Prietene la bine si la greu - 10

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Citat:
citat din mesajul lui AndreclujSi ca sa va "inveselesc", dilema de buni pentru ziua de joi "auzi, cand o ridicam in fundic, de ce ii balangane capu'? N-o fi avand ceva handicap ca ai tot tinut-o in wrapul ala?". Na
da-mi voie pupam bubu, cuscra ne permite la cat de "des" intra nu se baga de zeamasi eu ma gandeam sa iau baiatu' la sala dar nu ma lasa branza topita de tasu
Da, deja asa reactionez si eu. Da' pentru aia cand a venit tati, tot am ridicat-o in fundic si l-am intreba "auzi, ti se pare ca i se balangane capu'?", noroc ca m-a linistit tati ca mi se balangane mie, ca nici nu ar fi normal sa si-l tina deocamdata drept si ferm. Alexa Tot asa, da? Mooaaama, azi mane agitam fetele. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

douradoudou ma bucur sa aud astfel de vesti
Fetele din Iasi dak tot nu zice nimeni nimik, propun eu: ora 3 la Palat. Cine e pro cine e contra..alte idei...

Mami fericita de strumfita

PRO

poze poze poze

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DIANA tare frumoasa rochitzica.... Sa o poarte sanatoasa si voioasa printzesa

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Si ca sa va "inveselesc", dilema de buni pentru ziua de joi "auzi, cand o ridicam in fundic, de ce ii balangane capu'? N-o fi avand ceva handicap ca ai tot tinut-o in wrapul ala?". Na

DOURADOUDOU faine vestile de la echo

Mergi la inceput

Cuscri Stai sa-ti explic. Stai asa. Deci Bubu zice ca vine sa o invete pe Chiara sa pape si am zis ca avem nevoie de acordu' lu' ginerica, pentru ca oricum la Chiara ii cam fug ochii deja si nu vreau sa se iste gelozii, intelegi? No. Il pup pe ginerica meu drag, sa ii treaca repede starea de moleseala si sa redevina Albastrel al nostru. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Sper si eu sa fie doar extenuare, ajung la medic saptamana viitoare (ca saptamana asta se insoara nenorocitu')

auzi signora noroc ca italianu tau nu stie citi rumanesti

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13auzi signora noroc ca italianu tau nu stie citi rumanesti
Oi, ce rezervata as fii in "declaratii" daca ar stii. Dar in cazul asta subiectul e lamurit, medicul e prieten bun cu noi si tati l-a intrebat la un moment dat "ma, tie iti place femeia mea?" si el a zis "da", dupa care m-a intrebat si pe mine daca-mi place de el, si am zis "da". Da'-mi place si viitoarea. Asa ca faza asta o poate citi linistit. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

'Duamnelor si duomnilor' Ralu esti fenomenala,acu am avut si eu ocazia sa iti aud vocea..Fataaa, da frumoasa mai esti! Mateiutu are cui semana asa frumu si el!

Alexa, foarte bune vesti, deci ai mai trecut de un hop!! Ia zii, ai avut ceva emotii sa vezi gagalicea mica din burtica? Sa ne spui cand o sa incepi sa il simti, ca teoretic ar trebui sa simti primele miscari mai repede Cu poftele cum stai, i-a mai enumera pe aici ce halesti sa am la ce pofti

mda..petele de pe mainile mele nu trec, nu prea cred sa fie dermatita de contact ca nu am purtat nica bratari la ambele maini, si plus de asta mi-au aparut si la coate...Azi le-am descoperit si pe alea..m-am dat cu crema petrini a lu fiimea, mai stau si maine, de nu trag o fuga pan la un dermato...

Raluci, ia da raportu cat ai slabit gagico, ca la atata sport si masaj nu au cum sa nu se vada rezultatele..Zii sa mor de invidie nu alta
Multumim pt vestile de la Crlp!
Si zici tu ca iaurtu Napolact ar fi ok pt branzica?

Io am luat acu un Zuzu de 3.5%la cutie, oare daca il las 2-3 zile asa singurel la caldura nu merge sa fac asa branzica fara iaurt/pastilute/lamaie- cum spunea Strumphy? Tre sa desfac cutia si sa o las deschisa???Ie grele

Fetili di la Iesi, bafta, sa va iasa intalneala! asteptam pozici si relatari detaliate de la fata locului!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Licurici n-am facut niciodata branza cu lapte la cutie. Dar ca sa vezi cand e prins...pune-l intr-un borcan.

Mergi la inceput

Citat:

Licurici n-am facut niciodata branza cu lapte la cutie. Dar ca sa vezi cand e prins...pune-l intr-un borcan.

Si il las in bucatarie neacoperit la temperatura camerei, nu?

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

douradoudou ma bucur sa aud astfel de vesti
Fetele din Iasi dak tot nu zice nimeni nimik, propun eu: ora 3 la Palat. Cine e pro cine e contra..alte idei...

e ok ... Ionela, Dymomo si Ramonik au fost deacord sa ne intalnim la Palat...pt mine ora 3 este perfecta...o sun si pe Lalu sa-i spun, sper sa fie ok si pt ea

iuhuuu ce veselie e la voi fetelor ... Andre mami tau a fost bestiala cu intrebarea ei cat il priveste pe tati de Chiara ca nu stie romaneste: e mai bine asa ...pupam fetele

Lavi multa sanatate la tati de Rares
Monis bravo pt Santi papacios de supica
Coque eu dupa vaccin am stat vreo 3-4 ore cu maimutica afara, nu citisem nicaieri ca nu-i indicat
Raluci si eu cred ca Napolact face cele mai bune lactate
Cuscri dam si noi odata ghipsul ala jos?! pup si astept vesti
Alexa ce ma bucur ca totul e ok cu samburel cel mic
Krelia si eu ma chinui sa-i dau Sabinei apa sa bea...nu-i place deloc, e cah si nici ceiut nu mai vrea deloc...nu stiu ce sa ma fac cu ea...daca nu bea lichide aproape deloc..de aia cred ca e asa constipata
Monica_80[/b] pana la urma o sa va intelegeti voi intr-o romano-ruso-georgiano-engleza

plange Sabina...va pup pe toate

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput