TVA si cota unica

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Lady,pai daca e fara chitanta,aia sunt bani de muls,de luat q7 si vuitoane la neveste,plus vacanta la tarc de mii de euro!io vreau cu chitanta,sa intre in visteria statului.

Pai da, dar si daca intra in visteria statului crezi tu ca-i mai bine? E doar o mica escala, ca apoi se cumpara banci de 4000 lei bucata pe firma musiului si tot dracu ala e.Sau se cumpara pixuri de cateva milioane..ca sa aiba tanti la ghiseu cu ce sa se semneze.
De aia zic, e un mare rahat.

Iegzact

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

hartie igienica de 1 miliard, ca le cad gradele domnilor deputati sa scoata bani din buzunar sa si cumpere. halal tara , halal conducatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Rufus, tocmai faptul ca in continuare, in ciuda amenintarilor de la TV nu se dau afara oameni din sistemul bugetar, nu se reduc cheltuielile publice (ci din contra, se pare ca s-au marit) e ceea ce reprosez eu cel mai tare guvernului
Plus, marea mea durere, faptul ca s=au numit in functii de condurece o groaza de oameni pe criterii politice, dar multi din ei toatal incompetenti

Laura, fenomenul e valabil ca si la noi in familie. Cand ne scade venitul, primul lucru firesc este sa diminuezi cheltuielile. Pastrezi strictul necesar si renunti la restul.
De ce e greu sa faca asta guvernul Boc: pe bugetari nu-i poate da afara usor, pentru ca sar sindicatele si provoaca convulsii sociale; cheltuielile publice generate de clientela politica nu se reduc, pentru ca n-au nici o legatura cu realitatea, ci doar cu politica: cine e la putere trebuie sa prospere; asta inseamna functii grase, afaceri pe banii statului.
Eu n-am vazut inca un personaj politic care sa urmareasca binele tarii si, chiar daca ar exista, nu ar avea ce face. Cred ca fenomenul este atat de grav, incat nu mi-e frica ca gresesc daca spun ca nu exista nici o sansa sa mergem inainte pe bune, exact ca pe vremea lui Ceausescu, cand nici nu ne trecea prin cap ca vreodata va fi si altfel. Ajuns la acest punct, imi aduc aminte bascalia iscata odata cu anuntul Principelui Radu referitor la intentia de a candida pentru presedinte; putini erau dispusi sa dea credit unui intelectual, altul decat clientela obisnuita, majoritatea facea misto de dude sau ii cauta ceva hachite in CV. Evident, Basescu n-a avut emotii, Principele nici n-a intrat in mocirla.
Eu cred ca degeaba urmarim cat costa banca in parc si avionul de la americani, pentru ca vom numara toata viata si vom ramane cu cifrele. Nimeni nu va face altceva, ca e din pnl, pdl sau psd, daca nu vor fi fortati sa o faca. Am spus si o sa mai spun: democratia ne-a adus mai mult rau decat bine si, in acest moment, nici nu stiu daca o republica prezidentiala ar fi cel mai grav lucru. Chiar nu stiu.
Nu ne ramane decat sa votam, mereu, pentru schimbare, cu aceeasi "constiinta" cu care il votam pe Ceausescu: stim dinainte ca e tot aia. Adica rau. Si ne vom petrece viata reinvatand sa supravietuim. Sau sa ne luam lumea-n cap...bine ca macar asta putem face inca.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

adevarat spus rufus, dar sa poti sa ai puterea la o varsta inaintata sa poti lua viata in piept si sa incerci sa pleci afara. acum imi vorbeste la tv basescu de decenta, decenta cui oare?
a mea care merg la serviciu , si muncesc nu stau sa frec pisica 8 ore, si care probabil ma voi duce la servici pentru fabuloasa suma de 700 de lei?
ce sa le pun copiilor pe masa, cu ce sa platesc utilitati, impozite?
acum i-as invita pe cei care au votat din afara tarii sa vina si sa imi propuna din ce sa traiesc, in ce parte sa o iau, e usor sa vii si sa dai sfaturi cand nu esti in pielea celor de aici.Ce ar merita acum acest guvern de 2 bani, care nu au facut altceva decat sa isi plateasca politele din campania electorala?
un mare zid ca cel de la guvern si cateva mitraliere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Am spus si o sa mai spun: democratia ne-a adus mai mult rau decat bine

Nu nu nu!!!, avem tot dreptul sa-i acuzam si sa-i criticam, dar va rog ginditi-va inainte de a face asemenea afirmatii, pentru ca daca ajungem sa credem sincer asta, (aproape) totul e pierdut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Am spus si o sa mai spun: democratia ne-a adus mai mult rau decat bine

Nu nu nu!!!, avem tot dreptul sa-i acuzam si sa-i criticam, dar va rog ginditi-va inainte de a face asemenea afirmatii, pentru ca daca ajungem sa credem sincer asta, (aproape) totul e pierdut...

Pai...eu m-am gandit.
Tu la ce te gandesti ca pierdem?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

In seara asta eram la niste prieteni in vizita si comentam despre discursul lui Basescu si unul din prietenii nostri a spus ca daca incep miscari de strada el iese, el care este in general un om foarte pasnic. Si dupa el au zis si ceilalti ca si ei ies, inclusiv sotul meu... sunt foarte speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

bunica mea la 88 de ani are 180 de lei pensie. daca-i taie si din astia saraca moare de suparare. oare ce fac batranii care nu au copii sa-i intretina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

bunica mea la 88 de ani are 180 de lei pensie. daca-i taie si din astia saraca moare de suparare. oare ce fac batranii care nu au copii sa-i intretina?

Si eu am o bunica de 85 de ani; nu stiu exact ce pensie are saracuta, dar mi-i mai mare mila cata bataie de joc este fata de acesti batrani. Chiar ma doare sufletul;

Si mamicuta mea mai are cativa ani pana la pensie si sta intr-un apartament de bloc; Visul ei e sa-si cumpere o bucatica de pamant sa ii ocupe vremea cand o iesi la pensie; Tare necajita e saracuta ca ii taie din banutii pe care si-i strangea sa-si poata cumpara pamant; Sper sa reusesc sa o ajut eu sa-si indeplineasca visul.

Eu nu sunt in tara, si nu pot urmari ce se spune la TV si as vrea sa stiu daca a raspuns vreun guvernant din asta, de ce nu se impoziteaza masinile de lux, a x-spea casa de vacanta si tot asa; Eu cred ca pentru asta nu ar iesi nimeni in strada si poporul roman in marea lui majoritate ar fi de acord.
Vreau sa stiu daca a raspuns careva la aceasta propunere, care cu siguranta a existat. Au spus Boc sau Base ceva de genu: "nu se pot impozita Q7-urile pentru ca...etc.." ?
Ca poate exista niste motive intemeiate pe care nu ni le putem imagina si macar sa ne lumineze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

pensiile sub 600 de ron nu se vor ajusta, asa s-a anuntat.

Andries

Mergi la inceput