Dana (Noname) are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 7
jeni_h spune:
Doamne, faca-se voia Ta!
Amin!
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeni_H#
adrianaBuc spune:
Sunt alaturi de tine. Doamne-ajuta!
31+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 7 saptamani! Dar nu mai mult de 9 !
uve_got_mail spune:
O stiu pe Dana de la aspirante optimiste>20, eu am stat putin timp pe acolo, am fost norocoasa; la ceva vreme, cand imi tineam deja fetita in brate am mai intrat sa vad ce mai fac fetele si m-am bucurat cand am vazut ca Noname e insarcinata cu tripleti. Nu stiu ce s-a mai intamplat dar imi pare tare rau ca trebuie sa suporte atata durere. O sa ne rugam si noi pentru ea, sa ii dea Dumnezeu putere si sansa sa isi creasca puiul. Cuvintele sunt de prisos acum La ora 13:00 o sa ma rog si eu alaturi de voi toate pentru ele.
Ii multumesc si celei ce ne-a anuntat, Carmen Albu si o felicit si pe ea si pe Lalala13 pentru faptul ca vor fii mame in curand
rodyka spune:
sa-i dea DD putere mamei sa mearga mai departe, iar micutei zile multe sa se intremeze si sa-si bucure mama...
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
Mycya spune:
Dumnezeu sa o primeasca in imparatia lui si sa vegheze de acolo de sus intreaga familiela ora 13 voi fi si eu prezenta in fata icoanei sa ne rugam cu toate,poate ne asculta Doamne Doamne si vede cu cata dorintza ne rugam si ca o facem din adancul sufletului.
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
cristina22 spune:
Doamne ajut-o pe Mihaela!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
mamidepuiuti spune:
Doamne-Ajuta!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex