NEWS ALERT: Toate indemnizatiile CIC=600 ron

Raspunsuri - Pagina 72

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Plus ca acum la privat ... eu va spun ca stiu situatia: li se spune clar sa nu vina inapoi ca le disponibilizeaza, sa astepte sa mai treaca (ccc) criza.

Din pacate nu prea te primesc inapoi la serviciu acum, ca nu au nevoie de personal si ei nu-s obligati. Locuri noi de munca nu-s. Iar 600 ron sunt chiar sub pragul de supravietuire.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Asta in cazul fericit in care ai unde sa te intorci.
Eu tocmai am fost anuntata ca firma la care lucram si-a suspendat activitatea pe perioada nedeterminata.
Si ca mine mai sunt multe mamici, sunt sigura.
Asa ca fetelor din diaspora: la sfaturi sunteti beton, dar cand ati fost ultima data prin Romania ca sa vedeti realitatea cu ochii vostri? E usor sa judeci cand nu esti direct afectat sau sa dai sfaturi marete. Voi le stiti pe ale voastre, noi le stim pe ale noastre.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Sigur ca nu e bine ...doar ca asta nu e un argument. Proasta administrare a fondurilor de stat nu ofera mamelor DREPTUL de a sta acasa 2 ani pe 85%. Daca vecinul fura, asta nu imi da si mie dreptul sa fur ...

In loc sa ne inverzim de furie ca aia isi schimba masinile la 1 ani, in loc sa stau la mila statului sa imi dea si mie un banut cum ii da si aluia masina noua, mai bine ma apuc si muncesc ca sa imi castig singura bani astia.

Asta este ultimul raspuns pe care ti-l mai dau pentru ca vad ca deja ai o idee fixa cum ca noi stam si ne milogim de cineva sa ne tina acasa.Faza pe care voi nu o intelegeti este ca nu poti sta sa fii bataia de joc a unor dobitoci care iti ia si pielea de pe tine sa iesim din criza si ei nu contribuie cu nimic ba mai mult ne sfideaza facand publice niste investitii de care s-ar putea lipsi pana ce tara ajunge pe un fagas normal.Asta e ideea pe care voi nu vreti sa o intelegeti....sau poate ar trebui sa ne exprimam in engleza?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

mai, nici tu nu ai inteles! in loc sa multumesti ca ti se ofera solutii de a scoate tara din criza, tu te plangi ca nu ai ce da de mancare la copil?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui maracine

nu poti sa te intorci in campul muncii, pentru ca nu ai cu cine sa lasi copilul. solutiile sunt foarte putine si nu mai sunt decat 2 saptamani.

Nu este adevarat ... solutiile vor aparea din disparare. Pensionarii care si ei sunt atinsi de criza, vor fi dispusi sa aiba grija de copii - sa nu imi spuneti acum ca toti pensionarii, educatoarele si toata lumea in afara de mama copilului, sunt psihopati ...
Unele mame se vor oferi ele sa mai ingrijeasca de 1-2 copii, gradinitele particulare sunt totusi disponibile - cu inca un salariu in casa poate isi vor permite acest lucru. Chiar daca acest salariu se va duce pe gradinita privata, tot este o micsorare de cost pentru stat.

Desi am zis...nu ma pot abtine...ma fata tu gandesti ce spui?Sau citesti din vreo carte ceva?Pai nu mai am eu cateodata rabdare cu copilul dapai un pensionar care toata viata a muncit din greu pentru o amarata de paine....Si iti repet ...nu mai citi printre randuri...nu a rostit nimeni in afara de tine cuvantul "psihopati".Ai idee cat costa o gradinita particulara in Romania?Tu ai impresia ca,in conditiile actuale cand statul poate face economii din alte parti dar prefera sa ia de la cei mai saraci intereseaza pe cineva micsorarea de cost pentru stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Citat:

Statul acasa pe 85% din salariu, timp de 2 ani, nu este un drept, este un beneficiu oferit de stat. Este un beneficiu, pentru ca nici un dintre voi nu a platit statului suma pe care acum o reclamati (2 ani*85%).
Statul are probleme financiare si prin urmare taie beneficiile ...

beneficiu e bonusul care-l primesti de la companie pentru activitatea desfasurata, bonusul pe care-l primesti peste salariu
indemnizatia e un drept primit prin lege
e o mare diferenta, intelegi?

Acest drept a fost primit prin lege cand existau bani care sa il sustina, bani care nu apartin in totalitate beneficiarilor. Acum acesti bani s-au terminat, deci acest drept, va fi diminuat ...tot prin lege. Nimic gresit in asta.

Vezi tu, banii nu s-au terminat pur si simplu. Au fost aruncati cu lopata pe fereastra. De aici frustrarile noastre.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pe bune glumiti? dati un search pe google sa vedeti cam cat de afectata a fost piata americana in urma crizei...cata lume si-a pierdut jobul in 2009 si nu imi amintesc vreo revolta populara.
Sau poate a omis Antena & Realitatea sa transmita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Andries,

he he ..am eu in jur inca 5 exemple ca ale tale...cand zic pensionari zic PENSIONARI, 65 + ani, stagiu complet si toate alea. Pw astia pensionati pe boala la 40 de ani i-as verifica la sange, clar ca acolo e ceva putred

Apropo daca ma intrebati de jobul meu preferat...e manager de spital...nu am nici o tangenta cu domeniul asta dar sunt educata in spiritul P&L -ului ...uhuu cred sincer ca as face treba

Marina

daca ar fi sa lucram pe profit & loss pe bune cred ca ar trebui sa ne ducem undeva canada, america, israel...poate germania, uk...acolo da, dar in europa mai ales in tarile sudice, centrale si de est e un melanj de metodologii si sisteme de raportare in care poti sa "o tragi din excel" aproape cum vrei, a se vedea exemplu Greciei.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:

pe bune glumiti? dati un search pe google sa vedeti cam cat de afectata a fost piata americana in urma crizei...cata lume si-a pierdut jobul in 2009 si nu imi amintesc vreo revolta populara.

Marina

Poate pentru ca in US traiesti ok si cu un singur salariu in familie, pe cand in Ro te descurci cu greu si cu 2.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:

Marina

aaaa, atunci se explica totul!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maracine spune:

nu cred ca modelul american este un model ideal, si nu as vrea sa traiesc in america.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

banii s-au aruncat pe fereastra ...complet de acord...sunem frustati OK...si ce facem? ne plangem pe forum si manifestam.....
Keep going....ca cineva prefera engleza

Mergi la inceput