*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Maaai, in afara de Dudu nu ma baga nimenea in seama??

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Io-mi iau copiii si bicicletele si iesim afara! Daca nu avem prieteni cu curte si cu "picnice" sa fie si la noi viata LOZ, na! (cred ca innebunesc vecinii de cand fac eu gratare in bucatarie, ca aseara, cand am facut carne de porc si mureai lnaga ea :D; si mai deshid si geamul sa nu se afume tot ).

Paaaa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Imi si imaginez cum face Nico acolo gratare cu fum Dar eu de mult vreau sa intreb ce minune de scula ti-ai luat tu acolo si nu mai apuc E bine asa, bagata in seama?
Raportez copil "mancat" , plecam cu sorcova Mpaa!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, da, acum ma simt. :D E o scula de interior, ma. Care se face sanvish sau se intinde. Iti dau si linku daca vrei.

Copiii nu au avut chef de bicicleta, am stat cam 45 de minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Cristina, bine ca ne-ai lamurit, ca habar n-aveam ce-i aia hinta! Copiii mari, frumosi....

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Azi m-am plimbat cu nasa de la 11 pana la 18. Am intrat in magazine, am mancat, am stat de vorba...Relaxant... Lucutza a stat cuminte in carut, a dormit 3 ore... Acum mi-am facut o baie fierbinte si m-am postat in fata calculatorului...
Care sunteti pe aici?

Mergi la inceput

Eu sunt, dar cu pauze. Ca fac ceva de papa. Vali, ce viata!!

Mergi la inceput

Ma bucur si eu o saptamana, ca apoi ne reintram in normal..
Ce faci de papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fetele cu bb2, cate luni trebuie sa ai lucrate cand ramai insarcinata cu al doilea copil? C-am inteles mai anul trecut ca nu mai trebuiesc 12 luni. Nasa mea de exemplu a lucrat din iunie de cand a implinit fetita 2 ani pana in nov cand a ramas iar in prenatal si primeste indemnizatie. Poate ma luminati voi.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Kitzy, mi-a soptit o vrabiuta... Felicitaaari!!! Sa fie bine bebe si tu la fel!

Mergi la inceput