Masuri de siguranta
Buna ziua tuturor,
Sunt Dana si amdoi copii dupa cum se vede si la semnatura. Vroiam sa stiu ce masuri de siguranta ati luat pentru copiii vostri in casa? Eu am pus la prize niste chestii care astupa priza si deci e immposibil de ajuns la ea daca cupilu' are ganduri negre. Pe urma, am cumparat niste chestii din cauciuc de pus la colturile meselor, patului,etc....aici nu prea am avut succes ptr ca Alessio le dezlipeste imediat. Si prin urmare la colturile patului le-am capsat. Si mi-am cumparat un extintor. Ce ati mai facut voi pentru siguranta copiilor?
EDIT: Am scris in fuga pentru ca se trezise cel mic. Am uitat sa mentionez de sigurantele puse la dulapurile unde tin detergentii si de covorul antialunecare din cada atunci cand fac baie.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Cand copilul meu era mai mic nu gateam niciodata la aragaz pe ochiurile din fata ca sa nu ramana fierbinti. Daca stai la etaj, atentie la geamuri sa nu ramana larg deschise daca se catara. La fel cu balconul. Mai sunt substantele de curatat si medicamentele care trebuie sa stea intr-un loc unde nu se ajunge. Iei pe rand camerele, baia, bucataria si elimini sau maschezi tot ce-ar putea reprezenta un pericol. Mie chiar imi prinde bine sa ma mai gandesc o data la lucrurile astea pentru ca acusi imi vine in vizita, pentru o saptamana, un copil de 2 ani si trebuie sa securizez casa...
Miriluta spune:
Primul lucru a fost sa montez incuietori la TOATE ferestrele de la etaj. Am grija sa nu gatesc pe ochiurile din fata la aragaz atunci cand Henrik e acasa, toate recipientele cu detergenti si alte substante periculoase sunt incuiate in beci, la fel ca si masina de spalat.
Am pus cheie la usa din birou pt ca altfel ne devasteaza laptop-urile si deseneaza pe acte. La fel, cand suntem in casa, incui usa de la intrare si scot cheia pt ca acum a invatat sa descuie singur usa si o taie singur afara.
Cu aparatorile pt prize nu am avut nici un succes pt ca dragul de Henrik are surubelnite in loc de degete si reuseste sa scoata sau sa desurubeze orice.
In plus am mereu plasturi in casa, bandaje, dezinfectant si spray pt arsuri.
Indiferent ce masuri vei lua, tot vei descoperi la un moment dat ca face ceva ce nu ar trebui sa faca.
danangie spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri. Uite la chestia gatitului nu la ochiurile din fata nu m-am gandit.Ptr prize si eu luasem niste chestii dar care ieseau cat ai zice peste.Pe urma am gasit altele care nu reusesc sa le scot decat cu un feld e cheie speciala. O data chiar nu o gaseam si nu reuseam sa scot aparatoarea.
Mai astept.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
cipriana85 spune:
Buna informatie, despre gatitul pe ochiurile de la aragaz,nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva.
Ar mai fi protectia ptr. scari (portitele).
PUPICI