Aspirante optimiste > 20 ani (493)
Raspunsuri - Pagina 19
ang_21_costi spune:
ama, tocmai am citit toata patania ta cu Prima Casa 
si noi am trecut printr-o gramada de birocratii 

la fel ca si voi si ,la fel ca si voi, am renuntat la faimosul plan: Prima Casa. eu tare as fii vrut sa-i vad pe guvernantii nostri incercand sa-si cumpere o casa prin acest plan tampit 

angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
didi32 spune:
fetelor, eu ies putin si revin mai tarziu. Poate va gasesc la capitolul 500![]()
in devenire
ukume24 spune:
Buna fetelor,
Remember me??? ![]()
Yasmi multa sanatate la pitica ta. Sper din suflet sa fie bine.
Bebelu si eu vreau de mancare si pe mine nu ma poti refuza ca deh.... suntem din aceeasi breasla
.
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
bebelu86 spune:
unde umblati fetelor???
gata nu mai aveti chef de vb?
Ukume tie iti dau portie dubla. 
si pt fiecare cate o portie obisnuita. ![]()

imi pica ochii in gura de somn. si mai am macaroanele la cuptor. deci nu pot dormi inca. 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
ukume24 spune:
Hai bebelu nu adormi!!! hai ca te tin eu de vorba ca stiu cum e sa iti pice ochii de somn. La noi a plouat pana acum foarte tare si m-a luat un somn de numa. Cu ce faci macaroanele?
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
madutza_bra spune:
bbyasmi, sper sa se faca bine micuta si sa nu tb sa va internati..off. Sanatate multa!
bebelu, ce harnicuta esti tu tot timpul, te admir ca faci asa des mancare. Eu gatesc cam de 2 ori pe sapt, iar cand ne prinde seara fara mancare dam comanda la rotiseria din colt si in 15 min avem mancarea pe masa ![]()
Talida,
sa-si faca efectul tratamentul!
ukume,
ce mai faci? cum te simti?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
am facut macaroane cu branza
am ras branza am pus zahar vanilat si rom, am batut 3 oua. le-am pus deasupra si dupa am amestecat cu macaroanele fierte. si acu le-am bagat la cuptor pana se rumeneste un pic. si gata
Maduta sa sti ca nu gatesc ffff des.
dar se mai nimeresc zile in care socrela e la munci si nu e nimic. si atunci tre sa fac. k mor de foame in casa.
si fac eu. dar de obicei face ea. iar in ultimu timp s-a apucat al meu de gateala. ![]()

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
ama22 spune:
didi multumesc
si noi am vandut o garsoniera in TM si banii luati pe ea au acoperit 80% din valoarea casei. si nu se compara! spatiu si conditii si curte!!! :))
angi da, a fost un infern! noi am aparut si la Antena 3 dupa ce am publicat povestea pe blog ;)) noi am fost printre primii care au facut "galagie" ca programul nu functioneaza.
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/