Prietene la bine si la greu - 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Coquelicot, in schema de diversificare primita de la dr. sunt trecute la cateva chestii si modul de preparare, la branza de casa ea recomanda cea facuta cu iaurt din lapte 1,5%, nu UHT.
Insa a zis ca la copii cu deficit de calciu se recomanda cea cu calciu lactic. Cum Vlad la analize a iesit bine cu calciu, vom facea cu iaurt. Mateiutzu mai este tris?
Lauriciule, pe tifonul meu scrie asa: tifon hidrofil 90cm/5m si sincera nu cred ca o sa-l refolossc, urasc sa miroasa a zer in casa si sa mai bazaie si musca
Ptr. tastatura incearca shift.alt.in acelasi timp, eu asa fac revenirea.
Ralu_seby, ai coronita si de la mine
Raluci pe unde esti?
Diana esti fenomenala

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Voi ati gasit biscuiti ptr. varsta copiilor, eu nu am gasit decat hipp ptr. 8 luni si milupa 10 luni, contin gluten. Nimic ptr. 6 luni.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Ancutza tu in Iasi in ce zona stai ca sa alegem un loc de intalnire cat de cat aproape pt toate.

Draguta eu stau in Dancu , dar nu conteaza unde stau, eu vin oricum cu masina oriunde vreti voi

ps: va rog sa ma iertati ca nu va raspund la fiecare in parte, eu oricum citesc tot dar nu am timp sa scriu prea multe (nu e frumos sa vii ca musafir si sa stai pe net )

va pupacesc

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Lauriciu- e incearca sa calci tifonul si asa se sterilizeaza

Many-bany- eu am luat biscuiti fara gluten de la un magazin naturist cica e pt copii

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, n-am niciun motiv sa vin cu frapucinele asa tarziu, sper sa va cada bine si la ora asta. Am prestat prima noapte fara nicio trezire, moama! Na-bo Nu am rezolvat inca, acu ii pregatesc 100 de pure si 100 de lapte si merg la mare ca e acolo de la 8 dimineata. De-i trebe in plus, problema ei, sunt foarte hotarata sa nu-i dau mai mult. Diana Apoi ridic din nou palaria lu' buni in fata ta. Va pupam cu drag pe toate Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Andre, te invidiez pt aceste ore de sooomn

Diana, rochita e f frumoasa, parca un pic mai reusita ca Batman-ul, ca edh..experienta. Abia astept poziciliiii

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

Lauriciu- e incearca sa calci tifonul si asa se sterilizeaza

Many-bany- eu am luat biscuiti fara gluten de la un magazin naturist cica e pt copii

Multumesc, au si un nume?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna

spre rusines mea nu reusesc sa va citesc... si parca nimic nu apuc sa fac. In fine, trec si zilele astea si ma infiintez calare pe forum... cred... si daca nu... macar cu 1 iunie cand pleaca sotul

Rugaminte pentru fetele dinIasi: probabil nu voi reusi sa citesc in timp util ... ma anunta si pe mine cineva locul si ora intalnirii?????? vreau si eu sa vin... fie si numai jumatate de ora...

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

many- biscuiti milly friends

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui na_bo