tarzie si de aia nu apare. sti cum e pana nu vezi rosu mai e o speranta. 
Sherbi
pt z1. poate luna urmatoare e cu noroc 
Adi ma intal cu DIdi maine sa mergem la cunuia religioasa a lui Mandreeac. si dupa iesim la o inghetata ceva prin cismigiu. dc vrei si ai timp te asteptam si pe tine 

la toate fetele
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+
madutza_bra spune:
bebelu,
ar fi trebuit sa te bagi in fata. Femeile insarcinate au prioritate la doctori (mai ales la cei de familie) . Este dreptul tau, chiar daca se uita batranii urat la tine. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
aditzaC spune:
bebe
ai papat ? ..am inteles ...pai notez , zimi pe la ce ora esti in parc ...sa imi fac o idee , as avea destule de facut , as vrea sa merg sa imi caut si ceva de imbracat , niste pantaloni ceva.
madule
asa este , si eu as simtii la fel , pai ma gandesc la puiul meu care este mik mik si parca il simt cum creste in mine , barem sa vezi ditamai baiatul, lasa sa fiti sanatosi si sa iti dea d-zeu si o fetita
aditzaC spune:
da asa e madule ......... si eu merg diseara si acum sti ca se face pr la med de fam am sunat ieri si mi-a zis ca azi e full , i-am zis da doamna dar eu am o problema , am ramas insarcinata tb sa fac analize.......ei bine vino si vom vedea poate reusesc sa te bag daca nu ........te programez alta data , deci merg diseara acolo si ? daca astept ca nebuna si ma reprogrameaza???