TVA si cota unica
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Am si eu o problema...ce salariu are un ministru/parlamentar/senator? Stie cineva? Ca m-a lovit curiozitatea
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sirimie spune:
vreo 7000-8000 de lei
nu de acolo fac astia avere
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
De fapt scade bugetul alocat - ramane de vazut daca cei 25% se vor reflecta doar in diminuarea salariilor, sau si concedieri.
Oricum...foarte grea perioada pentru bugetari.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabidaniela toate salariile bugetarilor scad cu 25%, dar nu sub 600 de lei |
Minunat,2 bugetari
![](bang.gif)
Din 10 mil ce dracu sa-mi mai scada
![](alcool.gif)
Edit,asta s-o aplica si la bunica-mea care are 350 ron pensie?Sau cealalata bunica care are 600 ron pensie?Si mama care are 700 ron pensie?
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
Nu,ca deja ma apuca dracii!
Sa termine dracului cu infiintarea site-ului eRomania,ca nu avem nevoie de tichie de margaritar acum,facem economie la buget de 500000mil E
sa nu mai platim exproprieri pentru niste autostrazi imaginare,la niste sume exorbitante
sa puna mana garda financiara,sa dea amenzi acolo unde e cazul si sa nu-si mai bage spaga in buzunar
sa nu mai schimbe bordurile de 100 de miliarde de ori
sa nu mai dea 4 milioane pe o banca pentru un parc
sa nu mai scuteasca de datorii marile regii autonome
sa nu mai dea prime la regia lignitului si ale huile,regii care sunt in urma cu plata taxelor,impozitelor
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ruxandra_sb spune:
Sa ia la puricat toate pensionarile pe caz de boala din ultimii 5-10 ani.
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
ladyJ spune:
Valentina, stai tu fara grija ca fac astia controale la firme de le sar fulgii(firmelor). Si niciodata nu scapa fara amenda. Ba cu chitanta ba fara.
Defapt aici e problema, bani se aduna doar ca sunt folositi absolut necorespunzator(asta ca sa nu mai mentionam cati intra in buzunarele alora responsabili..)Nu-s economist, dar cred ca e groasa treaba daca pana si eu imi dau seama( ) ca nu-i OK si n-are cum sa fie OK .
Daca majoreaza TVA ul, asta e, se vor scumpi toate cele cu cel putin 6%.
Interesant e ce vor sa faca pana la urma cu impozitarea.
valentinag spune:
Lady,pai daca e fara chitanta,aia sunt bani de muls,de luat q7 si vuitoane la neveste,plus vacanta la tarc de mii de euro!io vreau cu chitanta,sa intre in visteria statului.
Ma gamdesc cu groaza la ce sa mai renunt,eventual sa mananc doar salata verde si ceapa productie proprie,pana s-or mai face rosiile.
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Lady,pai daca e fara chitanta,aia sunt bani de muls,de luat q7 si vuitoane la neveste,plus vacanta la tarc de mii de euro!io vreau cu chitanta,sa intre in visteria statului. |
Pai da, dar si daca intra in visteria statului crezi tu ca-i mai bine? E doar o mica escala, ca apoi se cumpara banci de 4000 lei bucata pe firma musiului si tot dracu ala e.Sau se cumpara pixuri de cateva milioane..ca sa aiba tanti la ghiseu cu ce sa se semneze.
De aia zic, e un mare rahat.