NEWS ALERT: Toate indemnizatiile CIC=600 ron
Raspunsuri - Pagina 73
Andries spune:
io ma retrag la nani ca peste 6 ore o iau iar de coada, astept cu interes sa vad ce le poate pielea guvernantilor (sincer le trebuie o scarmaneala buna).
Andries
dani3lla spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ariadna33
mai, nici tu nu ai inteles! in loc sa multumesti ca ti se ofera solutii de a scoate tara din criza, tu te plangi ca nu ai ce da de mancare la copil? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
Da asa e...ma prind mai greu...mai vreau sfaturi din astea marete date de oameni de "seama" care considera ca in Romania avem prea multe drepturi si e totul roz de la a sta acasa 2 ani cu copilul pana la a primi niste bani de pomana...de ce ati plecat fetelor daca era asa de bine la Romanica?Veniti inapoi nu va chinuiti printre straini...
ariadna33 spune:
eeee, uite cum ma faceti voi acum sa vin sa va dau niste vesti proaste! este posibil, repet, este posibil, deci nu e inca sigur - ca in continuare femeile sa stea acasa 2 ani in Romania pe multi bani, e adevarat diminuati cu 15%, iote aici proiect legislativ: http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=19535
hai nu va suparati acum... respirati adanc si numarati pana la 10... asaaaaaaa... acum beti o gura de apa... plata, neaparat (daca nu e prea scumpa din cauza crizei mondiale)
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
dani3lla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina pe bune glumiti? dati un search pe google sa vedeti cam cat de afectata a fost piata americana in urma crizei...cata lume si-a pierdut jobul in 2009 si nu imi amintesc vreo revolta populara. Sau poate a omis Antena & Realitatea sa transmita Marina |
Nu cred ca a omis antena sau realitatea sa transmita dar probabil acolo edili nu si-au facut de cap cu banii publici si nu si-au batut joc de oameni cum s-a intamplat si inca se mai intampla la noi.Si de curiozitate...tu unde urmaresti stirile?Pe discovery?
ade24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 eeee, uite cum ma faceti voi acum sa vin sa va dau niste vesti proaste! este posibil, repet, este posibil, deci nu e inca sigur - ca in continuare femeile sa stea acasa 2 ani in Romania pe multi bani, e adevarat diminuati cu 15%, iote aici proiect legislativ: http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=19535 hai nu va suparati acum... respirati adanc si numarati pana la 10... asaaaaaaa... acum beti o gura de apa... plata, neaparat (daca nu e prea scumpa din cauza crizei mondiale) ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
...nu sunt pentru veste, dar sigur te-ai prins
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ariadna33 spune:
da' ce se facu asa liniste pe aici? imi tiuie urechile... si nici somn nu am... bubulacii mei dorm in camera alaturata si eu mi-am pus baby-monitorul langa mine sa-i aud ... eu cu cine mai vorbesc acum?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Marina spune:
:D pe DC...nu simt nevoia stirilor, DC e parte din sufletul meu si aflu aici tot ceea ce e esential pt mine
am decis cu ceva timp in urma ca Antena si Realitaea nu au ce cauta in turnul meu de fildes
ade24 spune:
Cred ca le-ai "trimis la culcare" cu vestea...
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
Marina spune:
noapte buna tuturor, sa va fie copiii sanatosi oriunde s-ar afla in burtica sau in patutul lor