Inca un caz (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

scuze ca am deviat de la subiect, eu tot citeam sa vad ce mai fac femeile care au patit tragedia.
tocmai am citit acum ca amalia, cantareata la opera, a iesit din spital. ma bucur foarte mult pentru ea, dar nu se mai stie nimic despre cea care a intrat in coma in urma unui cerclaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui petra

Vorbind despre al doilea caz, indiferent de ce spun parintii, medicul daca stia ca este ilegal nu trebuia sa face acel chiuretaj. In fata legii parintii nu sunt vinovati ca fiica lor a murit , ci medicul care cu buna stiinta a facut chiuretajul. Dar probabil acolo a fost un concurs de imprejurari in care medicul a zis ca poate ii iese de data asta.
Medicul care a decis sa faca interventia, cu buna stiinta ca este ilegal si cunostea riscurile, poarta singur vina. Aici nu mai este de vina sistemul, asistentele sau mai stiu eu cine .

Da , medicul ete de vina si parintii de o prostie rarisima si incomensurabila. Cand ti se spune ca poate sa-ti moara copilul si ca e riscant dar pe tine te intereseaza mai mult sa nu ajungi in gura lumii se numeste ca esti prost, nesimtit si egoist.
A , la categoria prosti intra si doctorul, nu tiu cum i-a trecut prin cap asa ceva.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Si ce te zburlesti asa la mine fetito???? Desigur ca in viziunea ta pacientii sunt de vina ca dau spaga iar in acest caz parintii sunt de vina ca doctorul ala a facut ceva ilegal. Doctorii chiar daca gresesc sunt absolviti de orice vina ?! Sunt intangibili ?! Au cumva imunitate in fata legilor???
Imi place ca recunosti ca in rasa asta superioara a medicilor exista si uscaciuni!
Medicul ala nu a fost prost ci hapsan !Si cred ca nu era prima oara cand facea el asa ceva , avand in vedere tariful cerut ! Stia el riscurile si de aici si spaguta grasuta perceputa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Avand in vedere ca in continuare dezbaterea se limiteaza la disecat mesajele lui XIO si facut analiza de profil moral si etic a acestui user, va doresc o zi buna si discutii placute ... la alte subiecte.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput