*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Se pare ca tot prima ii place si nasei...I-am trimis mail sa ma ajute sa ma hotarasc, fara sa-i spun ca e pt ea...Asa ca m-am scos...sambata ne intalnim si o cumparam impreuna...
Mie mi-ar fi placut si a doua, Nico...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mai, mai fetelor zau ca nu sunteti invizibile. Pai eu ce, ar fi trebuit sa ma supar pe Stela cand i-a urat sanatate Olgai sa-i treaca mai repede raceala si mie nu?
Ntz, ntz nu e nimeni invizibil, doar ca se mai citesc postari din 2 in 2 ca n-ai cum altfel sau uneori ai vrea sa raspunzi, sa scrii ceva dar parca nu vin cuvintele sau apare altceva.
Cleme tu chiar nu esti invizibila. Chiar deloc. Uneori insa nici nu stim ce sa zicem.
Cu caciulile ...din pacate exista niste idei foarte bine infipte in mintea unora. Eu ma cand vad copii tinuti cu caciulita din aia subtire din bumbac in casa.

Mimo sa stapanesti expresorul sanatoasa. Ceaiul ala te rog sa mi-l faci cu muuulta lamaie ca astazi iar am dat la boboci amarata aia de supa crema de legume pe care cu greu o bagasem pe langa atata greata provocata de antibiotice. Declar oficial ca m-am saturat de antibiotice. Las' ca ma fac eu bine, de vreau-nu vreau de luni sunt pe plantatie, la servici cu mine.

AC/DC, Aerosmith, Rammstein ... si voi ziceti ca mai dati si bani sa-i vedeti pe astia?
Nope, eu nu doresc sa merg la concerte in vara asta.

Miha nici nu stiu ce sa-ti zic. Uite de la mine si o imbratisare mare si sper sa-si gaseasca Dan ceva, cat mai repede.

Olga e rasu'-plasu' cu analizele astea. miscaretul mic.

Vali mie-mi place mai mult cea neagra din mana tipei, dar vezi si tu cat costa una, cat cealalta ... si cam care crezi ca i-ar place mai mult ei.
Sanatate multa lui Luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

eu am trimis-o sa se duca oriunde vede cu ochii, mai ales spre granele care trebuie sa creasca, spre pomii care trebuie sa rodeasca etc. Si ea a ales Romania, o tara in plina criza... Ramo, nu fi nemultumita!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Prrr... prrrr... Ce se aude? Se cere o craca noua, asta sta sa cedeze! Heeelp!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Evident ca sta sa cedeze. M-am asezat eu pe ea. Cum am venit, cum a inceput sa scartie.

Mergi la inceput

Un capitol nou nu ne face si noua nimeni???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde
b]Vali[/b] mie-mi place mai mult cea neagra din mana tipei, dar vezi si tu cat costa una, cat cealalta ... si cam care crezi ca i-ar place mai mult ei.
Sanatate multa lui Luca.

Costa la fel amandoua;300
Si pt ca ai zis ca esti fan Debenhams, azi am fost acolo..Intr-adevar, f misto gentile, dar la niste scoruri...Si nici nu sunt din piele..Am si eu un fix cu pielea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

crenguta noua

Mergi la inceput