*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Vali, nebucatareasa cum ma stii... Am facut azi ciorba de perisoare, spanac (un faina integrala si lapte de 0,1 :D) si acum pe seara mamaliguta cu branza si smantana/branza sarata si unt. Si s-au batut turcii la gura lor la mamaliga. Am mai avut de ieri supa de curcan (la pranz, Stefan nu a mancat) si o mancarica de mazare cu morcov. Si mai aveam niste branza de vaci prin frigi si am facut si o budincuta dulce, au mancat-o iute baietii mari. La sofisticarii nu ma pricep, recunosc.
Cand te aud cum povestesti de bebe asa ma apuca un dor...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
dudurutza spune:
Ne-am intors, slaba miscare pe aici!
Luny, nu puteti sa-l mai amanati, pe dl concediu? E batut in cuie? Ai dreptate cu concediile, noi anul trecut am mers doar noi doi
, a fost asa mai 'mieros'
, dar tare bine a fost. Anul asta sper sa ne ajute Dumnezeu sa mergem cu Daria.
Clau ce povestesti tu acolo cu Rebe
splendid, exact ce trebuie la suflet!
Duamna Mimo, bine ca nu ai insirat cate ai facut, ca ne pastea invidia
Ce tare Dudu cu Rebe
, imi si imaginez, dragutzi pot fii
Sa va fie de bine iesirea, ca si noua ne-a prins tare bine!
Nico, ati avut soare azi, ca m-am gandit la tine; la noi a fost rece si un vant, brrrrrrrrrr
Vali, asa mami, te mai relaxezi si tu, ca meriti 
Kitzy, felicitari, sa dea Dumnezeu sa fiti bine si tu si samburika. Eu am o colega, care s-a intors in februarie 2009 la servici si in decembrie a nascut iar, si i-a indemnizatie.
VALENTINA C spune:
Kitzy, din cate stiu eu, poti intra oricand in concediu... chiar din Cic 1 in Cic 2. Sper ca nu ma insel
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
Dudurutza, a fost soare si nu prea... acum este innorat. Sper sa fie vreme buna saptamana viitoare...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Nicoleta spune:
Cine face capitol nou? ![]()
randunici spune:
Nico hai fi prima pe noua ramurica, cu mesajul 9000
! la mai multe cat mai pline de ...mult bine
!
luny spune:
dudu nu pot ma, sa-l aman, nici iub.. la noi sunt alte reguli, avem concediul impartit in 3 si se stabileste din noiembrie pt anul urmator..aia e.. si asta era singurul pe care-l prindeam integral impreuna, cel din septembrie, ne nimerim doar cateva zile..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!