Spania sau España

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ang_21_costi

diplodocus Bine ai Venit
mai intra si spune-ne cate ceva despre tine
muncesti, studiezi ? iti place in Spania? si mai ales ce-ti place din Spania?

Mersi de primire
Eu sunt de ceva vreme pe DC, doar ca nu m-am intersectat cu nimeni de aici...
Eu sunt IRINA...nu muncesc, nu studiez
Astept sa mi se echivaleze diplomele, sa pot munci in domeniul meu...
Nu stiu daca toata Spania imi place ( de exemplu zona Zaragoza o gasesc foarte stearpa si uscata, nu as putea locui acolo), dar Galicia unde sunt eu e chiar minunata: avem Ocean, plaja, munte, padure, temperaturi chiar ok...nu sunt multi romani asa ca e si mai ok
Am un baietel de 4,8 ani si din Ro sunt din Salaj

APSARA- trimis PM

Pupici la toate fetele

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

Irina
ai fost in Andalucia? acolo e aproape inexistenta vegetatia
si noi avem aici: mare, plaja, ceva munti, ceva paduri temperatura e mai ridicata ca si la voi
am fost si prin nordul Spaniei si peisajul si clima sunt asemanatoare Ro
esti cumva din Zalau? am fost de multe ori acolo sa descarcam
eu sunt din Arad
sa-ti traiasca baiatul

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Hola!
Diplodocus, cu mine te-ai intersectat la burtici-mamici - piticodrom de sept-oct 2005! Dar cum eu nu am mai scris pe forum de multa vreme.....

Mergi la inceput

KARMENUTZA-o, ce surpriza placuta, ma bucur sa te regasesc
Si eu am intrerupt vreo 2 ani DC-ul Acum am revenit...
Vai, cred ca ti-e foarte greu fara piticodromita ta ...Sper sa ajute Doamne Doamne sa va reuniti cat mai repede

ANGI- da, asa e...la noi aici e asemanatoare clima cu cea din Ro...si avem bonus oceanul :)
Ah, in Castellon sunt o multime de romani, nu?
Cunosc si eu aici o famlie care au venit anul trecut de la voi...Poate ii stii: Corina si Nicu, un baietel Andrei de 5 ani( din tara sunt din Vaslui)
Voi veniti si in nord cu coleteria?
APSARA- haha, asadar suntem vecine :)

va pup,
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Chiar, fetelor!!
Mie acuma mi-a picat fisa, de coletarie... Prin Barcelona treci? Si prin Bucuresti?
Ma intereseaza si pe mine, cand am ceva de trimis/primit, unde te pot contacta?
Si mi-am mai amintit ceva: am vazut ca acuma se fac inscrieri la scoala pentru in toamna....daca fii-mea vine, sa zicem, in sept sau octombrie, o mai pot inscrie? Sau sa o inscriu intre semestre? Sau abia in vara viitoare?
Diplodocus, cum s-a acomodat piticul aici, la scoala? Nu i-a fost greu sa vada ca nu intelege nimic si ca nici pe el nu-l intelege nimeni? Ma tot gandesc cum se va acomoda Catalina, ca ea nu stie spaniola deloc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karmenutza
cum s-a acomodat piticul aici, la scoala? Nu i-a fost greu sa vada ca nu intelege nimic si ca nici pe el nu-l intelege nimeni? Ma tot gandesc cum se va acomoda Catalina, ca ea nu stie spaniola deloc.
Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)

Pentru scoala nu conteaza cand poti sa o aduci pe Catalina.
Ministerul educatiei este obligat sa ii gaseasca un loc cat mai aproape de casa, in orice moment. Doar sa o treci si pe ea in acte la primarie , sa figureze cu un domiciliu.
La Luca in clasa a venit o fetita chiar luna trecuta ( si in 22 vor lua vacanta), si au mai venit inca 2-3 pe parcursul anului.
Nici Luca nu stia NIMIC spaniola in septembrie, si acum cred ca vorbeste mai bine decat mine, nu iti face astfel de probleme de acomodare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

diplodocusma bucur sa te vad prin zona.
asa cum a zis si angi sa vezi tu Andalucia cum e nu ploua cu lunile, un praf, cand ploua trebuia sa spal masina dupa asa murdara ramanea, daca aveam si haine afara era dezastru, le mai spalam odata.
la Castellon sunt multi romani, pe de-o parte e bine ca sunt magazine roamanesti o gramada si nu duci lipsa la specialitati de acasa.
Galicia cred ca e superba,cu ata verde
mai trec pe la voi, poate in iulie facem si noi o vizita scurta pana in Spania, sa vedem.
ma duc laca la 12 avem avionul spre Paris
vacu drag pe toate

Mergi la inceput

diplodocusma bucur sa te vad prin zona.
asa cum a zis si angi sa vezi tu Andalucia cum e nu ploua cu lunile, un praf, cand ploua trebuia sa spal masina dupa asa murdara ramanea, daca aveam si haine afara era dezastru, le mai spalam odata.
la Castellon sunt multi romani, pe de-o parte e bine ca sunt magazine roamanesti o gramada si nu duci lipsa la specialitati de acasa.
Galicia cred ca e superba,cu ata verde
mai trec pe la voi, poate in iulie facem si noi o vizita scurta pana in Spania, sa vedem.
ma duc laca la 12 avem avionul spre Paris
vacu drag pe toate

Mergi la inceput

scuze pentru dublu mesaj, da nu vrea sa se stearga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Ce ma bucur sa intalnesc fete asa curajoase!!!
As vrea si eu sa imi fac curaj. Socrii mei sunt plecati de 6 ani insa nu au acte. Noi am vrea sa ne stabilim insa credeam ca situatia din Spania, nu ne mai da nici o sansa. Eu sunt kinetoterapeut, credeti ca as avea vreo sansa sa-mi9 gasesc ceva???

Mergi la inceput