Prietene la bine si la greu -11
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali762000/ali762000.jpg)
ali762000 spune:
Floricik
SANATATE, FERICIRE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI.
FULGUSORILOR DE AZI
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Si tot azi m-am inucmetat sa tai si eu "avocatul"..ca era deja moaaaleeee..nu mi-am amintit in timp util ca am rosii in frigi si am stors doar putina lamaie pe el si am bagat o lingurita goala. AM mancat un sfert, dar nu pot parca sa-l pap asa ca-mi pare usor fad si gras, cred ca merge in salate cum ziceati si voi. Tati a gustat si el dar asa "la rece" nu a fost impresionat. I-am spus ca in salate si mai ales pt bebe e f bun si a fost de acord sa incercam ![]() |
Aha, ca veni vorba de avocat...
Din primul mi-am facut salata Andre si a fost yamiii. Din al doilea am facut azi mousse de ciocolata, dupa reteta asta:
http://floridecires7.blogspot. com/2009/10/caietul-de-retete-reteta-de-weekend_09.html
(multumiri, Monis
![](floare.gif)
inutil sa va zic cat de dementiala este!
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Acum, nu-mi dau seama cum e cu continutul caloric, poate cine se pricepe mai bine ma ajuta cu un calcul, o comparatie cu ceva cunoscut. Cert e ca am mancat jumatate singura si cu greu m-am oprit....
Dozz spune:
Monis si Lumi, din categoria pus-patura-pe-jos-si-copilul-pe-patura, iata cum s-a derulat treaba la noi. A stat Ana pe burta circa 5 minute, nemiscata, doar capul il intorcea stanga-dreapta si a scanat tot, o data, de doua ori, de multe ori. Apoi a pus capul jos si eu m-am gandit, gata cu inspectatul, acum trece la joaca. Da’ de unde, dupa odihna, a ridicat capul si din nou inspectie. Totul s-a terminat in 15 minute, cred, cu o dubla extenuare: fizica, de la atata stat pe burta, psihica, de la atatea noutati. A trecut la marait si asta a fost tot.
Vorba lui Lumi, mai perseveram…
Mitzi si Lili, multumesc pt explicatiile cu anxietatea de separare, asadar m-am linistit, mai ales ca am aflat ca e prea devreme pt manipulare si rasfat. Si pe la ce varsta ziceti ca incep sa devina santajisti?
Krelia, nu-ti fa pb ca nu ai timp sa raspunzi tuturor. Rand pe rand toate trecem prin etapa asta. Cel mai important e sa zici de voi, ca asa se alimenteaza dialogul.
Licurici, vezi ca bine zici, psoriazis e pe baza de stres. Asa ca ia-ti gandul de la asta, ca numai mai rau iti faci. Luni, la dr, vei vedea ce si cum. Multa sanatate!
Lumi, macar gospodina in ale forumitului sa fiu, ca la bucataria adevarata, antitalent scrie pe mine…
Dankutza, multumesc despre explicatia cu ochisorul. O sa mai insist cu masajul, ma bucur ca m-ai incurajat, poate asa o sa fiu mai consecventa ca in ultima saptamana cred ca nu i-am facut deloc… Bravo lui Pinky ca e bine acum cu ochisorii! Si tie numai bine, sa vina zile mai linistite si pt voi!
Acum fug afara, mai revin pe seara!
La multe lunite fulgusorilor care se aniverseaza azi si la multi ani mamicii Floricik!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
buna ziua.lma tuturor sarbatoritilor.stiu ca nu am intrat de mult asa ca va cer scuze.pana acum nu am avut net.am gasit un loc si sper sa am net toata ziua.am reusit sa fac un rezumat.sper sa apuc sa il scriu.abia reusesc sa mai intru decand cu diversificarea.
dimineata fructe cu branzica calcica,la pranz piure,seara cereale.
ma apuc de citit in continuare.
noi suntem bine.
ne e dor de voi.
geo a inceput sa isi pape piciorusele.
mancam afara in scaunul de masa si toata ziua sta in fata casei la soare.
azi am fost in parcul buzias(statia jimbolia pe buc.noi).saptamana viitoare venim si noi prin herastrau.
va
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
laviniablaga spune:
buna seara! Revenit de la nunta....cu una bucata Raresel frant de oboseala si mufat la tzitzi...slaba miscare vad...cred ca va pregatiti pt petrecerea de pe bancutza din seara asta...la care serbata va fi Floricik...eu va las sticla de Limoncelo primita in dar de la miri....si ma retrag cu greu spre dormitor in asteptarea unei nunti istovitoare, maine!
krelia spune:
Hello fete!
Intrai si je o tura mica, sa va dau binete si "bonsoar"..ca asa e frumos la pretini!
Azi am avut o zi din categoria "scos peri albi". Totul a inceput de pe la 6 dimineata cu miorlaieli si frecusuri in patut. Mancat la 7, facut kk, adormit la 9.30, mancat la 12, facut kk, miorlait pana la 2, apoi mancat, apoi iar miorlait, mancat la 3, iesit in parc, dormit juma' de ora, miorlait, mancat pe la 4, miorlait, plecat acasa, mancat la 6, facut kk, miorlait pana la 8, facut kk, facut baie, mancat si intr-un final la 8.30 adormit.
In momentele astea as vrea sa am o clona de-a mea, sa reziste la miorlaieli...sau o clona de-a lui Albastrel....aia care zambeste si gangureste de zor...
.....si totusi, doarme atat de frumos, si are o fata asa dulce si o piele atat de fina...si miroase asa frumoooosss
Asa ca smotru-day....ciu-ciu bau......
In sfarsit, m-am prins si eu care era necazul Dankutzei .....stii cum se spune, "lua-si-ar pastile de banii aia". E groaznic, trebuie sa va adunati sufleteste si daca da DD sa recuperati totusi ceva din paguba.
Si mai vreau sa raspund si lu' RamoneluC....sa ii spun ca trebuie sa fie tare, si ea si tati de Domi, pentru ca pana la urma, tot sacrificiul lor este pentru bebe. Stiu ca este grea distanta (am stat si eu cu tati de Albastrel acum cativa ani, o perioada de vreo 2 luni departe unul de celalalt, nu eram casatoriti inca, dar tot a fost greu...daramite mai multe luni), insa tine numai de voi sa treceti peste senzatia asta de instrainare care va incearca si care nu va prinde deloc . Hai, curaj si rabdare. Cat de curand o sa vina si artificiile pe strada ta
A treia chestie, despre vorbitul cu copiii. Eu vorbesc uneori cu Rares despre tot ce fac. Exemplu: luam biberonul, desfacem cutia, punem laptele, agitam, ne asezam in scaunel, punem babetica....etc. Incerc sa ii explic cam toate actiunile pe care le fac in ceea ce-l priveste. Nici eu nu cred ca intelege deocamdata ce ii spun, insa cred ca ii pot forma un "reflex", prin asocierea imaginii a ceea ce fac eu cu "sunetele" pe care le scot (din pct. lui de vedere), ajutandu-l in felul asta sa-si dea seama ca urmeaza masa, de ex. Am inceput toate treaba asta de cand am observat ca, oricat de marait si plangacios ar fi, atunci cand e kkcios....cum il aduc pe masa de infasat, se linisteste. Nu prea-s coerenta la ora asta, dar, cred ca intelegeti unde bat.[s Remus Andrei de Raluci / Matei Andrei de Ralu_seby / Laura de Padi
Floricik
Retroactiv... Annabelle de Lumi_Richard / Dragos Andrei de Alinus / Matteo de Doris / Andrei Cristian de Cristina_boc
Licurici, Dozz - saru' mult pentru vorbele frumoase!
Acum merg sa despaduchez cositele tunse si sa bag suncile la ape calzi
Pupezuri tuturor, da?!
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Fetele imi cer scuze daca v-am suparat cu mesajul meu, chiar n-am vrut sa supar, pur si simplu mi-am exprimat parerea.Eu prefer varianta mai simpla si mai "veche", nu vreau complicatii
Am fost si noi in car4 si-am luat scaun de masa Bravo-bertoni si leagan (care mi l-au si montat
, maine ne balanganim), si ceva hainute /body de la Kiabi
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laurairina13 spune:
Simina , sa inteleg ca ati luat scaun de masa Bravo de la Bertoni? Sa aiba multa pofta in el ranjita voastra!
Krelia , vizionat in pozici Albastrelu tau, in ultima are niste ochi duuulci duulci de iti vine sa il pupacesti non stop!!
Iete de aia ii rezisti tu miorlaielilor de zi cu zi, ca te face sa te topesti cand baga cate o privire ca in poza aia
Eu imi iau catrafusele si o tai la dormitor..Good night Fulgulosime wherever you are!
semnat midnight caller Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
simina_kin spune:
cu intarziere spun si eu:
La multi ani Floricik
La multi ani scumpul meu ginerica Remus
La multi ani si celorlalti fulgusori sarbatoriti azi Matei si Laura
fericita de
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Da Lauricule asta este http://www. bestkids .ro/p-5086-scaun-de-masa-bravo.aspx atat cat a stat azi in el a fost f incantata, si mie imi place ca sta bine in fundulet, abia mai exerseaza si ea
fericita de