Mama este f. suparata!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

conchita - problema e cu pensionarii, ca ei la vremea lor nu au avut cum sa aiba pensii private, pe atunci nu exista conceptul in romania. stiau atat - muncesti cand esti tanar si la batranete primesti pensie de la stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

conchita - problema e cu pensionarii, ca ei la vremea lor nu au avut cum sa aiba pensii private, pe atunci nu exista conceptul in romania. stiau atat - muncesti cand esti tanar si la batranete primesti pensie de la stat

Da,dar economie subterana,evaziune fiscala ..und..und..und,sunt actuale!

Si...iata consecintztele,din pacate!

Dana

editez sa precizez ca"actuale"de vreo 20 de ani!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

pai nici n-am zis altceva. mirarea era fata de pensionarii din alte tari, am spus ca ei au si au avut alte variante, nu e statul ala care le cumpara oja asortata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

De ce a fost distrusa d.p.v. economic,sistematic, o tara bogata ca a noastra, intr-un mod cel putin bizar?

Pai tu de ce crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Avem conducatorii pe care i-am ales! de ce va mirati?
In toate partidele ajung jigodiile, pe care noi le votam ca sa isi asigure lor si urmatoarelor 7 generatii ale lor batraneti mai mult decat linistite.
De unde? De la fraierii de noi. Nu va bazati pe pensia de la stat la batranete. Ce dam noi la BS si BAS sunt taxe de fraier. Asa ca, cei care pot, sa puna la ciorap. Ceilalti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Am citit pe www.antena3.ro ceva semnat de voiculescu...actiunea cetateneasca STOP BOC
Merita cugetat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar cati ani vechime are mama ta b.nica?
Parintii mei au avut aprox 40 ani vechime, nu au fost sefi (mama laboranta si tata maistru in ind. chimica) si au pensii frumusele pot spune. Impreuna pe la 26 de milioane.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Dar cati ani vechime are mama ta b.nica?
Parintii mei au avut aprox 40 ani vechime, nu au fost sefi (mama laboranta si tata maistru in ind. chimica) si au pensii frumusele pot spune. Impreuna pe la 26 de milioane.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

idem ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

nedreptatea e cu pensionarii. salariile reduse la bugetari le inteleg, insa pentru pensionari e o lovitura de gratie - ei nu mai au varsta la care sa-si suplineasca veniturile dintr-un job part-time, etc, si nici sanatatea corespunzatoare. generalizez, pentru ca romania se preteaza la generalizare in privinta pensionarilor. cu bugetarii nu empatizez asa tare, oricum birocratia trebuie reformata in romania. dar ce se intampla cu pensionarii e genocid curat.

nimic

Si la pensionari exista pensionari si pensionari din pacate.
Uite de exemplu ai mei, au ales sa se pensioneze la 51 de ani mama si la 54 tata. Nu pe caz de boala sau altceva. Din momentul ala ei nu au mai platit nici un leu la stat, ca veniturile din agricultura nu se declara/ impoziteaza iar acum se dau cu dosul de pamant ca le scade pensia. Ei, eu cu asta nu simpatizez. Si ca ei mai stiu.

O parte buna a masurilor e reducerea subventiilor care iar se iau de muuulti care chiar nu au nevoie. Daca e sa ma iau dupa regulile lor, si noi ne-am incadra. Si zau daca am nevoie.... Insa altii profita.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Cu riscul de a primii rosii nu pot sa nu ma intreb de ce toata lumea ii plange pe "bietii" pensionari care si-au trait tineretea linistiti fara stres,grija zilei de maine si altele,pentru ei s-a ingrijit Ceausescu,nu? I-a scolarizat,le-a dat de munca,le-a dat casa ,masa si tot ce le trebuia cu alte cuvinte au trait bine mersi fara sa se streseze ca nu au o casa a lor si nici posibilitatea sa-si cumpere(cum se intampla astazi cu noi),ca raman fara loc de munca si au copii de crescut,ca salariul intarzie,ca alimentele se scumpesc si altele.Sau ca bietii de ei au fost primii care au depus bani la FNI,au jucat la caritas,peste tot sunt primii dar o duc greu saracii dupa o viata linistita,comoda si lipsita de stres.Nu spun ca nu sunt si oameni care o duc greu dar ma scoate din sarite sa vad ca toata lumea ii plange.

Mergi la inceput