Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei.
Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie.
Mirela fericita de Mara Ioana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
azi am avut o zi neobisnuit de fasta... aveam de mers la papetarie, apoi banca, apoi notar, apoi farmacie, m-am rugat sa nu fie nicio coada si n-a fost, am avut unda libera peste tot, inclusiv cu transportul... apoi cand am ajuns acasa, alta surpriza, s-au gandit "astia" sa puna limitatoare de viteza pe strada noastra.... m-am rugat pentru ele.
bebe a stat in balansoar cat timp am fost plecata si fiica a putut sa-si vada de mate ei... si asta nu e tot! Bebe nu s-a mai trezit ca nebunul sa manance noaptea, tocmai cand vroiam sa iau masuri, mi-a luat-o el inainte... l-am adormit, l-am pus in patutul lui si peste o jumate de ora isi sugea cu pasiune degetul, in somn... mi s-a facut mila de el cum sugea acolo cu disperare degetelul in timp ce dormea,l-am luat in pat cu mine, l-am pus la san, a papat tot... apoi am adormit si eu si cand m-am trezit era dimineata (8.30)...
deci imi mai doresc asa - sa slabesc repede (intr-o luna) la greutatea ideala (52), fiica sa ia un 7,5 la mate la test (pentru o nota generala de 8,00 ca sa putem intra la bilingv germana Caragiale), deci fac lista... sigur se implinesc, I m a witch...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
cand eram ![]() doamne-ajuta sa fie bine de data asta si pt ea! ![]() ![]() ![]() prin ce tragedie a trecut...sarmana mamica... ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Cand eram
![](gravida.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mirela
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei. ![]() Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie. Mirela ![]() |
Felicitari! la mai multe!
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui linioara detiun un mini-urlator, care nu prea vrea in carucior.:) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui miremia Mara tocmai si-a primit primele drepturi banesti din viata ei. ![]() Ne-a venit alocatia si ceva indemnizatie. Mirela ![]() |
felicitari
![](floare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Ruxita azi am avut o zi neobisnuit de fasta... aveam de mers la papetarie, apoi banca, apoi notar, apoi farmacie, m-am rugat sa nu fie nicio coada si n-a fost, am avut unda libera peste tot, inclusiv cu transportul... apoi cand am ajuns acasa, alta surpriza, s-au gandit "astia" sa puna limitatoare de viteza pe strada noastra.... m-am rugat pentru ele. bebe a stat in balansoar cat timp am fost plecata si fiica a putut sa-si vada de mate ei... si asta nu e tot! Bebe nu s-a mai trezit ca nebunul sa manance noaptea, tocmai cand vroiam sa iau masuri, mi-a luat-o el inainte... l-am adormit, l-am pus in patutul lui si peste o jumate de ora isi sugea cu pasiune degetul, in somn... mi s-a facut mila de el cum sugea acolo cu disperare degetelul in timp ce dormea,l-am luat in pat cu mine, l-am pus la san, a papat tot... apoi am adormit si eu si cand m-am trezit era dimineata (8.30)... deci imi mai doresc asa - sa slabesc repede (intr-o luna) la greutatea ideala (52), fiica sa ia un 7,5 la mate la test (pentru o nota generala de 8,00 ca sa putem intra la bilingv germana Caragiale), deci fac lista... sigur se implinesc, I m a witch... |
super...felicitari...ti-a mers din plin
![](floare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita azi am avut o zi neobisnuit de fasta... aveam de mers la papetarie, apoi banca, apoi notar, apoi farmacie, m-am rugat sa nu fie nicio coada si n-a fost, am avut unda libera peste tot, inclusiv cu transportul... apoi cand am ajuns acasa, alta surpriza, s-au gandit "astia" sa puna limitatoare de viteza pe strada noastra.... m-am rugat pentru ele. bebe a stat in balansoar cat timp am fost plecata si fiica a putut sa-si vada de mate ei... si asta nu e tot! Bebe nu s-a mai trezit ca nebunul sa manance noaptea, tocmai cand vroiam sa iau masuri, mi-a luat-o el inainte... l-am adormit, l-am pus in patutul lui si peste o jumate de ora isi sugea cu pasiune degetul, in somn... mi s-a facut mila de el cum sugea acolo cu disperare degetelul in timp ce dormea,l-am luat in pat cu mine, l-am pus la san, a papat tot... apoi am adormit si eu si cand m-am trezit era dimineata (8.30)... deci imi mai doresc asa - sa slabesc repede (intr-o luna) la greutatea ideala (52), fiica sa ia un 7,5 la mate la test (pentru o nota generala de 8,00 ca sa putem intra la bilingv germana Caragiale), deci fac lista... sigur se implinesc, I m a witch... |
Sa dea Domnu'
Si daca-ti functioneaza cu slabitu te pun sa-ti doresti si ptr mine! LOL!
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
cris_mario spune:
mandruta...super tari....
i le citesc sotului
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
scuze ca am intrat neinvitata...va las acest link...cu rugamintea de a vota:http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html...se refera la propunerea ca pe 1 iunie sa se micsoreze imdemnizatia de crestere a copilului la 600 lei.
multumesc.
![](hopsieu.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me