Prietene la bine si la greu - 10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gata, eu pun un l lapte Zuzu de 3.5%grasimi pasteurizat la borcan si il las asa vreo doua trei zile. Va anunt daca am reusit sa fac din el branzica. Fara iaurt/lamaie/pastilute de calciu.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

e ok ... Ionela, Dymomo si Ramonik au fost deacord sa ne intalnim la Palat...pt mine ora 3 este perfecta...o sun si pe Lalu sa-i spun, sper sa fie ok si pt ea

E foarte bine si pentru mine....deci maine la Palat la ora 3.
Ma duc sa fac baita fetei, poate reusesc sa revin cu un mesaj.Sunt cam suparata, a murit bunicul sotului azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

scriu si eu 2 vorbe cat ii mai canta tati lui Santiago 2 melodii ca apoi ne bagam la cele de seara.

Despre supa: avem 3 zile cate 20-30 ml, cred ca e destul si putem trece la lucruri serioase, de genul piure. Ma scoate din minti supa asta ca dupa ea, desi e atat de putina, nu prea mai suge cu entuziasm, asa ca mai bine lapte decat apa fiarta, zic eu . Sa vedem cum va suge dupa piure. Asta daca o sa-i placa piureul .

Despre Napolact: sunt unii din putinii producatori de lactate din tara care nu scriu ce contin produsele lor . Eu nu cumpar asa ceva din revolta

Ancutza - dar in loc de apa/ceai, nu mai bine o pui la san? ca apa o sa bea ea mai incolo. Parerea mea

Laurairina - sper sa nu fie nika important pe pielea ta . Spor la branzulit

Andre - daca ii arati asta la buni, ce zice? Zi-i ca pun una la Atlasib imediat! Pup tare italiencele

Alexa - super ca ai vesti bune de la samburel . Sarcina frumoasa sa ai

Raluci - multumim de vestile de la Carla. Nu cred ca vreuna dintre noi a uitat vreo mamica

Krelia - sigur va fi bine Albastrelul maine si-si va relua tabieturile .

Dozz - nu m-au chemat colegii la bere ca sa ma cheme la munca. Doar a venit fostul meu sef din Grecia si a vrut neaparat sa ma vada - si eu pe el... cat a lucrat cu noi in Romania s-a creat o trupa f faina la birou si meritul lui a fost foarte mare, ca grecii sunt f relaxati, petrecareti, prietenosi... Am stat si eu 2 ore aseara, dar m-am intors la 9.30 sa hranesc si culc piticutul. A fost f bine, desi ma simt cam proasta ca nu mai stiu ce sa vorbesc

Raluci - sa aveti un we minunat!

Monica - ma bucur tare ca ati ajuns si totul e in regula acolo

Mitzi - multumesc pentru info de la oftalmo . Eu nu m-am gandit nici o secunda sa-i iau ochelari de soare... nu stiu de ce... nu mi se pare ceva 'natural' sau nu stiu cum sa zic... Eu mi-am facut mie unii de soare si cu dioptrii, si de cand ii am (vreo 3 ani) sunt disperata vara fara ei. Ceea ce e f enervant, ca inainte nu am purtat niciodata si nu-mi lipseau.... acuma zici ca m-am nascut cu ei

cam asta am retinut, sper sa mai trec pe aici la alaptatul de seara

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Licurici pune un tifon peste borcan ca sa fie in contact cu aerul dar sa nu intre diverse impurirati din atmosfera. astept sa spui cum a iesit.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURA acopera borcanul de lapte cu o farfurioara. Sper sa nu fie nika naspa cu manutzele tale.

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Andre - daca ii arati asta la buni, ce zice? Zi-i ca pun una la Atlasib imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Buna seara si dela noi

copilul meu doarme, sper ca va dormi mai bine la noapte, eu tocmai am papat o farfurie de gris cu lapte, poate nu i va placea Amaliei, ca eu atata am mancat si cand era ea in burtica.Azi nu am iesit afara ca a plouat, asa ca ne-am jucat in casa

Am facut branza calcica prin fierbere si de data asta mi-a iesit destula, vedem dimineata cum o va papa. La amiaza i-am facut pireu de morcovi cu telina, gulie si putina zeama cum au fiert, dar nici vorba sa mancam...perseveram, cu rabdare

Krelia-pup albastrelul miorlait, sa-si revina repede

Laurici- sa-ti iasa branzica buna

Andre- mortala mamica ta

fetele din Iasi-spor la plimbareala maine

pentru toti fulgusorii dragalasi si mamicile lor deosebite

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

e ok ... Ionela, Dymomo si Ramonik au fost deacord sa ne intalnim la Palat...pt mine ora 3 este perfecta...o sun si pe Lalu sa-i spun, sper sa fie ok si pt ea

Am vorbit cu Lumi incearca sa ajunga si ea. Acum sper sa tina si vremea cu noi.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am revenit

ca de obicei bat campii singura pe aici

Mitzi - e bine ca nu e nici un bai cu ochisorii pisoiului.
cat despre smecherii, am vazut si eu asta la Iulian, ca incercand cica sa ajunga la jucarii, mototoleste patura si si le apropie in felul asta . (chiar ma gandeam sa-l pun pe ceva cu care sa nu functioneze metoda...)

Ah ce-mi place cum sunt la varsta asta si fac tot felul de lucruri noi . Apropos de lucruri "vechi da' noi", al meu a inceput de cand il tin pe paturica pusa jos, sa se intoarca. Din nou. (ca tot ma plangeam eu ca a "uitat" asta in ultima vreme).

ah, si nu v-am zis, am fost azi cu copilul la birou ca de 6 luni promit colegilor ca ma duc pe la ei... si am zis ca ma fac de tot de cacao daca in 6 luni nu gasesc si eu o zi. La birou, buluceala mare in jurul copilului, avand in vedere ca sunt toti tineri si f putini cu copii printre ei. A stat ca un rasfatat din brate in brate si nu a avut nici un moment de deruta ca nu 'cunoaste' pe nimeni. Sper sa-mi trimita maine una dintre fete vreo poza reusita de pe acolo, ca a stat super simpatic pe scaunul de la secretariat si toata lumea insirata langa biroul secretarei, maimutarindu-se la el . Ce si-o fi zis copilul, ia uite 10 fumei care rad si se stramba de nebune la mine . Sper ca si-a mai schimbat putin parerea cand a batut palma cu baietii de la it

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Bun!

SAa scriu si eu doua vorbe...

Sotului se pare ca i-a trecut raceala...asa ca nu mai sunt 100% solicitata.

La mine s-au adunat multe probleme, in mare parte de ordin financiar, tinand cont de nuntile la care trebuie sa mergem...cheltuielile casei, si ale bebelusului, etc...asa ca bate vantul prin buzunare...fapt care devine destul de iritant, tinand cont ca inca nu am primit nenorocita de indemnizatie, datorita cretinitatii celor care lucra la ApPS. Am cam tras niste certuri cu sotul zilele astea, alimentate si de starile noastre de sanatate cam proaste. Dar a trecut....

Rares, face progrese, fapt care ma bucura, pentru ca aveam senzatia ca nu o sa se dea pe brazda ever...cu diversificarea merge bine...mancam si pireuri de legume dar si de fructe. Cele de fructe ne plac mai mult. Vroiam sa va zic sa incercati sa dati fructe combinate, lui Rares ii plac tare mult. Mananca de exemplu:mar+avocado+banana sau mar+kiwi+mango sau mar+para+banana sau ananas+banana+avocado nu mi-a refuzat deocamdata nimic...de mentionat ca la fiecare astfel de combinatie adaug si biscuitele ras. Legume mancam doar piure de morcov+brocoli+pastarnac sau telina+morcov+patrunjel...deocamdata atat am incercat. Mai avem si o masa de cereale pe zi....deocamdata cam la 3 mese de solide am ramas...restul tzitzi....

Cu somnul suntem cam la fel....dar inca sper sa ajung si eu sa ma laud cu o noapte dormita integral.

CU statul in carucior suntem mai bine...in sensul ca, l-am convins sa stea in mastodont...si sta dar numai cat suntem in miscare...daca am indraznit sa ma opresc cu el la povesti pe undeva...e problema mare...e agitat, urla...bla bla bla...de-ale lui.

Cam atat ar fi de spus...am citit din urma...si mi-am mai notat pe ici pe colo cateva intrebari si raspunsuri, dar acum nu am timp si nici dispozitia necesara sa mai scriu...asa ca ramane pe dimineata. Va doresc tuturor o noapte frumoasa si linistita~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna gagici,
ma infiintez repede cu potolu' pe bancuta , am asa: pulpa de miel la cuptor cu rozmarin/muschi de vita gorgonzola cu garnitura de orez salbatic si legume trase la tigaie, sufle de ciocolata cu zmeura si frunze de menta proaspata ca doar e zi mare pt noi astazi.
Bun?
N-am citit nimic dar ma bag repede dupa ce

Mergi la inceput