*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

In picioare, dar in fata scenei nu cred ca mai gasesc Da, vorbesc si cu Tuchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Valen, eu votez pentru prima, cea din mana tipei. Sanatate Lucutului, mama lor de viroze

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vali, prima clar, la a doua e nasoala bareta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mie imi place a doua, dar recunosc, nu sunt "la moda".

Cleme, aici am vazut cu caciuli de iarna, cu geci de iarna, unii. La 16 grade. Altii, cu sandale in picioare. Ieri am vazut o tipa, fata mare ii impingea carutul celei mici, avea pe cap o cordeluta (plouaaa). Mama o urmarea fata cea mica, imbracata in geaca groasa si cu gluga pe cap (fata mica), dar cu sandale in picioare. Mama doar avea umbrela si era imbracata... normal. Deci...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

2 la 1...continuati...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am facut o obsesie pentru gaini de tara. Prin urmare , ieri, am fiert niste ficattei , pipote si inimioare de la toate gainile pe care le-am procurat. Ficateii s-au dus imediat, cu piure.Si nu ma ducea mintea ce sa fac cu restul, ca-s cam atoase si printul se cam ineaca. Asa ca am facut un drob mititel, cu ceapa ,ou si marar si l-am copt in forme de briose La mine miroase a Paste , cand e Inaltarea?
No hai, ca s-a trezit si Ahmed cel mititel Trec la atac

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Pe 13, sapt viitoare adica. Si nu-s fff bisericoasa dar face Lucian 36 ani
Valen si mie tot prima imi place. Sanatate lui Luca si da, si eu cand ma gandesc ce speriata de bombe eram la Diana imi vine sa rad.
Aaaa Nico, cel mai tare e cand vezi mama in maieu si papuci si copilul imbracat cu 3 bluze, trening si nelipsita caciula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

valen si eu tot cu prima votez... e frumoasa si a2a dar parca parca prima e mai finuta ....sanatate Lucutului

cleme

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma, eu niciodata nu voi purta geanta ca 1 (pana nu se insoara copiii). Pe mine numa ca pe postasi ma veti vedea . Vali, am zis, nu ma pricep, da? Cine stie ce finuta e nasa ta! Eu is mai "de la tara" asa...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nico tu ai trimis ploaia spre romania?

cleme e bine ca la voi a iesit soarele la noi tuna si fulgera

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput