Se reduc si indemnizatiile???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

[quote]citat din mesajul lui ruxij

[quote]citat din mesajul lui Eseea
si ce ai face? in conditiile in care ti-ar fi imposibil financiar sa nu muncesti, bona nu ai avea din ce bani sa platesti, bunicii copilului nu sunt pensionari...

Nu stiu sa iti raspund la aceasta intrebare in general, fiecare face ce poate. In particular, eu intr-adevar am fost in aceasta situatie si am facut ce am putut. Sper ca altii sa nu fie vreodata in acea situatie. Oricum, stati linistiti, ca unu ca poate nu reduc si doi dc. reduc, oricum nu elimina CIC complet, poate reduc la 1 an sau mai stiu eu ce perioada, dar ceva dau ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

nici aici nu e gratis, nici macar cele de stat, nu stiu de ce tot aveti impresia asta. In jur de 3 milioane pe luna tot te ajunge, pt un copil. dar nici macar de astea nu sunt destule. Eu, de exemplu, am depus azi dosar la 2 gradinite pt unul din copiii mei in toamna si la ambele mi s-a cam dat de inteles ca raspunsul va fi nu.

Iar daca pui un bugetar care are 10-15 milioane salariu, din care acum ii taie 25 %, sa plateasca o gradinita particulara ( nu mai zic daca ai 2 copii) care pt un program pana la 17 sa zicem iti cere cam 10 milioane, atunci ce faci?

chiar nu vreau o polemica pe tema asta, Ruxij, am mai avut-o si altadata, iti cunosc parerea despre ce mare e CIC la noi si cat de multi bani se iau. Asa ca raspunsul tau de mai sus cu "sper sa nu se intample asta" e cel putin bizar pt mine cand tu la toate subiectele despre criza aduceai in discutie ca ce lung e CIC la noi si ce multi bani luam, ba chiar la un subiect ai spus "sper sa vi se taie concediul asta asa lung".

edit : esti fericita acum, ca ti se va implini dorinta. :(

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

da iata ca daca reduc la 1 an, eu ar insemna sa merg la lucru. cu copilul as ramane in aer - hai ca mama fiind profesoara, vara ar avea cine sta cu el. dar apoi... nu stiu. sincer nu stiu.

daca preturile la lucrurile unui copil ar fi la noi ca in sua - vorbesc de lapte, scutece si hainute - poate mi-as permite bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Asa am spus? Retrag. Poate m-am referit la faptul ca mi se pare cam lung in comparatie cu alte tari si ma intrebam cum o fi sustenabil de la un buget de stat. Dar nu pot sa spun, sper sa se taie din el, ar fi gresit, sper sa nu se taie, ci sa se ridice durata si in restul lumii. Doar ca cu criza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Ultimele noutati:

http://www.mediafax.ro/social/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-o-suma-fixa-6106420/

Hotii si ticalosii!

Anca, de ANDA - 28 februarie 2007 si 26 + cu

Mergi la inceput

sa o luam altfel

belgia stiu ca are perioada foarte scurta de stat acasa, si la 3 luni cam toti copii sunt la crese (nu stau sa discut de calitatea lor)

na, daca as avea locuri in cresa, si raportul dintre venitul familiei mele si pretul cresei ar fi egal cu raportul dintre venitul unei familii din belgia/pretul cresei da, ar fi corect

dar daca castigi 600-1000 de lei si cresa/gradinita de stat costa 200-300, cea particulara 800-1000...

Mergi la inceput

chiar asa ai spus, si cu mult patos, asta ca sa nu zic cu ura. :(

ma rog, ne-om descurca noi cumva, daca am indraznit sa avem si noi copii.

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

noi parca ne-am fi gandit la un al doilea copil, adica aproape eram convinsa si eu. hahaha, nu in viitorul apropiat, si probabil nu aici in romania

Mergi la inceput

Cristi, nu renunta la visul asta, nu o sa-mi para rau nicio secunda ca am doi copii, ba chiar ieri ne gandeam cu sotul ca cea mai buna decizie in viata noastra a fost sa avem si pe bb 2. Indiferent de ce va fi, ei sunt viata noastra si, cumva, o sa razbatem.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

nu renunt, doar il aman. ca deocamdata trebuie sa facem niste calcule crunte sa vedem cum facem sa il crestem pe nr 1...

copilul asta - nu intelege ca e criza, creste peste noapte si-i raman mici hainele, cere mancare si apoi face pipi si kk in scutece...

Mergi la inceput