America (201)
Raspunsuri - Pagina 5
blackpanterro spune:
Macrina, ce frumosi sunt copiii!!! Tare mi drag sa ii vad impreuna langa bebe.Si ce mare e!!
Irina, multu, cred ca o sa ii pun si eu 1 picatura in fiecare, imi e frica mai mult.
Adriana 22+ Isabel Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
mihutza11 spune:
uff Corina.. chiar asa? cahh..
Macrina ma bucur ca am vazut si eu copilasii .. sa va traiasca!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Ramona J spune:
Doamne Macrina, copiii astia-s unul mai frumos decit celalalt! Mi-a crescut mie inima cind am vazut poza cu toti laolalta, imi imaginez ce bucurie simti tu ca-s ai tai!
Felicitari pentru Dan, e tare curatel si frumos. Ce bebe mare!
Corina, astia-s cam disperati cu testele ca salariile lor si funding depind direct de rezultate. Oricum, clar a sarit calul!
Nu stiu cum o fi in alte state, dar aici TAKS este jenant de simplu. Acum e in faza de testari o varianta mai complicata, sa vedem ce o sa fie.
Ii sperie pe copii cu testul asta, dar eu nu-i dau nici o importanta. Singurul care ma intereseaza (din ce dau ei aici) este MAPS, pentru ca acolo iti dai seama mai bine de nivelul copilului. La scoala nu-i mare agitatie pentru testul asta.
pumba spune:
macrina- ce frumusel e! esti o mamica fericita ,bravo tie
alintaroma- si eu sunt chickenam o prietena insarcinata cu nr4.
delia- scuze,am vazut pozele, dar m-am luat cu vorba... a crescut,s-a maturizat si e un scump Rudy
eu vreau landscape,masina de spalat noua.... mi-a venit astazi estimarea pt landscape.
corinadana spune:
Ce frumos stau surioarele cu bebelusul!!! si ati echilibrat familia Macrina.
Ramona si aici sunt ff simple dar copiii/ multi nu s in stare de ele (e bine ca fac proiecte care mai de care)...Mi au trecut nervii, sunt niste panarame si astia aici, nu mai zic niciunde si mi vad eu de Ralu sa invete si restul Dumnezeu cu mila. Si asa se pare ca s au aranjat apele si ptr liceul Ralucai care vad ca scapa de cei adusi cu autobuzele (lipsa de bani- in favoarea noastra) si raman copiii din zona, zona fiind f buna. La anul se pare ca va fi in highly honored class ptr middle school.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
ruxij spune:
Marcina, o familie superba! Bb frumos foc si maricel!:)
Corina, wow, chiar ca e nemaiauzit. Parca ma duce cu gandul la inspectiile de pe vremea lu' Ceasca. "Care stie ridica mana sus, care nu, ridica mana cu cotul pe banca".
Apropos de scoli, eu am fost f. incantata azi....ca voi plati mai multe taxe de proprietate La noi statul a taiat f tare fundingul pt scoli si erau f. in pericol sa dea afara multi profesori, sa mareasca clasele, sa elimine programele de arte/muzica, in general, districtul scolar sa se duca in jos si sa nu mai fie unul dintre cele mai bine cotate din stat. S-a propus un referendum prin care rezidentii sa voteze "YES" sau "NO" la impunerea unei taxe pe proprietate in beneficiul scolilor. Eu am avut o pancarta cu "Vote YES" pe lawn:) A inceput razboiul "vote YES"-"Vote No". Era o padure de "Vote YES" in tot orasul si mult mai putine vote NO. Impotriva au fost "landlords", aia care inchiriaza apartamente,case, spatii comerciale. Eh, azi s-au aflat rezultatele, am castigat!! YUPIIII. Ati mai pomenit sa ma bucur ca vom plati taxe mai mari? Dar taxele la noi sunt ridicol de mici, eu la o casa de 2300 sqft platesc 1400$/an! Deci e loc si ne salvam scolile, comunitatea s-a unit extraordinar in sprijinul educatiei.
sinzi_ana spune:
Macrina, sunt superbi copiii tai!!! Fetele finutze si dulci foc!!!!
Irina, super Aidanutzu!!! Ce de dinti are!!! E simpatic foc!!!! Ma bucur ca sunteti bine!!!!
Adriana, felicitari pentru fetita!!! Ti-am spus eu ca banuiesc ca e cu roz??
Ruxij, invidiala la maxim pentru cei 8 copii din curte de la voi. La noi nu vin in curte, ies pe strada...dar amicul lui, are vreo 70kg la 8 ani si nu prea alearga, noroc ca mai sunt fete cu care joaca teatru. Restu-s cam mari, si nu il baga mereu in seama....dar cand il baga e super...ca au tot felul de jocuri si reguli
Corinadana, noi am avut un mic seminar la scoala despre cum sa iei un multiple choice test. Si ne-a adormit cateva ore povestindu-ne ce sa ne facem daca nu stim raspunsul:))...hahaha!!! Cum de obicei a si d nu sunt o alegere buna, faci ala bala intre b si c, si alegi de obicei b :)...si tot asa...
Sunt carti despre psihologia asta...cum sa iei un test cand nu stii raspunsul... http://www.uwec.edu/geOGrApHY/Ivogeler/multiple.htm si gasesti multe explicatii din astea:)) !!! Nu e amuzant??? Sa joci ala bala portocala cu cat mai multe sanse sa treci???
AB_AC spune:
Irina e veveritos de scump:) Domne ce chin sa creasca si apoi te si costa sa-i scoti:)
Macrina wow :) ce frumos sa-ti creasca inima vazandu-i si Dan ii grozav:)
Pumba iti fac eu desginul de landscape gratis mergi apoi la un local sau internet nursery si reduci pretul la jumatate:)
ruxij spune:
Sanzi, sunt prea multi, am inceput sa mai gonesc din ei, ca de ex. pe ala de ii zisei maica-sii aseara ca "my daycare closes at 8pm"; cre'ca nu o sa mi-l mai aduca Are doar 4 ani si vrea cu mine in casa, n-am chef, ca dupa aia nu mai scap. Dupa ce ca am hotel si restaurant, acum am si daycare Cu aia mai mici nu's asa de treaba, ca ma coplesesc. Noi n-avem niciun gras. Cea mai grasa sunt io
Ah, citesc ziarul pe net si imi vine sa plang de fericire ca voi plati taxele alea mai mari, sunt nebuna