Prietene la bine si la greu - 10
Raspunsuri - Pagina 10
monica_80 spune:
buna dimi
cam tarziu ce-i drept, dar e pana in pranz . vreau sa va zic ca am recuperat oboseala de pe drum si acum ma simt atat de bine ca suntem toti trei si nu mai strau stresata ca tre sa plece sotu, parca de cand venea ma gandeam numai ca trebuie sa plece; parca sunt intr-un concediu si vorba sotului va fi cel mai lung concediu in care am fost vreodata. sper ca si printesa se va adapta usor (clima este aceeasi), pana acum a reactionat foarte bine, probabil ca ne simte si pe noi ca suntem fericiti.
proprietara casei unde stam a venit ieri si a examinat printesa (va spuneam ca e pediatru) si ne-a zis ca e f bine, sa o mai lasam o saptamana sa se adapteze mediului si apoi sa venim la cabinet sa o inscriem. faza cea mai tare e ca d-na vorbeste georgiana si rusa, a venit cu fiul ei care vb f bine engleza si georgiana bineanteles, dar el nu stie rusa asa ca lui ii spunea in georgiana sa ne spuna in engleza,ii mai spunea si sotului direct in rusa si mai intelegea si el cate ceva( sotul meu vb engleza si putin rusa), eu vb cu baiatul d-nei in engleza si cu sotu in romana ...va dati seama ce era acolo
am reusit sa citesc o parte din urma, dar mai am de recuperat.
diana, esti fantastica..ce manute de aur ai . probabil timeea abia asteapta sa se mandreasca cu frumusete de rochita.
andre sper sa se sature printesa si mami sa fie impacata ca a facut o alegere buna.
lauriciule speram sa treaca repede roseata si sa nu fie nimic grav.
ralu parca tu spuneai ca tie dr iti recomanda ca dupa vaccin sa nu scoti copilul afara. mie dr mea mi-a zis de fiecare data sa o mai plimb putin (era cald afara de fiecare data) si printesa mea a dormit si s-a linistit. baita intr-adevar nu-i fac nici eu dupa vaccin, dar cu plimbatul ..nu stiu ce sa cred.
mai citesc si revin. o zi frumoasa tuturor si dulci la bebelici.
de scump Maria 13.12.2009
pozici
mitzi2005 spune:
' neata,
multumim de urari..nu-mi vine sa cred ca am puiutz mare de 6 luni. si am senzatia ca a fost cu noi dintotdeauna. ca nu exista " inainte de Tudor". suntem iremediabil indragostiti..
so, La multi ani Mariuca si Dragos si Emil si nu in ultimul rand, La multi ani Maya
vroiam sa le spun fetelor care mesteresc la listuta, ca luna asta, pe 15 se sarbatoreste si puiul cel mare al lui Mihamora. Stiu eu
RamoCdaca ai rabdare, in w/e ajung eu la un DM si iti pot cumpara crema. Valabil si pt Licurici!
Diana esti fenomenala, zau! Imprumut si eu palaria lui buni de Chiara (daca ma lasa Andre ) sa o scot in fata ta
Cu branzica citesc si eu si vroiam sa va zic, ca la carrefour exista un iaurt bio, cu eticheta verde, am uitat cum se cheama, si ma gandeam sa-l folosesc la varianta branzica din iaurt.
Lumi zic si eu, incerca sa vezi pe o saptamana cat de variat mananca, nu pe o zi! Un pic de banana azi, un pic de morcovel maine. Important e sa fie vesela si sanataoasa, ca o sa le dati voi de cap.
Sa-mi ziceti si mie de unde luati pui/ curcan nestresat, va rog!
Mi-am adus aminte: Ionela si Ralu, da, nasi de cununie o sa fim, in octombrie. asa, ca orice informatie e de folos.
ralu_seby spune:
Am mai pus 3 pozici.. aici si 1 filmulet (primul de altfel) www.youtube.com/watch?v=uN3cTtbK_Bg" target="_blank">cu nervosul Scuipinol .
Mai caut...
EDIT: primul minut din filmulet este cu Matei cu ochii mari la camera..
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
mitzi2005 spune:
Am citit acum si nu pot decat sa ma bucur pentru Monica, ca sunt toti trei si ca puiuta a reactionat bine la drum.
Vroiam sa va spun ca ieri am fost cu pisoiul meu la oftalmolog (v-am mai spus eu ca si eu si motanul am avut strabism cand eram mici) si la pitix toate sunt in limite fiziologice. Ce vroiam sa va spun de fapt e ca, au de pe acum vedere 3d la apropiere mai dezvoltata decat la departare si ca am intrebat-o ce parere are de ochelarii de soare pentru bebelusi si a zis sa nu exageram, ca le putem crea o fotosensibilitate. Recomanda palarii, sepcute si pe cat posibil fara ochelari inca. Mentionez ca e specializata in oftalmologie pediatrica. Evident fiecare face cum crede de cuvinta, eu am zis sa va scriu ce mai aflu.
mitzi2005 spune:
Am vazut poze cu Scuipinol gimnastul. Un dulceeee! Ralu, dar pe tine te crede cineva ca esti mamica lui? Arati de parca ai fi prietena de joaca! Va pup eu pe amandoi ca sunteti niste frumosi!
Din categoria " pui de cioara laudaroasa" sa va spun ce palma morala imi da pisoiul ieri. Il pun eu in tarc, pe burta cu o omida zdranganitoare, care-i place mult. Cica sa-l stimulez. Pun omida la o oarecare distanta, cat sa o vada, dar sa nu ajunga. Eu foarte multumita de mine. Pisoiul se intinde, vede ca nu ajunge, trage de paturica (are in tarc o paturica, e salteaua cam groasa) si vede ca vine jucaria spre el. Asa ca trage mai tare si isi ia victorios omida si incepe sa o molfaie. pe mine m-a bufnit rasu' M-a facut ghindocu'
daca nu mai revin, va pup pe toate! o zi frumoasa!
ralu_seby spune:
Mitzi, imi amintesc cu drag ca si noi am cununat prima oara acum 8 ani pe 3 oct..cate emotii, ce frumos a fost.
Gagici, dc va deranjeaza ca scriu aici off topic, spuneti fara suparare si trimit PM.
Pai tu in calitate de nasa tr sa te ocupi de lumanari, sa platiti biserica, sa cumperi voalul miresei (sau sa-i dai o suma simbolica pe el, in general il alege mireasa ca sa se asorteze cu rochita), povestea cu buchetele e discutabila, in sensul ca eu le-am cumparat intotdeauna impreuna cu lumanarile, ca sa le si asortez...unii spun ca le ia ginerica...eu n-am facut asa ce-i drept. Apoi trebuie sa-i cumperi "basmaua" (baticul, palaria) sau ce alegi sa-i pui in cap spre dimineata dupa ce ii "iei voalul" si oglinda in care sa se priveasca odata ce intra in "rolul de nevasta". Nu mai zic toaletele voastre...Aaaa, era sa uit de cocarde (florile de piept) pt ginerica si nas. Ce mai era...Imi amintesc si mai scriu
He he he, ce smecher pisoiul
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80faza cea mai tare e ca d-na vorbeste georgiana si rusa, a venit cu fiul ei care vb f bine engleza si georgiana bineanteles, dar el nu stie rusa asa ca lui ii spunea in georgiana sa ne spuna in engleza,ii mai spunea si sotului direct in rusa si mai intelegea si el cate ceva( sotul meu vb engleza si putin rusa), eu vb cu baiatul d-nei in engleza si cu sotu in romana ...va dati seama ce era acolo |
gabitza35 spune:
salutari,
am venit de la pedi si nu e totul ok... dragos are enterocolita, pare virala, cica e epidemie ( a zis ca e posibil sa o faca si eva... doar respira acelasi aer, ling aceleasi jucarii..)
deocamdata, pana iese analiza la KK ( din fericire era in scutec o maslina cand am ajuns la pedi, dupa ce ieri nu a facut nimik) suntem pe lapte fara lactoza, debridat si biotics.... daca incepe cu scaune moi, scutecul la analiza sa verificam de rotarovirus si adenovirus, speram ca nu va fi cazul
in continuare mananca de parca ar avea 1 luna cam 60 ml si aia la 4 ore ( cand era mic macar ii papa la 3 ore chiar mai putin).. usor usor o sa ne revenim.... ce e mai nasol e ca il doare burtica, are gaze acumulate si se chinuie cu ele, scanceste si se screme saracutul, e si mai miorlait, ce sa faci daca il doare
cred ca virusache asta ne-a vizitat pe toti din casa, eu acum 2 zile nu am fost buna de nimik, eram ametota si diaree, foarte slabita ma simteam si veneam dupa o serie de 5 nopti dormite la rand ( nu am stat cu copiii eu, au fost mamele si am mai si plecat din localitate)
azi tati s-a trezit cu greata pe capul lui, zace de dimineata in pat, a bagat un chiul de la serv, dar nu a fost in avantajul meu, in loc de ajutor am inca un "pacient"
acum mucosii + tata dorm, dar nu cred ca pt mult timp
pe motiv de tratament, se amana diversificarea... asa jalnica cum era la noi... poate peste 2 saptamani vedem altfel marul copt, banana, etc
ce ma bucura totusi e faptul ca azi noapte dragos a dormit super bine, de la 22 la 4, fara frecusuri, gemete, etc... macar noaptea sa-i fie bine.... ziua e vesel cand nu il doare burta, da din picioare, rade, vorbeste, joaca la greu.... daca il vezi in momentele astea nici nu zici ca il supara ceva
va urez o zi buna, poate apuc sa citesc ceva in urma, macar din capitolul asta... ca nu sper la mai mult
si.... la multi ani fulgusorilor si mamicilor ce-si sarbatoresc azi ziua.... si vaccin usor fara suparari celor care il fac azi
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
floricik spune:
Salutare. Azi nu am chef de nimic, m-a prins oboseala Va admir fetelor pt cum stiti sa va organizati timpul.
Ieri daca a fost tati cu noi acasa am fost la cumparaturi si am luat pt Ema 2 rochite frumoase foc. Una de blugi, si una roz stil gogosar. Am mai luat bodyuri cu maneca scurta...nici nu mai stiu cum sa o imbrac cu vremea asta... Cand mergeam spre casa suna socru , sa trecem pe la el ca a luat ceva pt nepoata-sa. Tot felul de hainute faine ,printre care o fusta mini dementiala. A mai luat si sor-mea un costumas de vara de la Fox...si uite asa am marit garderoba piciulinei.
Lauradi , ce freza avea Ducu cand era bebe Nu numai ca avea parul zburlit dar era si des. Ema mai are par pt 2 spalari ,ca tot timpul se trage de par.
Diana, tare frumoasa e rochita. Nu stiu cand mai ai timp...Imi e si rusine sa zic ca nu am timp de una, de alta cand eu am un singur copil. Tu ce sa mai zici cu 3 ??
Gabitza imi pare tare rau ca dragos are enterocolita. Epidemie zici?
Monica, ma bucur ca sunteti ok si ca Maria s-a acomodat asa bine.
Mitzi, smecheri sunt astia mici...
Vazut poze cu Matei
ca s-a trezit pufoasa .
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
lylyana.ion spune:
sarbatoritilor de astazi
Floricik, imi place de tati ca si-a luat ziua de ziua barbatului sa stea cu fetele lui
Lumi, ce mai face Annabelle? Tot mofturici si astazi?
Gabitza, sper sa fie ok Dragos si sa nu ia si Eva enterocolita
Many, biscuiti pentru 6 luni am vazut la Carrefour , dar parca nu scria pe ei fara gluten. Nu am citit atent eticheta
Lili, ce face Maria? ati trecut cu bine noaptea? sa va traiasca minunea de 6 lunite
Andre, ce fain papa Chiara
Monica, ma bucur ca este totul bine in Georgia
Diana, abia astept sa o vad pe dulcineea in rochita si sa ne spui reactia ei
Mitzi, tind sa cred ca puii nostrii sunt mai inteligenti ca noi. Multu pt info despre ochelarii de soare . Spor la cumparaturile de nasici
Ralu foarte tare filmuletul, ce sta el atarnat acolo, nu mai spun de narator
Alex este Ion Balasoiu, si tot asa intr-o agitatie continua…
Cory, si Andreiul tau papa bine.
Noi suntem tot pe la 50-70 grame fructe
Crissa, felicitari pentru premiere!!
revin, mai am o gramada de recuperat
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra