cum negociati chiria?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

si eu imi pun aceeasi problema de cateva zile, ce va zice chiriasa mea cand va vedea costurile intretinerii marite? binenteles ca n-o pot obliga sa ramana daca nu-i va convine, dar incep sa ma gandesc cu groaza la schimbat, cautat plus tot tacamul de chiriasi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

legat de negociat chiria: eu am mers pe "sub minimul pe zona" dar am inchiriat unui cunoscut. Am colega care a negociat cu proprietarul de data asta plata anticipat pe 6 luni dar la minimul din zona. Ea spune ca e si interesul ei sa aiba o locuinta stabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefiuta

si eu imi pun aceeasi problema de cateva zile, ce va zice chiriasa mea cand va vedea costurile intretinerii marite? binenteles ca n-o pot obliga sa ramana daca nu-i va convine, dar incep sa ma gandesc cu groaza la schimbat, cautat plus tot tacamul de chiriasi noi

arra

Ce va spune chiriasa cand va vedea costurile marite? pai aceleasi costuri nu le are si daca se muta in alt apartament, ca doar nu se mareste intretinerea doar la tine in bloc?
Va fi greu, va alege ori sa se mute in provincie daca isi gaseste loc de munca(unde chiriile sunt mai mici sau poate sa locuiasca la parinti) ori sa plece din tara ori sa accepte situatia actuala.

Va fi greu pentru toti dar sa speram ca vom trece cu bine si peste criza asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Cred ca multi se vor restrange in apartamente mai mici sau se vor muta cu parintii. Apartamentul meu este de 4 camere si cred ca astea vor fi primele care se vor elibera.
Intre timp chiriasii mei au si platit deci s-au calmat spiritele. Eu sincer sper sa nu plece ca nu vreau bataie de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulina85
Intre timp chiriasii mei au si platit deci s-au calmat spiritele. Eu sincer sper sa nu plece ca nu vreau bataie de cap.

Mobila ti-au mutat-o la loc?

Mergi la inceput