Dana (Noname) are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Rallu spune:
Fetitele au fost deja botezate aseara dar nu le stiu numele de botez.
Din pacate astazi, pe cea mai mare dintre ele, rugaciunile o vor ajuta doar sa se inalte mai repede si mai usor la ingerasi.
Poate macar cea mica va castiga bataliua cu viata.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg
laurika1982 spune:
Ne rugam la DD sa fie bine.ca cele 2 sufletele sa aiba zile..sa fie DD bun si sa le dea o sansa la puiutze
Laura 28+ cu
racusor2010 spune:
Dumnezeu sa o aiba in paza! si de sus sa aiba grija de surioara ei mai mica sa treaca macar ea cu bine peste aceasta batalie!!! Doamne ajuta!!!
Bulina 32 fix cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Ramy77 spune:
Doamne ajuta-le! Ma rog si eu pentru sufletelul celei mari si poate poate face Dumnezeu o minune si o ajuta pe cea mica sa supravietuiasca!
Poze Briana.
eladea2005 spune:
doamne ajuta ca cea mica sa traiasca......f trist ceea ce s-a intamplat...da-le putere parintilor greu incercati!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Cris2010 spune:
Sa dea Dumnezeu sa aiba puterea sa treaca peste aceasta mare incercare a vietii si fetitele si parintii si cei apropiati. Doamne ajuta!
Cris 30+ cu
ioanaiub spune:
Dumnezeu sa va dea putere
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate