Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 9

mandruta spune:
Pana acum nu am avut accidente cu pampersii. kk e in cantitati rezonabile si ramane la locul lui. Am vrut sa iau de curiozitate baby love (curiozitate provocata de voi) dar am gasit doar nr. mari la DMul pe care il am aproape (la 2 statii). Sa mai crestem , sa ne mai ingrasam... Am luat doar servetele umede si un ulei de masaj si sunt super ok.
Si eu as vrea sa nu mai ies singura in parc, ca nu am cu cine schimba o vorba (de fapt, cand ies vorbesc mult la telefon si asta nu e bine!). Si ma confrunt si cu privirile binevoitoare ale bunicutelor care comenteaza in urma mea ca tin copilul cam despuiat. Mama denaturata ce sunt!

miremia spune:
Mai vroiam sa zic dar varsta incepe sa-si spuna cuvantul, imi mor neuronii pe capete.
Evident ca aseara pana sa o bag pe matza la spalat a mai balosit un body si a trebuit sa o schimb iar. Cateodata e asa de funny ca isi strange cate un ciorchine de balonase pe barba, nu stiu ce inseamna asta....cineva priceput in interpretarea balonaselor?
Mirela fericita de Mara Ioana

mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neata si de la mine, Mara doarme. Elefantica primit sms, daca vii pana in 5 jumate azi e perfect. Eu pe la 6 tre sa ajung in Romana sa vad cum mai arata facultatea ![]() ![]() cristies imi pare rau pt gargaritzul mucios. am vazut in Carrefour o pompita de scos mucisori care arata asa ca un acordeon si parea sa fie mai eficienta decat una normala. Pretul era cam acelasi ca pt batista bebelusului. Mai exista si un fel de batista bebelusului fara aspirator, trage mama cu gura, am vazut la sensiblu. ![]() Alexutza f tare locatia botezului, de pretul meniului nu mai zic. Sper din suflet sa va distrati maxim! ![]() ![]() Mirela ![]() |
Eu am pompita in forma de acordeon. E ok. Ii pun cate o picatura de ser in fiecare nara, apoi trag cu pompita. Nu avem probleme cu mucisorii. Eu ii curat nasucul de 2 ori pe zi. Dimineata cand se trezeste si seara la baita (cand se inmoaie singuri si doar ii scot cu pompa). Nu am cum sa o compar cu altceva, ca pe asta am avut-o de la inceput si a fost ok.

cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rox_y
ieri am am fost la bunica-mea in vizita (la vreo 30 de km distanta de oras) si am zis sa mai folosim cei cativa pampersi care-i mai avem....vreau sa va zic ca am avut 3 explozii..pana in gat. Am zis ca nu mai folosesc deloc Pampers.Suntem oficial pe Babylove.si-mi place.Nu am avut nici o problema pana acum. ![]() 31.12.2009 Roxi ![]() Poze Bebe Diana Poze botez |
abia astept sa-i incerc si eu

Andreea

www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
F buni sa stii, io am luat acu o sapt Baby Love si suntem f ok dar mai aveam vro 40 de bucati de Pampers care i le mai dau cand si cand, ieri i-am pus 2 buc Papmers si guess what? un accident de kk pana la ceafa plus o minune de zona 2pe 3 cm de bubitze (iritat) pe talie in lateral in zona pampersului ![]() ![]() Cand ne vedem? hai sa stabilim o intalnire sapt asta si te vezi si cu MIREMIA sa dai banii si sa iei colacu ce zici? ![]() ![]() AMR 7 kile.... ![]() ![]() |
ii incer azi...k sunt fffdezamagita de nr 3

poate ne vdm marti

Andreea

o printesa grabita...

mandruta spune:
Evident ca aseara pana sa o bag pe matza la spalat a mai balosit un body si a trebuit sa o schimb iar. Cateodata e asa de funny ca isi strange cate un ciorchine de balonase pe barba, nu stiu ce inseamna asta....cineva priceput in interpretarea balonaselor?
Mirela fericita de Mara Ioana
[/quote]
Si a mea parca a mancat sapun! Si ii place cand o tin pe mana mea cu capul sa ma linga pe mana si sa se balaceasca cu fata in flescaiala aia. Ce senzatii tari!

mandruta spune:
citat din mesajul lui mandruta Evident ca aseara pana sa o bag pe matza la spalat a mai balosit un body si a trebuit sa o schimb iar. ![]() Mirela ![]() |
Si a mea parca a mancat sapun! Si ii place cand o tin pe mana mea cu capul sa ma linga pe mana si sa se balaceasca cu fata in flescaiala aia. Ce senzatii tari!

[/quote]
Nu stiu pe ce-am apasat ca a iesit varza. Iertati neindemanarea!

miremia spune:
citat din mesajul lui cris_mario ieri am am fost la bunica-mea in vizita (la vreo 30 de km distanta de oras) si am zis sa mai folosim cei cativa pampersi care-i mai avem....vreau sa va zic ca am avut 3 explozii..pana in gat. Am zis ca nu mai folosesc deloc Pampers.Suntem oficial pe Babylove.si-mi place.Nu am avut nici o problema pana acum. ![]() 31.12.2009 Roxi ![]() Poze Bebe Diana Poze botez |
abia astept sa-i incerc si eu

Andreea

o printesa grabita...
[/quote]
Eu sunt cam tuta. Mereu uit sa intru in DM cand merg la real si imi doresc o gramada de chestii de acolo. Chiar sa-mi spuneti ce ati mai gasit frumos/folositor pe acolo sa-mi fac lista (poate asa nu mai uit sa intru). Mai vroiam sa intreb daca exista babylove la pachete mici, asa de teste.
Mirela

cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
abia astept sa-i incerc si eu ![]() Andreea ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Eu sunt cam tuta. Mereu uit sa intru in DM cand merg la real si imi doresc o gramada de chestii de acolo. Chiar sa-mi spuneti ce ati mai gasit frumos/folositor pe acolo sa-mi fac lista (poate asa nu mai uit sa intru). Mai vroiam sa intreb daca exista babylove la pachete mici, asa de teste.
Mirela

[/quote]
pai eu pachet mic vreau....sa testez

Andreea

o printesa grabita...

miremia spune:
citat din mesajul lui mandruta [ Nu stiu pe ce-am apasat ca a iesit varza. Iertati neindemanarea! |
Nicio pb

Mirela