America (201)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Ah...si sa ma bag si eu in seama cu masinile de spalat...Si eu tot LG front loader am...sunt super !!!!! Folosesc aproape deloc detergent cu ele...si imi scot hainele curate si proaspete
Ruxij, tre sa ma mut pe langa voi:)...Noi platim peste $5000 pe an
alintaroma spune:
Wow Ruxij, chiar ca aveti taxe mici, noi la 1700 sqft platim mai mult de dublu .
Pumba vorba Acusorului de ce nu incercati sa va faceti voi landscapingul ca salvati tare multi bani. Sau aici la noi in zona sunt multe nurseries care vin la fata locului vad gradina si fac designul pentru un mic fee, cu conditia sa iei plantele de la ei. Voi nu aveti asa ceva in zona?
Noi singuri ni l-am facut anul trecut cind ne-am luat casa ca era 0 barat, deh am luat casa nou-nouta direct de la builder. Drept e ca nu avem lot mare si a fost mai usor dar daca ai timp si vrei, poti Drept e ca mie imi si place la scurmat in pamint
Noi acum ne construim deckul , noi insemnind eu cu DH . Da si cind o fi gata
sinzi_ana spune:
Pumba, da ...da...si sotu meu a avut un proiect in fata casei si i-a iesit tare bine:)...o sa pun poze
Ruxij, noi avem 3 baieti de 8-9 ani in cartier (2 grasi care abia alearga), si unul care nu iese mereu afara:)....In rest fete la greu ...haha...si apoi copii cam de 13-17 ani. Care uneori il mai iau pe David si joaca baseball, sau basket sau alte jocuri. Dar astia grasi, se relaxeaza mereu, nu prea alearga (rar scot scuterul din garaj), stau langa mamici (avem un loc unde ne strangem cateva vecine, eu nu il las pe David inca singur pe strada) si casca gura la ce vorbim....
Daca astia mari nu sunt pe afara si nici chef de bicicleta sau altceva sportiv nu au, eu aduc jocuri (sliders, monopoly, penguins) si joaca ei acolo langa noi...sau fac schimb de cartonase, sillybands, bakkugan....
Chiar...la voi e moda cu sillybands??? Ca aici e nebunie...concurs care are mai multe si mai variate
sinzi_ana spune:
Avem si noi ceva poze ...am participat la un multicultural night la David la scoala...si am ramas dezamagita ca romania nu a fost mentionata..la anu ma inham eu sa organizez si "coltul" Romaniei
http://family.webshots.com/album/577518726dZGLZn
am uitat linku
ruxij spune:
La noi se joaca si fete si baieti, aceleasi jocuri, la gramada. Mai au faze ca organizeaza razboaie fete contra baieti si razboiul consta in inchiderea portilor curtii noastre cu lacate cu cifru Si excluderea fetelor:)) Si mai joaca "spy" cica "we spy on the girls" Sunt draguti. Nu fac schimb de nimic, sar pe trambulina, se joaca cu mingea si se plimba cu biclele pe strada. Fac tot felul de jocuri, din alea cum faceam si noi cand eram mici. Si vorbesc intre ei.
ruxij spune:
Sanzi, frumosi amandoi ,ca de obicei. Wow si aveti si costum popular! Eu n-am, n-as putea sa ii dau lu' fi-miu la asa eveniment.
sinzi_ana spune:
Lia, da ce varste au???
Baietii astia 2 care sunt cam de o varsta cu David, sunt fitzosi...unu chiar e super mamos, si desi are aproape 9 ani, tre sa fie langa maica-sa. Dupa vreo 5 luni a venit la noi la playdate, si a fost mare onoare ca nu ii plac casele straine. E cam geek, da macar e encilopedie ambulanta si il invata pe David tot felu...ii mai starneste si lui interesu...
Altfel...nu prea se ridica de pe scaun cand ies afara...si fi-miu cum nu are stare, sta un pic cu ei, si apoi se duce la fete....se joaca cu ele pretend...Cam asta fac fetele tot timpul:) Dar e super funny...uneori ne pregatesc spectacole, ii dau roluri lui David (fie taticu', fie copilu)...
Astia mari...sunt si fete si baieti....multi dintre ei, sunt fratii mai mari la astia mici. Fratele pustiului gras, face inot de performanta si mereu incearca sa il traga pe asta micu la jocuri....Slabe sanse....
Vreau sa cumpar si eu o trambulina....cred ca e super fun!!!! Da; a venit timpul de piscina, si in apa se balacesc toti copiii...cu grasi cu slabi!!!!
ruxij spune:
Sanzi, grupul ala sudat, au intre 7 si 9 ani si sunt 7 copii. Pe langa ei se mai aciuiaza si o chinezoaica de 6 ani cu sor-sa de vreo patru. Si aseara aterziase inca un chinez de 4 ani, da' vad ca azi n-a venit, ca nu l-am mai lasat sa stea la noi aseara dupa ora 8.20pm. Sper ca s-a suparat maica-sa Am vazut intr-o zi doua grase care venisera la noi, dar nu le-am mai vazut al'data, cred ca tot pe aici stau, dar mai la capatul strazii.
ruxij spune:
Tot e bine ca se joaca, fiecare grup cu preferintele lor. Eu zic ca de aici nu ma mai mut, moarta coapta, mi se pare tare bine cu copiii aici, sunt multi, sigura problema ar fi ca's cam asiatici (4 din 7)
sinzi_ana spune:
Lia, pai nu-i pb ca-s asiatici!!! E avantaj!!! hahaha!!! M-as muta si eu acolo...suna tare bine...copiii de aceiasi varsta...multi...competitivi:)
Si eu m-am bucurat ca sunt copiii astia in cartier la noi...aici nu vezi deloc copiii pe strada!!!!! Rariate ca ies si astia asa cum sunt...Parcurile sunt goale, sau cu copiii mici....