Gogosi in aparat electric - ce reteta?
Buna,
vreau sa-mi iau un aparat de copt gogosi (doughnuts mai degraba) ceva de genul asta: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41nLd%2BtelQL.jpg
Mai are cineva? As vrea sa stiu daca aluatul se face la fel ca la gogosile clasice, sau e alta reteta.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Buna, vreau sa-mi iau un aparat de copt gogosi (doughnuts mai degraba) ceva de genul asta: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41nLd%2BtelQL.jpg Mai are cineva? As vrea sa stiu daca aluatul se face la fel ca la gogosile clasice, sau e alta reteta. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
eu am un aparat idem, are reteta in dotare. Cand ajung acasa, o scriu, dar daca uit, trimite-mi te rog un PM ca-s tare uituca in ultima vreme
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Kya spune:
Gabi uite ca nu ma gandisem ca ar trebui sa fie retete si in carticica lui.
Ies bune gogosile, merita aparatul?
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Gabi uite ca nu ma gandisem ca ar trebui sa fie retete si in carticica lui. Ies bune gogosile, merita aparatul? Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Ies bune, dar sunt foarte marunte, deci bagi manopera la greeeeu
O sa trimit reteta, si daca tu vei gasi alta reteta in aparat, poate facem si schimb de retete ca as vrea sa testez si alte combinatii in afara de cea existenta.
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
Gabi_K spune:
revin cu reteta pt aluat:
260 gr faina
130 gr zahar
1 plic vanilie
250 ml lapte
3 oua
5 linguri ulei
1 plic praf de copt
si putina sare.
Se amesteca, aceasta cantitate ajunge aprox. pt 70 de bucati (adica 10 ture, ca incap 7 in aparat)